2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Šiek tiek tendencijų? Nors orai pastaruoju metu lepino malonia ir jau regis spėta pamiršti šiluma, tačiau ruduo vistiek netruks ateiti. Dar prieš gerą savaitę visi pajutome rudenišką vėsą, vėją, lietų ir vėl 'grožėjomės' cepelinų spalvos dangumi... tad tuo metu visi ieškojome kuo šilčiau apsirengti, vasariškos suknelės labai greit iškeliavo į spintos galą, o spalvos ženkliai prislopo, tiesa? Natūralu rudens metu norėti keistis, natūralu šąlant orams keisti aprangą, makiažą ir žinoma, manikiūrą. Šį kart apie manikiūro tendencijas rudens ir žiemos metui.

ČIA
NAGŲ FORMOS:

1. Ovalios formos


2. Trumpi, ovalo formos


3. Kvadrato formos


4. Stileto formos nagai


SPALVOS:

1. Natūralių odos atspalvių


2. Raudona


3. Aukso spalva


4. Sodrių, brangakmenių spalvų


5. Juoda ir ruda


NAGŲ DAILĖ:

1. Nagų dailė su gėlėmis


2. Abstrakti dailė


3. Blizgučiai dailėje


4. Metalinio efekto


Kas svarbiausia 2021 rudens - žiemos nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?

Man šį sezoną mūsų dizainerių išmonė atrodo gerokai prislopusi, kaip ir daugumos... žmonės tapo lėtesni, mažiau iniciatyvos, mažiau idėjų ir mažiau darbo nei įprastai... Jums tai neatrodo? Tendencijos šiuo metu tiesą pasakius nelabai ir žavi, jos kuklios, dauguma kartojasi iš praeito sezono ir nieko naujo, stebinančio ar neįprasto šiais metais nėra.

Visgi, iš tų kelių pristatytų naujovių atkreipti dėmesį norisi į kelias. Jei renkatės nagų formą, dizaineriai rekomenduoja dėmesį atkreipti į ovalo ir trumpo ovalo formas. Būtent tokios populiariausios ne tik šiam sezonui, tačiau ir kelis praėjusius. Tarp spalvų pastebimi kraštutinumai: dizaineriai siūlo arba rinktis visiškai neutralias, odos atspalvio nagų lakus arba rinktis tamsias ir ryškias spalvas - nuo juodos iki intensyvių brangakmenių tonų ar klasikinės raudonos. Nelabai stebina ir dailė, kurioje dominuoja blizgučiai ir metalo efektai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai