MITOMO "Uruuru Soy Bean" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su sojos pupelių ekstraktu

Nusipirkau Mitomo veido kaukių rinkinį iš Eurokos, nes pasitaikė iš ties puiki kaina su nuolaida (akcija vis dar galioja, tad visai apsimoka pirkti rinkinį ir ne tik išbandyti įvairesnių šio gamintojo kaukių, tačiau ir sutaupyti. Viena iš kaukių rinkinyje - su sojos pupelių ekstraktu. Ją pasirinkau pirmiausia dėl šiuo metu sudirgusios skruostų odos, tad praeitą savaitę išbandžiau vieną, o šiandien kitą ir kviečiu nuomonei apie kaukes.


Produktas: MITOMO "Uruuru Soy Bean" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su sojos pupelių ekstraktu
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veido odai: atkurti aplinkos pažeidimus, gerinti tekstūrą, atkurti kolageną
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ramina odą
Labiausiai nepatiko: lipnumo jausmas
Tūris: 1 lakštas/ 25 g
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Tyrimai rodo, kad sojos pupelės yra gausios antioksidantų, teikiančių naudą odai. Sojos pupelių ekstraktas atkuria aplinkos pažeistą odą, sumažina sudirgimą, gerina odos tekstūrą, atkuria kolageną ir kovoja su saulės žala odai.
NaudojimasNaudojimas: išpakuotą kaukę uždėkite ant veido ir išlyginkite, palaikykite 20–30 minučių. Venkite patekimo į akis. Po kaukės nuėmimo lengvai pamasažuokite veido odą, kad ekstraktas geriau įsigertų.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, puoštas japoniškais (greičiausiai) hieroglifais ir sojos pupelių ankštimi. Dizainas visai paprastas, minimalistinis, tačiau dominuojanti balta spalva nuteikia maloniai patirčiai ir norui išbandyti. 

Kvapas švelnus, kosmetinis aromatas. Laikant kaukę ant odos nelabai jaučiasi. Tiesą sakant jaučiamas tik kol uždedu kaukę ant veido, tad... man asmeniškai to kvapo galėtų ir nebūti.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, sudrėkintas veikliuoju serumu. 

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Allantoin, Carbomer, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Disodium EDTA, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Gum Extract, Fragrance, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate


Poveikis. Mitomo veido kaukės visai neblogai suformuotos ir tinkamos europiečių veido formoms. Kaukė visai gražiai priglunda ties kraštais, užtenka ilgio nosies sričiai, gal tik smakras šį kart atrodė keistokas - medvilnės lakštas įkirptas ties smakru. Sakyčiau kiek neįprasta. 

Kaukę ant veido laikiau 20 minučių, tačiau visą laiką stebėjau, kad kaukė nepradėtų džiūti. Padžiūvusi ant odos lakštinė kaukė įsispaudžia ant odos, formuoja raukšleles ir pridaro daugiau žalos nei teikia naudos. Tad, svarbu laiku kaukę nuo veido odos nuimti.


Tik nuėmus jaučiu stiprų lipnumo jausmą... deja, dauguma lakštinių kaukių ant odos palieka lipnumo jausmą, kuris pilnai susigėrus visiems likučiams, dingsta. Mano sudirgę ir raudoni skruostai akivaizdžiai nuraminti, oda įgavo skaistumo, tekstūra atrodo tolygesnė, jaučiasi komfortabiliai  ir maloniai. Gal tikėjausi daugiau drėkinimo, tikėjausi lyg ir stipresnio rezultato, tačiau labai džiugina raminimas, geriau atrodanti tekstūra ir malonus komforto jausmas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai