THE HUMBLE CO Natural Pink Toothpaste - natūrali dantų pasta su braškių ir mėtos skoniu

Sekmadienis viena iš tų dienų, kai norisi atsipalaiduoti. Vakar šiek tiek dirbome sode, kasėme daržą, tvarkėme obuolius. O šiandien reikėjo šiek tiek apsipirkti - pastaruoju metu vaikas labai stipriai paaugo ir visi rūbai tapo per maži, tad praktiškai visa spinta į dėžę ir daug laiko parduotuvėse, ieškant šiltų džemperių ir megztinių, krūvos naujų kelnių ir maikučių, laukė ir kojinių papildymas, reikėjo rudeninės kepurės, tad pinigėlių daug, pirkinių nemažai ir visai naujas vaikšikas garderobas rudeniui.
Sekmadieniais visai nesinori daug laiko praleisti prie blogo, tad šiai dienai noriu su jumis pasidalinti trumpesniu įrašu apie dantų pastą, natūralesnę, tinkančią veganams ir dar skanintą stevija. 


Produktas: THE HUMBLE CO Natural Pink Toothpaste - natūrali dantų pasta su braškių ir mėtos skoniu
Gamintojas: "The Humble Co", Švedija. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: burnos higienai, saugoti nuo ėduonies, blogo kvapo, apnašų susidarymo
Tinkamas tipas: suaugusiems
Labiausiai patiko: puikus natūralumo ir efektyvumo santykis
Labiausiai nepatiko: norėtųsi efektyvesnio apnašų šalinimo
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Dantų pasta, sukurta suaugusiems. Padeda apsaugoti dantis nuo ėduonies, blogo kvapo ir dantų apnašų susidarymo. 
Naudojimas: valykite dantis 2 kartus per dieną, apie 2 minutes. Geriausiam rezultatui pasiekti, venkite rūgščių ir saldžių maisto produktų ir gėrimų. Rekomenduojama naudoti THE HUMBLE CO. dantų šepetėlį.

Sudėtis: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Aroma, Zinc Gluconate, Sodium Fluoride, Mentha Piperita Oil, Stevia Rebaudiana Extract, Mentha Virdis Leaf Oil, Mica, Limonene, CI 77491, CI 77891.


Mano nuomonė. Labai smagu parduotuvės lentynose matyti dantų pastas be papildomos, kartoninės pakuotės - dažniausiai informacija ant kartono pakuotės visiškai tokia pat, kuri būna ant tūbelės. Na ir viską galima tiesiog sutalpinti ant tūbelės - kam tų papildomų šiukšlių? Pakuotės dizainas akį traukia -  baltas fonas ir rožinis akcentas. Pakuotės plastikas minkštas, labai patogus išspausti reikiamą priemonės kiekį ir greičiausiai bus lengva iki pat paskutinių likučių.

Dantų pasta tinkama veganams, sudėtis atsakingai parinkta ir kad būtų kiek įmanoma saugi ir veiksminga. Malonu, kai vietoje įprasto saldiklio gamintojas pasirenka naudoti steviją. Sudėtyje yra šveitiklio, tad turėtų minimaliai balinti emalį; medžiagų, kurios atkuria dantų emalį, skatina remineralizaciją, ingredientų, kurie skatina žaizdelių gijimą. 

Prieš įsigydama pastą buvau suabejojusi dėl braškinio skonio - paprastai vaisinės pastos neturi pakankamai gaivos, labai sparčiai dingsta švaros pojūtis, o ir nemalonūs kvapai ima jaustis vos ne akimirksniu. Ši vaisinė pasta kiek kitokia, greičiausiai dėl kartu esančios mėtos, pasta turi pakankamai gaivumo ir ilgai išliekančio švaros pojūčio. Valantis dantis jaučiasi ir gaivios vaisinės braškės ir mėtinis pastos skonis. Priemonė gerai suputoja, nėra stipriai griaužianti burnos ertmės, tad tinka ir jautresnei burnos gleivinei, tačiau valo gerai, efektyviai šalina apnašas, dantų emalis iš ties po truputį tampa baltesnis. 

Ir visgi, ši pasta tikrai nėra geriausia pasaulyje - prieš tai bandyta Elgydium apnašas šalino daug geriau, o Velym žavėjo balinamuoju efektu. Ši pasirodė gera, kai reikia optimaliausio sprendimo tarp saugių ingredientų, poveikio ir natūralumo. Ar jūs bandėte? Kokie jūsų įspūdžiai? Kokia jūsų mėgstamiausia dantų pasta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Iš vaisinių man visai patiko ši dantų pasta– SPASTA I'M YUMMY, bet ji be fluorido, tai tikriausiai ne visąlaik naudoti. Kita skani dantų pasta (ne mėtinė) yra COLGATE NATURAL COCONUT GINGER. Man kartais atsibosta tos mėtos pastose, norisi vaisinio skonio (aš ir kramtomosios gumos mėtinio skonio nelabai mėgstu)... Visai sudomino ir jūsų aprašytoji.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai nusibosta, norisi kažko kito, tad ir mes pastas vis pakaitaliojame :)
      Humble dabar esu užsakiusi vaikišką, žiūrėsiu kokie rezultatai, bet iš šios - visai neblogi įspūdžiai ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą