AVON Mark. Glow On natural radiance foundation - švytėjimo efektą suteikiantis makiažo pagrindas SPF 15 (atspalvis "Shell")

Praeitą mėnesį gavau dėžę, pilną Avon Mark. kosmetikos ir sudalyvavau organizuojamame konkurse. Ne, deja nelaimėjau, bet iš 20 merginų užėmiau 10 vietą - nei blogai, nei gerai. Tiesą sakant nesitikėjau laimėti, bet džiaugiuosi, kad pavyko visai neblogai, juk konkuravau su daug populiaresniais ir geriau žinomais tinklaraščiais bei blogais. 

Ilgai galvojau, ar noriu daryti gautos Avon kosmetikos apžvalgas. Klausiau jūsų gal norite kokių apžvalgų? Ir paprašėte, kad papasakočiau apie makiažo pagrindą - tad pasakoju. O jei norėsite daugiau apžvalgų, būtinai rašykite, ar asmenine žinute, ar elektroniniu paštu ar komentarais - būtinai papasakosiu plačiau. Tad šiam kartui Avon Mark. švytėjimo suteikiantis makiažo pagrindas. Koks jis? Kam jis tinka? Ir ko iš jo tikėtis?

Galbūt reikia padaryti visuotinę tvarką, perdažyti sienas, o gal pamedituoti apie svajones ant kalno viršūnės, arba prie vandenyno. Gali prireikti netgi tokių ryžtingų permainų, kaip būsto pakeitimas! Tik tau žinoti, kas geriausiai tinka. Imkis to!


Produktas: AVON Mark. Glow On natural radiance foundation - švytėjimo efektą suteikiantis makiažo pagrindas SPF 15 (atspalvis "Shell")
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aplikatorius su į viršų kylančia pompa
Labiausiai nepatiko: itin greit sukrenta į odos nelygumus, paryškina netobulumus
Tūris: 30 ml
Kaina*: pilna kaina 10,40 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Švytėjimo efektą suteikiantis makiažo pagrindas su SPF 15. Gerai suplakite, keletą kartų paspauskite dozatorių. Tepkite ant odos ir tolygiai paskirstykite.


Aš visuomet visas apžvalgas noriu pradėti nuo pakuotės - tai pakankamai svarbu ne tik man, bet ir jums. Juk nepatogi pakuotė dažnai erzina ir apsunkina net ir geriausio produkto naudojimą. Tai šitas makiažo pagrindas atkeliauja juodoje kartoninėje pakuotėje, paženklintoje Mark. linijos užrašu, kuris ir yra pagrindinis dekoratyvinis akcentas tiek ant pakuotės, tiek ant dėžutės. Mane visuomet šiek tiek erzina užrašų gausa ant kompanijos produktų pakuočių - jų iš tiesų nepaprastai daug, bet nieko konkretaus niekad nėra, tiesiog į daugybę kalbų išverstas sakinys ir aišku lotyniškai surašyti ingredientai. Rimtai, pasiklysti galima ieškant suprantamos kalbos ar bet kokios informacijos apie gaminį. Tad dažniausiai į kartonines pakuotes nekreipiu daug dėmesio, o iš kart po apžvalgos metu lauk. Anksčiau elgdavausi taip pat, bet iš kitos pusės, tai nėra išmintinga - va, sesers odą sualergizavo kremas - ji manęs prašo pagalbos, o kuo aš galiu padėti, jei originalios dėžutės, ant kurios buvo sudėtinės dalys nebėra? O ir pati nebuvau naudojusi, kad galėčiau kažką padėti. Tad praktika lyg ir rodytų, kad reiktų pasilikti informaciją iki pakuotės ištuštėjimo, bet aš paprasčiausiai tam neturiu vietos, o ir užrašus palieku tinklaraštyje - esant reikalui lengva susirasti.

Tad keliaujant toliau - produkto pakuotė skaidraus plastiko, kas nepaprastai smagu - galiu matyti, kaip greitai produktas senka pakuotėje ir žinau, kada daugmaž baigsis. Smagus ir pompos principas - spaudžiant produktą lauk, pakuotės dugnas kyla į viršų, tad tikrai sunaudosite maksimalų produkto kiekį, niekas nepasiliks prilipęs prie sienelių. Pakuotę vertintu labai palankiai, tik sakyčiau plastikas tikrai galėjo būti kokybiškesnis, skaidresnis ir atrodyti daug geriau, tiesa?

Kvapas. Gana stiprus, nors toks pat, kaip ir daugumos makiažo pagrindų kvapas.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, turi šiek tiek riebumo, tačiau jis lengvas - tokia labai vidutinė tekstūra.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Benzophenone-3, Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Silica, Steareth-2, Stearic Acid, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Triethanolamine, Glycerin, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Methicone, Xanthan Gum, Alumina, Hydrolyzed Elastin, Ethylparaben, Kaolin, Punica Granatum Fruit Juice, Saccharomyces Lysate Extract, Sodium Hexamethaphosphate, Tetrasodium EDTA, Zinc PCA, Phenyl Trimethicone, Cera Alba, Yeast Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium PCA, Olea Europaea (olive) Leaf Extract, Urea, Silica Dimethyl Silylate, Hyaluronic Acid, Trehalose, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Tocopherol, Atelocollagen, Sodium Chondroitin Sulfate.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad man kažkas nepatinka priemonės tekstūroje - ji labai keista, sunkiai skirstosi ant odos tiek pirštais, tiek kempinėle, tiek šepetėliu. Tenka daug ir ilgai sklaidyti produktą ir vis pastebėti, kaip vienur ar kitur pasirodo plėmai, oda be pagrindo arba susikaupęs pagrindas pernelyg storu sluoksniu. Tik po ilgo ir labai kruopštaus sklaidymo pagaliau pavyksta išgauti tolygiai padengtos odos efektą. O ir makiažo pagrindo reikia daug - nežinau, ar normalu, kad vienam kartui prireikia 2,5 pompos paspaudimų - tikrai labai daug. Tad kažkodėl nesistebiu, kad jau esu išbandžiusi pusę pakuotės.

KAIRĖJE - be makiažo
CENTRE - tik su makiažo pagrindu
DEŠINĖJE - pilnas makiažas

Makiažo pagrindas suteikia lengvą/ vidutinį maskavimą. Iš pirmo žvilgsnio makiažo pagrindas gražiai padengia odą ir suteikia jai lengvo, natūraliai atrodančio spindesio, tačiau didžiausia jo problema išryškėja po kokių 15-20 minučių po padengimo. Visas gražus efektas dingsta ir produktas siaubingai sukrenta į visas veido poras, paryškina kiekvieną, net ir mažiausią raukšlelę, kiekvieną odos pakilimą ar įdubimą... Viskas ant veido tampa bent porą kartų ryškiau!

Tai reiškia, kad makiažo pagrindas ant odos išlieka 20 minučių? Siaubingai trumpas išlikimas tiesa? O vakare oda iš viso siaubingai atrodo, todėl tepliojuosi namuose ir niekur nedrįsčiau su juo eiti, niekur. Turiu daug geresnių makiažo pagrindų, todėl kam gąsdinti aplinkinius?

Užtat pagąsdinsiu jus - taip makiažo pagrindas atrodo po kelių valandų. Prašom, kaip ant delno ir paryškinti visi mano odos netobulumai. Net be makiažo atrodau daug geriau negu su šiuo makiažo pagrindu.

Ilgai galvojau, kam šitas makiažo pagrindas gali tikti? Riebiai ir mišriai odai spindesys netinka ir tikriausiai beveik iš karto nutekės/ nuslys nuo veido odos, sukris į poras (o kaip žinoma, riebesnės odos poros paprastai būna didesnės). Sausai odai - irgi netinka - labai paryškina raukšleles, apvels pasausėjimus ir atrodys klaikiai. Normaliai? Jeigu oda nors kiek vyresnė - tikrai matysis visos raukšlės ir daug baisiau, negu be jokio makiažo. Tuomet lieka jauna normali veido oda? Tačiau nerekomenduočiau ir jaunai odai - nesu labai patenkinta sudėtimi, o ir negaliu garantuoti, kad ant jos atrodys gerai - tikriausiai ne. Tad makiažo pagrindas, netinkantis nė vienam odos tipui? Kam tokio reikia? Mielosios, tikrai nevertas dėmesio dalykas, visiškai nevertas dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample (Gaminys atsiūstas Avon Mark konkursui)

Komentarai