2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Kokios tendencijos būtų be aksesuarų ir papuošalų. Jei šią vasarą puošėmės smulkiais karoliukais ir perlais, mėgavomės bohemiškais aksesuarais, tai rudenį, greičiausiai natūralu, kad keičiasi ne tik mūsų apranga, tačiau ir dėvimi aksesuarai bei papuošalai. Bent jau tokius aksesuarus kaip šalikas, kepurė ir/ ar pirštinės užsideda bemaž kiekviena. O kas dar? Kokiais papuošalais akcentuosime savo šaltojo sezono garderobą? Pasižiūrime.

ČIA
PAPUOŠALAI:

1. Auskarai - žiedai


2. Masyvūs, oversized auskarai


3. Vienas auskaras


4. Auskarai su gradinėlių kutais


5. Segės


6. Pakabukai


7. Masyvios grandinės


8. 2000 stiliaus papuošalai
pvz. spalvoti karoliukai, spalvotų kristalų papuošalai


9. Skulptūriškų formų papuošalai


10. Apvalių formų, masyvūs papuošalai


11. Papuošalai su logotipais


12. Gėlių dizaino papuošalai


13. Gyvūnų dizaino papuošalai


14. Sidabro papuošalai


15. Papuošalai su perlais


16. Papuošalai su kristalais


AKSESUARAI:

1. Ryškios, akį traukiančios kojinės


2. Įvairios pirštinės


3. Užmaunamas šalikas aukštu kaklu


4. Veido kaukės


Kas svarbiausia 2021/2022 rudens - žiemos papuošalų ir aksesuarų tendencijose?

Dizaineriai šį sezoną akcentavo masyvius, ryškius, lengvai pastebimus papuošalus ir visiškai jokio minimalizmo. Rudens ir žiemos metu akcentuoti kaskadiniai papuošalai, ilgų blizgių akmenukų kutai, delikatūs perlai. Pastaruosius kelis metus papuošaluose ir aksesuaruose karaliavo aukso spalva ir auksiniai papuošalai, tačiau išskirtinai šį sezoną akcentuojamas sidabras. Pamirškite auksą, sako dizaineriai. Pagrindinius akcentus reiktų sudėlioti ant itin didelių auskarų, gėlėmis puoštų papuošalų, segių. O jei norisi grubesnio stiliaus - padės masyvios grandinės, didžiuliai akmenys ir skulptūriškų formų papuošalai.

Aksesuarų šiais metais nėra daug, tačiau greičiausiai nieko nestebina gausybė veido kaukių? Jei jau kaukės yra būtinybė, tai kodėl negali būti aksesuaru? Visgi šaltuoju metų laiku akcentus dėliojame praktiškiems dalykams: įvairių stilių pirštinėms ir labai praktiškiems, šiltiems šalikams/ movoms aukštu kaklu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai