2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Šaltukas jau neblogai jaučiasi, tiesa? Rytais, važiuojant į darbą, kartais norisi ne tik apsukti kaklą šaliku, bet ir prigriebti pirštines bei kepurę. Apie aksesuarus, tame tarpe iš šalikus, jau pakalbėjome, o kepures palikome atskiram įrašui. Šiandien trumpesnis tekstas apie įvairiausio stiliaus, šaltojo sezono kepures.

ČIA

1. Šiltos kepurės (beanie)


2. Laikraščių berniuko stiliaus kepurės


3. Skrybėlės plačiais kraštais


4. Kibiro formos kepurės (bucket hat)


5. Unikalios ir etninės skrybėlių ir kepurių formos


6. Beisbolo arba kepuraitės su snapeliu


7. Kepurės su ausimis


8. Kailinė kepurė


9. Kepurės - šalmai


Kas svarbiausia 2021/ 2022 rudens - žiemos galvos apdangalų, skrybėlių ir kepurių tendencijose?

Šiais metais kepurių tendencijos labai praktiškos, šiltos ir patogios, tarp jų greičiausiai ryškiausiomis spalvomis sužibo kailinės kepurės ir kepurės - šalmai. Abu variantai ne tik praktiški, bet ir gali tapti puikiu šaltojo sezono aksesuaru. 
Jei norisi kiek daugiau elegancijos, dizaineriai siūlo plačiakraštes skrybėles iš veltinio ar neperšlampamos medžiagos, elegantiškas ir jau bene klasika tapusias kibiro formos kepures. O jei norisi iš ties išsiskirti - tam puikiai tiks etninės ar išskirtinio stiliaus skrybėlaitės. Rūtų vainikėlio ant plaukų gal ir nedėsime, tačiau kituose kultūroje gausu įdomių ir išskirtinių galvos apdangalų, kuriais galima nuspalvinti savo kasdienybę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai