DOVE "Nourishing Secrets" kūno losjonas "Restoring Ritual" su kokosų aliejumi ir migdolų pieneliu, visų tipų odai

Dove... kompanija, kuri pavergia itin maloniais kvapais ir paprastais, elementariai paprastais (bet jokiu būdu ne prastais) produktais. Paprastai visus priemonės produktus aš myliu, na... tuos kuriuos bandžiau iki šiol, mylėjau labai. Bet išaušo diena, kai vien tik teigiamai vertinti priemonių negaliu. Iš tiesų, manau reiktų pasakyti, kad visos apžvalgos, tiksliau juose aptariami produktai kuriuos vertinu ne itin palankiai sukurė man tokį įvaizdį. Ir aš visuomet kalbu tik apie konkretų produktą, niekada nepeikiu kompanijos ar kompanijos produktų visumos - ne. Ir aš niekuomet neturiu nieko prieš nė vieną kosmetikos kompaniją. Todėl tik noriu paminėti, jog sekantį kartą, skaitydami apžvalgą turėtumėte galvoje - kad tai konkrečiai nuomonė apie tą produktą. Jei bus priešingai - kalbėsiu apie grupę produktų ar kompanijos liniją, - tai būtinai paminėsiu įraše, būtinai.

Be jokių asmeniškumų noriu pradėti ir šitą įrašą apie Dove kūno losjoną su kokosais ir migdolais, kurio atsiradimas buvo įkvėptas Indijos moterų ritualų, kuris turėtų drėkinti kūno odą ir ją atkurti. Tačiau aš jam turiu nemažai priekaištų, dėl ko man labai apmaudu, bet yra kaip yra, ir šiandien aš pasakoju savo įspūdžius.

Jauti, kad svajonės niekaip nepriartėja? Galbūt laikas paklausti, ar neišsikėlei pernelyg aukštų tikslų ir nori juos pasiekti pernelyg greitai? Žinoma, visata nori tau duoti tai, ko trokšti, bet negali, jei tu tuo netiki. Pamėgink nuleisti kartelę žemiau, išsikelk tikroviškesnę svajonę, o kai ją pasieksi, norėk daugiau.


Produktas: DOVE "Nourishing Secrets" kūno losjonas "Restoring Ritual" su kokosų aliejumi ir migdolų pieneliu, visų tipų odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: drėkinti ir atkurti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: priemonės skalsumas
Labiausiai nepatiko: palieka lipnumo jausmą
Tūris: 250 ml
Kaina*: 5,59 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Švelniai ir itin švelniai odai. Įkvėpta Indijos ritualų su kokosų aliejumi ir migdolų pieneliu, šis losjonas drėkina ir atkuria odą. Malonus kreminis kvapas lepina uoslę.
Naudojimas: švelniai įmasažuokite didelį kiekį į odą, pradėdami nuo alkūnių iki riešų, tuomet nuo riešų iki pečių, per visą kūną.


Priemonės pakuotė yra visiškai tokios formos, kaip dauguma kompanijos losjonų ir pienelių: aukštas, siauras buteliukas, kuris niekaip netelpa mano vonios spintelėse ir tai mane erzina, bet ne tiek, kad darytų įtaką produkto vertinimui. 😉 Pakuotė balta, minimalistinė, puošta tik kokosų paveikslėliu. Paprastas, malonus akiai dizainas ir patogus atidaryti dangtelis - su juo aš nenusilaužau nagų ir tam nekyla jokia rizika, o produktą dozuoju patogiai ir reikiamu kiekiu, kas kartą paspaudusi priemonės indelį.

Kvapas. Riešutų, sunkus, žemiškas aromatas. Ir... tai tikrai nėra natūralus kokosų kvapas, tiksliau ne kokosų aliejaus kvapas, nes anas kvepia saldžiu rafaelo saldainių aromatu. O čia kvapas sunkokas ir aš tikrai nesu šio aromato fanė. Man labai primena prieš kokius 6 metus naudoto pigaus kūno losjono su kokosais kvapą. Nelabai malonus, tačiau nėra taip, kad labai nepatiktų. Juo labiau, kad neišlieka itin ilgai - išsitepusi vakare ar pavakare, sekantį rytą kvapo visiškai nebejaučiu. Spėju, kad išlieka kelias valandas. Tiesiog dienos metu aš jo niekuomet nenaudoju dėl poveikio odai.

Konsistencija. Priemonė baltos spalvos ir labai lengvos, beveik vandeningos produkto konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Petrolatum, 1,2-Hexanediol, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Collagen Amino Acids, Cyclopentasiloxane, Decylene Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Isomerized Linoleic Acid, Lactic Acid, Methylparaben, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Lactate, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Propylparaben, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Sine Adipe Lac, Sodium PCA, Stearamide AMP, Tocopheryl Acetate, Trideceth-9, Triethanolamine, Urea, Coumarin, CI 77891.


Poveikis. Aš negaliu, negaliu, negaliu šio losjono naudoti dienos metu, nes pats didžiausias jo minusas yra tas, kad jis palieka ant odos lipnumo jausmą, tačiau ne iš karto po padengimo. Tik padengus atrodo produktas labai gerai veikia odą, ji tampa gražesnė, priemonė susigeria pakankamai greitai, maitina ir drėkina. Tačiau kiekvieną rytą aš atsikeliu su lipnia kūno oda! Iš pradžių galvojau, kad tiesiog nakties metu suprakaitavau ir oda tapo lipni. Net mintis nekilo, kad tai šio produkto kaltė. Kol neišbandžiau jo dienos metui - bumpt, po kelių valandų oda tapo lipni... Ko jau ko, o lipnumo apskritai jokiose kosmetikos priemonėse negaliu pakęsti... Kad ir kokią naudą teiktų mano odai, veidui, lūpoms, plaukams, kad ir auksu būtų grįsta, bet jei produktas lipnus, man tikrai nepatiks. Mane erzina, jaučiuosi nešvari ir noriu kuo greičiau viską nusiprausti. O kam naudoti produktą, po kurio norisi praustis?

Tačiau ne viskas yra tragiška. Šiuo metu esu sunaudojusi kiek daugiau nei pusę losjono pakuotės ir turiu pastebėti, kad ji labai skalsi. Apskritai, norint sumažinti tą nemalonų lipnumo jausmą reiktų naudoti labai labai mažą priemonės kiekį - visam kūnui tiek, kiek paprastai naudojate vienai rankai. Tuomet lipnumas bus labai minimalus ir netaip erzins, kaip tepant, kaip gamintojas rekomenduoja "generous amount" (liet. - didelį, gausų, dosnų kiekį). Tad produktas iš tiesų skalsus. 

Be to, jis iš tiesų teikia naudą odai, ją drėkina ir lygina ir suteikia maitinimo. Tikriausiai sugebėsiu sunaudoti visą jo pakuotę. Tačiau... kad ir kaip gaila, mane itin erzina lipnumas.... Jeigu jūs neturite nieko prieš produkto lipnumą, arba turite itin sausą odą, jums turėtų patikti. O gal priemonė skirta vėsesniems orams, kai kūnas labiau išsausėja ir oda sugeria absoliučiai visą produktą? Kad ir kaip ten būtų, mano kojų oda itin sausa, ji nuolat plaiskanoja nuo išsausėjimo, o tas lipnumas vistiek yra... Tad ne, atsiprašau Dove, bet šį kartą sakau ne... ir manau kad produktas tikrai nėra nei vasarai, nei sausai odai tinkama priemonė - gal tik tokioms vietoms kaip rankos ar keliai? Bet tikrai ne visam kūnui, tad kad ir kaip būtų gaila, tačiau tai yra antras Dove kompanijos produktas (per tikriausiai 15 metų naudojimo), kuris man nepatinka, ir kurio negalėčiau niekam rekomenduoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. Gyvenant Didžiojoje Britanijoje buvau nusipirkusi Dove dušo želę, kurios kvapas mane erzino iki negalėjimo - baisiai muilinis ir toks šleikštus... Pamenu tiesiog išmečiau lauk, tačiau nepamenu, kaip atrodė pakuotė, nei koks konkrečiai produktas buvo. Buvo dušo želė iš Dove, bet kvapą kaip šiandien pamenu :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą