PIRMAS ĮSPŪDIS. LUMENE Hydration Recharge Lahde drėkinamasis naktinis veido kremas visiems odos tipams

Pirmas įspūdis šį kartą apie dar vieną naujovę (bent jau tikrai ne senieną) rinkoje, veido priežiūrai: Lumene veido kremą, skirtą naudoti nakties metui. Ką aš galvoju apie Lumene? Nežinau, kažkodėl nesu bandžiusi kompanijos gaminių, išskyrus vieną BB kremą, kuris man nepatiko dėl nenatūralaus atspalvio ir sunkaus padengimo. Tačiau jei neklystu, sukandusi dantis sunaudojau ir baigiau, o daugiau pagundų nusipirkti kažką iš Lumene neturėjau. O gal visgi reiktų pabandyti? Kokia jūsų patirtis su šios kompanijos produktais? Gal kokių rekomendacijų turite?

Na, o aš pastaruosius tris vakarus bandžiau Lumene naktinį veido kremą, kuris žada tikti visiems odos tipams, kas atrodo labai nerealu - juk kas tinka viskam, netinka niekam!


Ką žada gamintojas: Patirkite giliai drėkinamos odos malonumą. Po nakties sutemų išaušta diena: paklusti natūraliam gamtos ritmui – šio naktinio kremo stiprybė. Sodrus sviestmedžių aliejus pamaitina pavargusią odą, o mineralų pripildyta beržų sula ją švelniai sudrėkina.
Mūsų sukurtas ypač veiksmingas drėkinamasis kompleksas kartu su arktinių šaltinių vandeniu per naktį odą giliai sudrėkina, pamaitina ir visai ateinančiai dienai suteikia energijos. Kol miegate, leiskite gamtai daryti stebuklus.
18% ingredientų ekologiški, 58% išgrynintas vanduo, 12% ingredientų natūralios kilmės.
Be parabenų, formaldehido, mineralinių aliejų.
Naudojimas: Tepti vakare ant nuvalyto veido ir kaklo. Palikti kremą per naktį ir ryte pabudus džiaugtis atgaivinta oda.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Betula Alba (Birch) Juice, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Ceteth-20, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Aluminum Starch Octylenylsuccinate, Dimethicone, Betaine, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Propanediol, Saccharide Isomerate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Xylitylglucoside, Caprylyl Glycol, Trehalose, Urea, Anhydroxylitol, Xylitol, Allantoin, PEG-8, Pentylene Glycol, Serine, Sorbic Acid, Disodium EDTA, Tocopherol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Algin, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Sodium Citrate, Ascorbyl Palmitate, Potassium Phosphate, Ascorbic Acid, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Parfum.

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 16,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, pigu.lt, Douglas, Drogas


Mano nuomonė. Veido kremas gana intensyvaus, stiproko, tačiau malonaus, gaivą ir švarą primenančio kvapo. Kremas baltos spalvos ir jo konsistencija gana lengva, todėl pirmu prisilietimu imu galvoti, kad gal visgi tiks visiems odos tipams?

Tačiau patepusi ant odos suprantu, kad ne - nakčiai tokio tipo konsistencija man per lengva, o jei pasitepu kelios valandos iki miego, norisi naudoti dar kremo. Pagalvojau ir apie riebią bei mišrią odą - tikiu, kad konsistencijoje jaučiamas riebaliukas patiks toli gražu ne visoms, jeigu iš viso patiks riebesnę odą turinčioms merginoms.

Ką jaučiu pasitepusi kremu - stiprų, intensyvų drėkinamąjį efektą. kremas susigeria gana greitai ir iš karto ant odos paviršiaus jaučiama gaiva ir maloni drėgmė. Problema ta, kad jei neinu iš karto miegoti, jaučiu, kad po poros valandų man tos drėgmės labai labai trūksta ir trūksta stipresnio, intensyvesnio poveikio.

Nors po nakties pabudus oda atrodo labai gražiai, kaip gerai padrėkinta. O kaip žinia - drėgna oda yra pirmasis žingsnis link sveikos ir gerai atrodančios odos. Visgi, aš nemanau, kad norėčiau pirkti pilną pakuotę - sausai odai šis kremas per silpnas, man reikia kažko silpnesnio. Ir nemanau, kad patiks visiems, nors paliko neblogą pirmąjį įspūdį, tačiau geriausiai tiks normaliam odos tipui, odai neturinčiai rimtų problemų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai