MISSGUIDED "Lipsplash" lūpų blizgesys "Love"

Šį mėnesį nusipirkau dekoratyvinės kosmetikos! Truputį, nes kai kas baigėsi, o kai ką jau norėjosi šiek tiek atnaujinti, minimaliai, tačiau vis šis tas, po labai ilgo laiko. Ir visgi, nieko, kas skirta lūpoms, nes kaip taisyklė lūpų priemonių ir šiaip turiu gerokai per daug. Tad šiam kartui jums noriu papasakoti apie vasaros metu daugiausiai naudotą lūpų blizgesį iš Missguided.


Produktas: MISSGUIDED "Lipsplash" lūpų blizgesys "Love"
Gamintojas: Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus blizgesys
Labiausiai nepatiko: lipnumas
Tūris: 3,5 ml
Kaina: £5,00 (5,79 Eur)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Įsigyti galima www.missguided.co.uk; galima rasti ir ebay bei amazon parduotuvėse

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia.


Pakuotė. Tvirto, kokybiško plastiko buteliukas su užsukamu juodo plastiko dangteliu. Blizgesį turiu jau kelis metus ir puikiai pamenu, kad šita priemonė buvo dar ir kartoninėje dėžutėje, tačiau ją esu jau kuris laikas išmetusi. Pakuotė daugiau mažiau kaip ir visos, patogi dozuoti ir naudoti. Kirstos formos, minkštas aplikatorius su plaušeliais patogiai ir tolygiai dengia produktą.

Kvapas. Kadangi gamintojas priemonės sudėtyje nenaudojo kvapiųjų medžiagų, lūpų blizgesio kvapas neutralus, gana natūralus. Kartais atrodo, kad užuodžiu kažką panašaus į žėrutį, tačiau greičiausiai čia tik mano uoslė paikioja ir kelia kažkokias asociacijas. Iš ties tai kvapas kažkuo primena vaikystės blizgesius, kai jie dar nebuvo kvėpinami vanile, saldainiais ar kepiniais.

Konsistencija skysta, su žėručio gabaliukais, tačiau lipni.


Sudėtis: Polybutylene, 2-Ethylhexyl Palmitate, White Mineral Oil, Microcrystalline Wax, Mica, 2-PhenoxyethanolTocopheryl Acetate.
+/- Titanium DioxideRed Iron OxideYellow Iron Oxide, Red 28 Lake, Red 7 Lake, Red 6 Lake, Yellow 5 Lake.


Poveikis. Žinote, kas labiausiai visuomet kliuvo naudojant šį blizgesį? Jis lipnus, labai lipnios konsistencijos, tad įsivaizduokite - išeini palaidais plaukais į lauką, šiek tiek pablizginusi lūpas ir visi plaukai limpa prie veido. Baisiasias dalykas lūpų blizgesiuose yra jų lipnumas ir sunki konsistencija, kuri jaučiasi ant lūpų. Ši priemonė yra vienas tų erzinančių pavyzdžių, kurie limpa, jaučiasi, erzina, palieka lipnius pėdsakus ant puodelių ir įrankių, na ir nusivalgo rekordiškai greitai.


Jau nepamenu, kodėl pirkau šį produktą, greičiausiai man patiko efektas - produktas labai švelnios, rožinės spalvos, permatomos konsistencijos ir gausiu blizgių, gan smulkių dalelių kiekiu. Lūpų priemonė suteikia intensyvų blizgesio efektą, spalva - natūralių, sveikai atrodančių lūpų efektą. Tad priemonė labai gerai atrodo prie minimalaus makiažo. Dažniausiai blizgesį naudojau vasaros metu, tik paryškinusi antakius dar pasitepdavau blizgesiu ir to visiškai pakako. Visgi, retai kada tą blizgesį naudodavau ir sekančią dieną, tarp naudojimų sekdavo netrumpos pertraukos. Šiai dienai man jau norisi su šiuo produktu atsisveikinti - indelis bemaž tuščias, o krapštyti likučius neturiu jokio noro. Lipni konsistencija yra greičiausiai labiausiai erzinantis dalykas. Et, turiu dar pakankamai įvairių lūpų produktų, o ir atsinaujinti kartas nuo karto, nepakenktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai