CLINIQUE All About Clean Rinse-Off Foaming Cleanser - kreminis prausiklis

Toliau testuoju Clinique produktus, nes paprasčiausiai, labai nenoriu pirkti naujų priemonių, labai noriu ištuštinti viską, ką jau turiu. Šiuo metu gyvename ne savuose namuose ir stengiamės svetimus namus apkrauti kiek įmanoma mažiau: turime po dėžutę rūbų, nors nei pusė į tokią dėžę netilptų. Kosmetikos priemonių krepšelyje tik keli kasdieniai produktai ir po vieną pakaitinį, nes ir tie greit baigsis, kai naudoju tuos pačius visą laiką. Na ir nedidelė daiktadėžė su kosmetika, kurios dar nenaudoju, bet turiu bandymams/ pokyčiui, kai pasikeis šiuo metu naudojama. Minimaliai, net papuošalų turiu tik kelis, nors visai pasiilgau rudeniškų auskarų, o ne vasariškų karoliukų vėrinio, bet kantrybė didžiausia dorybė. Mėnesis, kitas ir galbūt pavyks parsikraustyti, svarbu grindys būtų sudėtos, o visa kita - eigoje. Taigi, toje dėžutėje testavimui sudėti ir visi Clinique kalendoriaus radiniai, tarp kurių ir ilgokai testuotas kreminis prausiklis.


Produktas: CLINIQUE All About Clean Rinse-Off Foaming Cleanser - kreminis prausiklis 
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: šalinti makiažą ir veido nešvarumus, raminti odą, drėkinti, suteikti gaivumo
Tinkamas tipas: normaliai odai
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: netinka zonai aplink akis
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 250 ml pakuotėje
Kaina: 250 ml - 37,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Putojantis kreminis valiklis greitai, švelniai ir nepriekaištingai pašalina ilgalaikį makiažą ir priemones nuo saulės. Sudėtyje esantys augaliniai komponentai ramina odą, Natrio hialuronatas ir Glicerinas užtikrina drėgmės išlaikymą. Oda tampa juntamai sudrėkinta, švari ir gaivi.
Koncentruotos priemonės užteks ilgam.
Naudojimas: Sukamaisiais judesiais užtepkite šio bekvapio kreminio prausiklio ant sudrėkintos veido ir kaklo odos. Gausiai nuplaukite šiltu švariu vandeniu. Venkite tiesioginio patekimo į akis.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Nedidelė, rožinio plastiko tūbelė su užsukamu dangteliu. Lyg ir nieko išskirtinio ir visgi, atveriama dangtelio apačia, kaip kad pilno dydžio pakuotėje. Nesitikiu, kad maža pakuotė turėtų turėti tokį dangtelį, tačiau baiginėjantis priemonei išspausti likučius lauk tampa vis sunkiau ir sunkiau. 
Kalbant apie dizainą, viskas labai paprasta, minimalu, tačiau ryšku - tūbelė rožinės spalvos, patraukli akiai. Būtent vienspalvės pakuotės kažkada senai, senai atkreipė mano dėmesį parduotuvės lentynoje.


Kvapas neutralus, kosmetinis aromatas, jaučiamas, bet uoslės nedirgina. Gamintojas nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų ir dėl to labai džiaugiuosi.

Konsistencija tiršta, kreminė, produktas perlamutro blizgesio.


Sudėtis: Water\ Aqua, Potassium Myristate, Glycerin, Potassium Behenate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Potassium Palmitate, Potassium Laurate, Potassium Stearate, Peg-3 Distearate, Cholesteryl Hydroxystearate, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Trisodium EDTA, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ext. Violet 2 (CI 60730), Red 4 (CI 14700).


Poveikis. Priemonės sudėtis labai saugi, jos pagrindą sudaro saugios putojimą sukeliančios medžiagos, yra drėkiklių ir odą kondicionuojančių ingredientų. Nesaugus tik vienas iš konservantų, dažiklis. Sudėtinės dalys paliko labai gerą įspūdį, tačiau aš nesu tikra dėl poveikio. Prausiklis gerai putoja, jis itin skalsus ir gerai prausia. Didžiausią nerimą man kelia poveikis odai - nuprausus oda tampa matinė ir džeržgiančiai švari. Tikėjausi išsausėjimo po kelių dienų ar savaitėlės, tačiau nieko panašaus nenutiko - prausiklis tik nuprausdavo, pašalindavo paviršinį odos riebaliuką, suteikė skaistumo odai, tačiau niekada neišsausino odos. 

Reikia atsiminti, kad produktas nėra skirtas akių zonai, jei kartais patenka arčiau akių zonos, tiesiog griaužia. Greičiausiai šis aspektas atstumia labiausiai - prausiklis man reikalingas visam veidui, o ne atskiroms jo zonoms. Tik vandeniu plauti akių nenoriu, atrodo nepilnai pašalinu makiažą, o šiuo atveju reiktų pirkti papildomą priemonę būtent odai aplink akis. Tai tiesiog ne man. Apskritai tai priemonė veikia gerai, sudėtis puiki ir visgi tokio tipo produktą labiau vertintų normalios, mišrios ar riebios odos savininkės, nei sausiaodės. Aš planuoju sunaudoti iki galo, tačiau pilnos pakuotės dėl džeržgiančios švaros efekto ir netinkamumo zonai aplink akis, aš tikrai nepirkčiau. Tai ne tai, ko man reikia iš veido prausiklio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai