GOSH "Pump Up The Volume" apimties suteikiantis plaukų purškiklis

Regis pastaruoju metu mylimiausias mano plaukų priežiūros produktas patapo plaukų purškikliai ir nenuplaunami, purškiami plaukų kondicionieriai. Jų naudoju daugiau nei aliejukų, plaukų formavimo priemonių, mat pirmiausia - labai patogu naudoti ir rezultatai labai greiti bei džiuginantys. 
Pernai buvau įsigijusi Gosh plaukų purškiklį, kuris žadėjo suteikti plaukams daugiau apimties, kurios ties šaknimi man šiek tiek trūksta. Susigundžiau įsigijau, išbandžiau ir noriu jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: GOSH "Pump Up The Volume" apimties suteikiantis plaukų purškiklis
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: suteikti plaukams apimtiems
Tinkamas tipas: ploniems plaukams
Labiausiai patiko: efektas - pakelia plaukus nuo šaknų
Labiausiai nepatiko: sulipina ir apsunkina plaukus
Tūris: 200 ml
Kaina: 9,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Purškiklis suteikia plaukams daugiau apimties ir elastingumo. Sukuria pilnumo įspūdį.
Naudojimas: purkšti gausiai ant drėgnų ar sausų plaukų. Džiovinti plaukus džiovintuvu ar leisti išdžiūti natūraliai. Jeigu norite suteikti plaukams dar daugiau apimties, purkškite plaukus kelis kartus.


Pakuotė. Tikriausiai nenuostabu, kad priemonė supakuota buteliuke su užsuktu purkštuku, kurį dar apsaugo skaidrus dangtelis. Pakuotė plastikinė, juodos spalvos, kaip ir dauguma Gosh priemonių. Tiesą sakant prieš kelis metus juodos pakuotės man atrodė labai rimtai ir profesionaliai, tačiau pastaruoju metu tokių emocijų juodos spalvos tūbelės ir buteliukai nebekelia. Buteliuko etiketei naudota akcentinė mėlyna spalva ir balti užrašai - plaukų priežiūros priemonių lentynoje parduotuvėje dėmesį tikrai patraukė.

Kvapas  malonus, uoslės neerzinantis kosmetinis aromatas. Deja, tačiau išlieka gana ilgą laiką ir kartais, kai uoslė jautresnė kvapams, gali ir erzinti.

Konsistencija skysta, vandens skystumo purškiklis.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., VP/ VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/ Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Parfum, Ethylhexylglycerin, Lourdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Potassium Sorbate, Disodium EDTA.


Poveikis. Pirmiausia keli žodžiai apie priemonę, nors jos sudėtyje yra plaukus kondicionuojančio kviečių gemalų baltymo ir keratino. Tačiau priemonės pagrindą sudaro vanduo ir antroje vietoje - alkoholis, kuris paprastai sausina, tiek odą, tiek plaukus. Gana aukštai sudėtinėse dalyse ir konservantas, žyminti 1% ribą sudėtyje.

Pirkdama produktą naiviai tikėjausi, kad tai bus priemonė, panaši į nenuplaunamus kondicionierius. Deja, čia yra plaukus formuojantis produktas, pirmiausia dėl to, kad sulipina plaukus ir šaknis, priemonės labai labai lengva padauginti, o ir panaudojus, norint, kad gerai atrodytų, tiesiog būtinas plaukų formavimas džiovintuvu. Aš nepastebėjau, kad produktas drėkintų ar kondicionuotų plaukus - tikrai ne, tačiau jei tinkamai suformuojami plaukai, nepadauginama priemonės, - purškiklis gražiai pakelia plaukus nuo šaknų ir suteikia jiems apimties.

Tačiau aš nesu patenkinta produkto poveikiu, jis visiškai neatitinka mano lūkesčių. Tai priemonė, kuri skirta formavimui, jos lengva padauginti ir gana sudėtinga naudoti. O ir panaudojus, tą pačią dieną labai norisi išsiplauti plaukus šampūnu, kad pašalinti šaknis apsunkinantį produktą. Tiesiog ne man ir ne mano poreikiams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai