NUXE "Prodigieux" lait parfume Beautifying Scented Body Lotion - drėkinantis kūno losjonas

Labai gaila, kad Nuxe priemonės jau beveik baigėsi. Be šios turiu dar vieną, kurią testuoju, bandau ir manau šį mėnesį apie ją taip pat papasakosiu. Tiesą pasakius pažintis su kompanijos produktais man patiko - dauguma puikiai tiko mano odai, pateisino visus lūkesčius, o ir smagių atradimų netrūko. Visiškai nesigailiu dėl įsigyto kalendoriaus - buvo verta išbandyti, buvo verta geriau susipažinti su Nuxe, tačiau esu linkusi manyti, kad ši kompanija persistengia su kvapais. Nereikia parfumuotų veido kremų, o ir kūno priežiūros priežiūros priemonių kvapai galėtų būti silpnesni. Dėl efekto nesiskundžiu, tačiau kvapai net ir man per stiprūs. Šį kart apie kūno losjoną su tradiciniu kūno aliejaus aromatu.


Produktas: NUXE "Prodigieux" lait parfume Beautifying Scented Body Lotion - drėkinantis kūno losjonas
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti kūno odą, suteikti skaistumo ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia odai skaistumo ir lygumo
Labiausiai nepatiko: tikriausiai tas blizgutis sudėtyje - ne mano skonio sudėtinė dalis kūno priežiūros priemonėse
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 30 ml. Pilno dydžio pakuotė - 200 ml
Kaina: 200 ml - 18,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Kūno losjonas su prabangiais botaniniais aliejais drėkina, suteikia skaistumo ir šilko švelnumo kūno odai. Su Huile Prodigieuse aromatu.
Naudojimas: ryte ir/ar vakare masažuokite į odą.


Pakuotė. Šį kart nekeliu, kaip atrodo pilno dydžio pakuotė, nes ji beveik tokia pat, kaip ir mano turimas miniukas. Tūbelės formos plastiko indelis su apačioje atkemšamu dangeliu patogus dozuoti priemonę, išspausti reikiamą kiekį. Gamintojas dizaino (ir šiai linijai) naudoja šviesiai rudą spalvą ir vienspalvį pakuotės dizainą - taip priemonė atrodo brandžiau, rimčiau ir profesionaliau.

Kvapas. Šis aromatas yra naudojamas keliose kompanijos produktuose, yra garsiausias iš visų linijų ir populiariausias tarp visų kompanijos aromatų. Kūno losjonas kvepia minkštu, kreminių gėlių žiedų ir kosmetikos aromatu. Jaunesnius pirkėjus gali erzinti, tačiau jo nepavadinčiau močiutės aromatu.

Konsisitencija kiek tirštesnė, nei standartinių kūno losjonų. Priemonė yra tarpinis variantas tarp kremo ir losjono. 


Sudėtis: AQUA/WATER, GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, DIMETHICONE, HYDROGENATED COCONUT OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, BEHENYL ALCOHOL, PARFUM, HYDROXYETHYL UREA, ARACHIDYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA/ COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, HYDROXYSTEARIC/ LINOLENIC/ OLEIC POLYGLYCERIDES, SILICA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, TOCOPHEROL, CAPRYLOYL GLYCINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, DIMETHICONOL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM GLUCONATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, MICA, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, AMMONIUM LACTATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM LEVULINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL.


Poveikis. Lengva, neriebi priemonės konsistencija greit susigeria į kūno odą. Dėl sudėtyje esančių silikonų ir minkštiklių, priemonė suteikia odai šilko švelnumo ir lygumo pojūtį. Kremas puikiai kondicionuoja sausą odą, suteikia neblogo drėkinimo ir lengvo maitinimo efekto. Ir stipriai, intensyviai kvepia.. Kvapas išlieka kelias valandas po kremo aplikavimo, tad reiktų atkreipti dėmesį į tai, ar tas kvapas iš viso patinka.

Kadangi sudėtyje yra žėručio, priemonė suteikia odai spindesio efektą ir sveikos, jaunatviškos odos įvaizdį. Džiaugiuosi, kad žėrutis labai smulkus, plika akimi praktiškai nematomas, tad neerzina. Nors ilgalaikiam naudojimui produktų su blizgučiais nesirinkčiau - ant kūno norisi tepti priemones, kurios teikia daugiau nei kosmetinį efektą. Tad... neblogas kūno losjonas, bet ne numeris vienas pasirinkimas - turime rinkoje geresnės sudėties, be papildomų parfumų, be blizgučių ir geriau drėkinančių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai