CLINIQUE "All About Eyes" hydrating gel-cream for eyes - gelinės tekstūros lengvas paakių kremas mažinantis ratilus ir paburkimą

Tiesą sakant galvojau, kad Clinique gaminius testuosiu kiek ilgesnį laiką, tačiau... kelios dienos ir žiū, jau pakuotės dugnas ima matytis. Manau kad mėnesio eigoje matysite daugiau šios kompanijos gaminių apžvalgų. Nors jau kuris laikas nebenaudoju paakių kremų ir esu linkusi manyti, kad jis nebūtinas, jei naudojamas veido kremas pakankamai lengvas jautresnei paakių odai. Tačiau šį kart apžvalga būtent apie paakių srities kremą, žadantį mažinti paburkimus ir tamsius ratilus aplink akis.


Produktas: CLINIQUE "All About Eyes" hydrating gel-cream for eyes - gelinės tekstūros lengvas paakių kremas mažinantis ratilus ir paburkimą
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti paakių odą, mažinti paburkimą, šviesinti odą, mažinti tamsius ratilus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: silikonai kreme - priemonę galiu naudoti tik rytais
Tūris: 5 ml. Galima nusipirkti 15 ml pakuotėje
Kaina: 15 ml - 42,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinantis gelinis paakių kremas mažina paakių paburkimą, atgaivina ir šviesina odą apie akis, suteikdamas žvilgsniui spindesio. Lengva priemonės tekstūra atgaivina, vynuogių ir šilkmedžio šaknies ekstraktas kartu su kofeinu mažina paburkimus ir tamsius ratilus aplink akis. Tinka naudoti kaip makiažo pagrindą, padeda makiažui ilgiau išsilaikyti dienos eigoje.
Naudojimas: Ryte ir vakare tepti paakių zoną plonu sluoksniu, švelniai tapšnojant pirštų galiukais, kol susigers.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mažutėlė plastikinė pakuotė, kuri labai panaši į pilno dydžio gaminį. Skiriasi greičiausiai tuo, kad pilno dydžio greičiausiai stikliniame indelyje ir turi kartoninę pakuotę. Plastikinis indelis atsukamu blizgiu, metalo efekto dangteliu atrodo gerai, tačiau apgaulingai - labai sunku buvo įvertinti, kiek priemonės yra pakuotėje. Paprastai tokio dydžio indeliuose telpa 15 ml, tačiau čia tik 5 ml, indelio dugnas iškeltas aukštai, tad nenuostabu, jog atrodo, kad priemonės čia daug. Tačiau taip nėra.


Kvapas lengvas, natūralus, praktiškai nejaučiamas, tad visiškai neerzina uoslės. Džiaugiuosi gamintojo sprendimu nenaudoti jokių papildomų kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje.

Konsistencija labai lengva, tačiau priešingai nei sako gamintojas - ne gelinė. Priemonė labai lengvos, kreminės konsistencijos.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Water\Aqua, Isostearyl Palmitate, Polyethylene, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Ethylene/ Acrylic Acid Copolymer, Morus Bombycis (Mulberry) Root Extract, Caffeine, Phytosphingosine, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Whey Protein\Lactis Protein, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cholesterol, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine Dipalmitate, Sucrose, Glycerin, Dimethicone, Glyceryl Laurate, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Petrolatum, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Propylene Carbonate, Sodium Chloride, Quaternium-90 Bentonite, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro silikonas, vanduo, minkštiklis, emulsiklis ir drėkiklis. Tad jau iš kart aišku, kad silikonas suteiks lygumo ir švelnumo efektą bei apsaugos odą nuo aplinkos poveikio. Sudėtyje gausu minkštiklių, drėkiklių, odą konsidiocuojančių medžiagų, antioksidantų, odą šviesinančių ir raminančių ingredientų, yra augalinių aliejų, ekstraktų, vitamino E. Sudėtis iš ties gera, jei tik nesate priešiškai nuteikę prieš silikonus veido priežiūros produktuose - jų sudėtyje keletas, tad dar nebandžius aišku, kad suteiks odai lygumo efektą.

Iš ties, tik pasitepus priemone ji labai greit, bemaž akimirksniu susigeria į odą, suteikia švelnumo efektą ir tarsi uždeda nematomą, beveik nejaučiamą, plonytę plėvelę ant odos. Kremas vizualiai pašviesina odos paviršių, silikonas palygina raukšleles, tad paakių oda ir atrodo ir jaučiasi gerai dienos eigoje. Efektu esu labai patenkinta, sudėtis mane džiugino, tačiau aš nesu tikra, kad veido odai reikalingi silikonai. Prieš pradedant naudoti akimis permečiau priemonės sudėtines dalis ir nusprendžiau kremą naudoti tik dienos metui - nakčiai man visai nereikia to šviesumo ir lygumo efekto. Nakties metui mieliau pasitepu kremu, kuris iš ties intensyviau drėkina odą, nakčiai mano odai silikonas nereikalingas. Tad mano nuomone šis kremas puikus rytams, kai akims reikia žvalumo, šviesumo, tačiau tokio kremo niekad nesirinkčiau nakties metui, tad tikriausiai tik dėl šios priežasties, tokio kremo paprasčiausiai nepirkčiau.
O kokia jūsų nuomonė apie silikonus veido priežiūros priemonėse? Reikalinga ar nereikalinga? Naudojate ar griežtai sakote ne? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai