2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Visuomet labai smagu stebėti kaip keičiasi tendencijos ir visuomet labai gera į jas pasižvalgyti keičiantis orams. Man vis pasitaiko, kad keičiantis sezonui nebesugalvoju ką norėčiau rengtis ir kaip puoštis, parduotuvėse lankausi retai, o ir aksesuarų turiu įvairiausių, tad prieš sezoną dažniausiai pakanka išsirinkti kuo norėsiu puoštis. Šį kart jūsų dėmesiui noriu pristatyti madingiausias sezono plaukų spalvas bei plaukų aksesuarus / papuošalus.



PLAUKŲ SPALVOS:

1. Tamsiai ryža arba rudai raudona


2. Brunetės ruda


3. Juoda


4. Mėlyna


5. Šalto tono blondinė


6. Veidą įrėminančios sruogos


7. Kontrastingų spalvų šaknys


PLAUKŲ AKSESUARAI:

1. Plaukų skarelės


2. Lankeliai


3. Grandinėlės plaukams su kabančiais kutais


4. Veidą įrėminantys plaukų segtukai iš abiejų pusių


5. Plaukų segtukai ir sagės


Kas svarbiausia 2021/2022 rudens - žiemos plaukų spalvose ir aksesuaruose plaukams?

Šį kart tendencijos man pasirodė kuklokos - regis kaip ir dauguma sezonų iš eilės madingos tos pačios spalvos? Iš ties tarp tendencijų galima pastebėti bene nuolat pasikartojančias spalvas. Visgi šį sezoną plaukų stilistai didžiausią dėmesį skiria raudonoms (ryžoms), tamsiai rudoms spalvoms. Šalia jų dar labai išskirtinai ryškiai suspindėjo intensyvi, ryškesnė ar kiek prislopinta mėlyna spalva. Tendencijose ji atsispindi kaip viena dominuojančio, o ar prigis kasdieniame gyvenime, - pamatysime netrukus.

Plaukų aksesuarai man regis dar kuklesni nei kada nors anksčiau, tačiau išskirtinai populiarūs buvo įvairūs plaukų segtukai, tiek įrėminantys veidą abiejuose pusėse, tiek pavieniai plaukuose. Segtukais puošimės regis intensyviausiai? Ne mažiau patraukli ir vis labiau tarp lietuvaičių populiarėjanti ir skarelių mada - jei dalis lietuvaičių dar prisibijo pasirišti skareles kai močiutės, tai kodėl neišbandžius Grace Kelly stiliaus skarelių nešiojimo būdų? Toms, kurioms norisi ryškių aksesuarų drąsiai rekomenduoju ne tik ryškesnius segtukus, tačiau ir grandines plaukams ar ekspresyvius plaukų lankelius, kad ir iš praėjusio sezono. Man visgi greičiausiai pakaks segtukų, mano natūralios šokoladinės plaukų spalvos ir retkarčiais - skarelės, kad ir kaip pas bobutes užrištos. 
O kas sudomino jus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai