ZIAJA "GdanSkin" hidrogelinė drėkinanti veido ir kūno kaukė

Apie šią kaukę žadėjau pasakoti jau senokai, tačiau ilgą laiką nepavyko susidaryti tvirtos nuomonės, tad tęsiau ir tęsiau, kol galiausiai priemonės pakuotėje liko visai nedaug ir nuomonę bloge paliksiu arba dabar, arba nebepaliksiu iš viso. Šiandien ta diena, kai noriu papasakoti apie nebrangią ir lūkesčių sukėlusią kaukę.


Produktas: ZIAJA "GdanSkin" hidrogelinė drėkinanti veido ir kūno kaukė
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: drėkinti ir raminti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: naudojimo būdas
Tūris: 50 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, pigu.lt, Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: Kaukė padeda nuraminti sudirgusią, paraudusią odą. Joje esančios koncentruotos veikliosios medžiagos sugrąžina odai tinkamą drėgmės kiekį, ramina odą.
Naudojimas: tolygiai paskirstykite ant švarios odos. Palaukite, kol susigers, nenuplaukite.


Pakuotė. Mėlynos spalvos plastiko tūbelė su atkemšamu dangteliu apačioje. Pakuotės plastikas labai minkštas, patogus išspausti reikiamą priemonės kiekį. Dizainui pasirinktas Gdansko miesto vaizdelis - lyg ir suprantama, kompanija yra Gdanske, tačiau su kauke toks paveiksliukas nelabai susijęs.

Kvapas mane erzina. Ar pamenate pigius kremus, kurių kvapai bandydavo imituoti kakavą ar kokosus? Tokį esu pirkusi Anglijoje  viskas už 1 svarą parduotuvėje. Ir kvapas identiškas... lyg ir kokosai, lyg ir vazelinas, bet toookkksss sintetinis, kad nemalonu. Nepatinka, erzina ir džiaugiuosi, kad greit išgaruoja.

Konsistencija skysta, primena tarpinį variantą tarp kremo ir gelio. Labai primena tirštesnio serumo ar veido esencijos konsistenciją.


Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Bacopa Monnieri Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Coco-Glucoside, Panthenol, Laminaria Ochroleuca Extract, Soluble Collagen, Saccharomyces/ Zinc Ferment, Saccharomyces/ Copper Ferment, Saccharomyces/ Magnesium Ferment, Saccharomyces/ Iron Ferment, Saccharomyces/ Silicon Ferment, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Marrubium Vulgare Extract, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti priemonės sudėtimi: saugi ir ne tik saugi, bet daug odą drėkinančių ingredientų. Būtent dėl geros sudėties šią kaukę nusprendžiau įsigyti. Tačiau kaukė turi nemažai aspektų, kurie mane erzina. Jau minėjau, kad man labai nepatinka kvapas, keliantis nemalonias, pigaus kūno kremo asociacijas. Nepatinka man ir naudojimo būdas. Kaukė ant odos pasidengia lengvai, geriasi į odą, tačiau mane trikdo faktas, kad jos nereikia nuplauti! Kodėl? Po dalinio susigėrimo kaukė ant veido odos palieka stiprų lipnumo jausmą, tokį, kad prie odos limpa smulkučiai pūkeliai, dulkės ir bet kokie aplinkos nešvarumai. Nemalonu ant jos tepti serumą ar kremą, atrodo, kad viskas negražiai gula ir oda jaučiasi visai ne taip... Bandžiau tepti ir itin plonu sluoksniu, tačiau oda vis tiek lieka stipriai lipni, o paviršius vietomis blizgus, lyg priemonė  ant odos padengtų pavienių blizgučių... Bandžiau kaukę ir nuplauti, bet tada nelieka absoliučiai jokio poveikio... Naudojimas mane labai, labai erzina.


Tačiau turiu pastebėti, kad tik padengus ant veido kaukė iš kart suteikia gaivinimo pojūtį ir drėkina odos paviršių. Priemonė iš ties turi drėkinančio efekto, tačiau keisto - atrodo, kad nuplovus likučius efekto tiesiog nebelieka, tad... man ši kaukė nepatinka - keistas naudojimo būdas, ne patys maloniausi pojūčiai ir drėkinimas, kuris jaučiamas tik ant odos paviršiaus ir tik tiek, kiek kaukė lieka ant veido. Būna geriau - mano skoniui šis produktas visiškai neįtiko ir nepatiko. Nevertas dėmesio, laiko ir bandymų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai