CLINIQUE Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser - valomoji veido pudra su vitaminu C

Visokių gi keistų ir įdomių dalykų prikuria kosmetikos kompanijos ir aš pilnai suprantu iš kur tas noras kurti kažką naujo ateina. Šiuolaikinėje rinkoje sudominti klientą tapo svarbiau už viską - klientui nebepakanka gražaus gamintojo pažado - tokius gi kuria visi! Kliento akys parduotuvėje raibsta nuo pasirinkimo ir patraukli, įdomi pakuotė žmogui, ieškančiam kažko naujo ar norinčiam kažką naujo išbandyti, gali būti lemiamas aspektas sprendimui priimti. Mes visi pirmiausia pastebime du dalykus: 1 mums gražius ir 2. keistai atrodančius. Tad pakuotė iš ties tampa vis svarbesniu ir svarbesniu aspektu, net jei dauguma pamilo minimalizmą ar saugo gamtą tvaresniais sprendimais - tam tikros pakuotės vistiek traukia tam tikros kategorijos vartotoją. 
Šį kart mano rankose atsidūrė labai įdomus dalykėlis - veido prausiklis vienkartiniuose maišeliuose - vienas kartas vienas paketėlis. Idėja atrodo visai šauni? Tam tikrais gyvenimo atvejais tikrai taip, o šiandien įraše ne tik apie pakuotę, bet ir apie poveikį, lūkesčius ir realybę.


Produktas: CLINIQUE Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser - valomoji veido pudra su vitaminu C 
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: nuprausti veido odą, atgaivinti, suteikti žvalumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: 1,5 g (3 pak. x 0,5 g). Galima nusipirkti po 14 g (28 pak.) rinkinyje
Kaina: 14 g (28 pak.) - 29,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Pažadinkite jaunatvišką odos išvaizdą! Suaktyvinkite šį itin smulkų miltelių prausiklį su vandeniu – atskleiskite šviežio vitamino C prieš senėjimo požymius kovojančią jėgą odai atgaivinti ir atnaujinti. Oda akimirksniu pažadinama, išvaloma, įgauna geresnę tekstūrą ir šviesesnę išvaizdą. Gaiva reiškia jėgą. Natūralus vitaminas C praranda savo galią kai susijungia su deguonimi, todėl jis pats galingiausias kai yra šviežias. Kaip kiekvieną rytą geriate šviežias sultis ar vitaminus ir tai padeda Jums išlikti žvaliems, sveikiems ir energingiems iš vidaus, taip ir ši aktyvi skaistinamoji priemonė buvo sukurta kasdieniam naudojimui ir odos stiprinimui iš išorės.
Naudojimas: Naudokite ryte odos atnaujinimui paskatinti. Suaktyvinimui užpilkite miltelius ant drėgnos rankos, užpilkite kelis lašus vandens, masažuokite kol suputos. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, masažuokite veidą išskyrus akių sritį 1 minutę, kad išlaikytumėte visą šviežio vitamino C galią. Gerai nuskalaukite.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Advento kalendoriuje radusi tris prausiklio paketėlius aš gana ilgai sukau galvą kas tai per produktas, nes aiškaus užvadinimo ant pakuotės kaip ir nėra 'Cleansing Powder" gali būti kas tik nori: nuo prausiklio iki makiažo valiklio. Rankose vartydama nedidelius plastiko paketėlius pagalvojau, kad tokie labai šaunūs įsimesti į kelionę, tarkim pora savaitgaliui, vietoj vieno buteliuko ir niekas netyčia neišsipils, niekas  neišsilies, o sunaudojus pakuotę tiesiog išmesiu. Iš ties tai net negalvojau, kad pilno dydžio pakuotė bus dėžutė su daugybe tokių paketėlių, tikėjau, kad pasirinktas kitoks sprendimas, nes gi kaip netvaru... Vienas maišelis dienai atrodo nieko tokio, tačiau 30 maišelių per mėnesį tik rytiniam veido prausimui! Kiek papildomų šiukšlių sugeneruojama! O jei naudoji nuolat? Visiškai nelogiška, tad man šis produktas greičiausiai labiausiai atstumia būtent dėl pakuotės. Ar įsivaizduojate, kad tokį naudotumėte namuose? Nuolat? Aš niekaip, širdis neleistų.

Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas priemonės sudėtyje nenaudojo kvapiųjų medžiagų.

Konsistencija miltelių pavidalo, kurie susimaišę su vandeniu tampa košele.


Sudėtis: Maltodextrin, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Kaolin, Ascorbic Acid, Sodium Chloride, Sapindus Mukurossi Peel Extract, Salicylic Acid, Allyl Methacrylates Crosspolymer, Cyclodextrin, Coconut Acid, Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride, Aqua, Disodium EDTA.


Poveikis. Tai kas tuose milteliuose? Priemonės pagrindą sudaro rišiklis, putojimą sukeliančios medžiagos, kaolinas, askorbo rūgštis (vit.C), druska, muilo riešutų ekstraktas, salicilio rūgštis, tirštiklis, absorbentas, minkštiklis, antioksidantas, vanduo ir konservantas. Sudėtis visai nebloga, greičiausiai tik putojimą sukelianti medžiaga galėtų būti pasirinkta saugesnė, kita vertus SLS yra viena iš kelių PAM medžiagų, naudodama priemonę sausinimo efekto nejaučiu, tad labai nebambėsiu, viskas či agerai. Sudėtyje ir vitamino C forma, ir kaolinas, ir antioksidantų, drėkiklių, minkštiklių, odą raminančių ir gydančių bei ją šviesinančių ingredientų yra.

Priemonės naudojimas tikrai ne raketų mokslas - ant drėgnos rankos supilamas paketėlio turinys, užlašinami keli lašeliai vandens. Milteliai tampa tirštoka košele, kurią masažuojame ant veido odos. Priemonės suputojimui reikalingas vanduo, tad dengiu ant drėgno veido ir vis pamasažuoju drėgnomis rankomis. Pirmuoju bandymu nesupratau, kodėl niekaip nesuputoja, kodėl ant veido teplioju košelę. Tad sekančius kartus rankas vis padrėkindavau vandeniu, kol gerai suputodavo ir tik tada putas nuskalaudavau.

Pirmas dalykas, ką pastebiu - tai ženkliai skaistesnė ir šviesesnė veido oda. Rimtai, greičiausiai tai yra skaičiausia oda, kokią kada pavyko išgauti tokio trumpo veikimo priemone, tad natūralu, kad optiškai oda atrodo jaunesnė, sveikesnė ir gražesnė. be abejonės, oda dar jaučiasi itin švelni, tačiau priemonė drėkinamojo efekto tikrai neturi. Kad ir kaip stebintų skaistumo efektas, tačiau deja, jis yra trumpalaikis - jau vakare oda visai nebeatrodo skaisti, efektas dingsta ir vėl norisi prausiklio, kad oda ir vėl atrodytų jauna. 

Nors efektas man patiko, nors sudėtis tikrai gera, nors priemonė labai nustebino teigiamu poveikiu, tačiau aš nemanau, kad pirkčiau tokio tipo prausiklį. Pirmiausia - produkto poveikis trumpalaikis, o su juo nei makiažo likučių nuplausi, nei akių liesti su produktu galima. Ir mane labai erzina priemonės pakuotė - kas ir kodėl sugalvojo, kad tokio tipo produktas yra gera mintis. Gal buvo galima pagalvoti apie popierines mini pakuotes? O gal tiesiog miltelius indelyje su tiksliai matuojančiu, mažyčiu šaukšteliu? Tobulėti pakuotės atžvilgiu gamintojams ir palinkėčiau, o pati priemonė, nors ir nepigi, tačiau puiki.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pakuotė labai panaši kaip dabar madingų geriamų papildų, visokie kolagenai, silicio gelis tokiuose maišeliuose būna... Juos irgi reikia kasdien po vieną išgerti ir po to išmesti, bet daug kas naudoja... Aš ir pati esu... Tikriausiai gamintojas ir pasirinko tokią pakuotę dėl panašumo į šiuo metu labai populiarius papildus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti ir tikriausiai gali būti, kad tik man širdį skauda dėl neprotingo kiekio atliekų :) Viskas tvarkoje, kiekvienam savo, tiesiog tokio tipo pakuotė man nepatinka ir tiek.

      Panaikinti
    2. Tikrai ne tik Jums širdį skauda, aš tą patį esu pagalvojusi ne kartą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą