DOUGLAS Naturals dieninis veido kremas jautriai odai su organišku Argano aliejumi

Veido odos priežiūra... Vėstant orams mano veido oda vėl nori rodyti kaprizus, o aš jau buvau spėjusi pasidžiaugti, kaip gražiai ji atrodo, ir kiek palyginus nedaug priežiūros jai reikia bei kiek mažai rūpesčių man ji kelia. Atrodo teks rimčiau imtis odos priežiūros ir vėl ieškoti to priežiūros recepto ir/ ar priemonių, kurios padės jai vėl atrodyti gražiai, o man gerai.

Baigusi didžiulę prieš tai naudoto kremo pakuotę, nusprendžiau, kad metas šiek tiek apmažinti nedidelio kiekio kremų pakuočių, kurių pas mane kažkokiu būdu kelios. Pirmiausia ėmiau naudoti Douglas variantą ir iš jo tikiuosi mažiausiai - tai jautriai odai skirtas kremas, o kadangi jau esu bandžiusi šios linijos veido kaukę, daug tikėtis nesinori. Kviečiu paskaityti koks gi tas jautriai odai skirtas veido kremas. 

Jeigu esi sau griežtas, kartais nė nesuvoki, koks griežtas esi ir kitiems. Šiandien pasimokyk užjausti ne tik tuos, kuriuos grauži, bet ir save. Jei būsi ramus ir taikus, sulauksi dar nuostabesnio gyvenimo.


Produktas: DOUGLAS Naturals dieninis veido kremas jautriai odai su organišku Argano aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: atkurti sausą odą, maitinti, minkštinti, saugoti nuo senėjimo
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: labai gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: trūko sipresnio poveikio odai
Tūris: mano turimas miniukas 10 ml, pilno kiekio pakuotėje - 50 ml
Kaina*: 50 ml - 24.95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse (internetu ČIA)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Dieninis veido kremas jautriai odai su organišku Argano aliejumi. Tinka jautriai ir sausai odai. Sudėtyje nėra parabenų, sintetinių dažiklių ar kvapiklių. Tinka veganams. Aromatas išgautas naudojant tik natūralius augalinius aliejus.

•Apsaugo nuo senėjimo
•Sudėtyje gausu stiprių antioksidantų

Dieninis kremas jautriai odai atkuria sausos ir pažeistos odos pusiausvyrą, intensyviai maitina ir minkština odą. Sudėtyje esantis organiškas Argano aliejus, pasižymintis stipriu antioksidaciniu poveikiu, efektyviai saugo odą nuo kenksmingų aplinkos sąlygų ir palaiko jos elastingumą.

Pilno dydžio pakuotė. Paveiksliukas iš ČIA

Šitą miniuką aš radau praeitų metų Douglas advento kalendoriuje. Tiesa, jau galvojate apie kalendorius? Aš svajoju apie ne vieną, tačiau deja, man šiemet advento kalendoriai neįkandami, todėl spėju, kad dienas iki švenčių skaičiuosiu braukydama dienas kalendoriuje, o ne atidarinėdama advento kalendoriaus langelius. Nuklydau nuo temos, grįžtam prie pakuotės. Aš turiu mini pakuotę, kuri yra tūbelės formos, išspaudžiama pro apačioje esančią angą. Priemonės dizainas minimalus, vyrauja žalsva spalva, kuri vienija visą produktų liniją.

Ilgai kalbėti apie mano turimą pakuotę neverta - tokio dydžio gaminių nusipirkti nėra. O pilno dydžio pakuotės džiugina pompa išspaudžiamu produktu. Esu naudojusi Douglas kremų ir galiu pagirti, kad jų pakuotės labai patogios ir smagios naudoti.


Kvapas. Priemonės sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos. Kremo kvapas vidutiniško stiprumo, primena augalinio ir kosmetinio kvapo mišinį, bet kokius augalus konkrečiai pasakyti negalėčiau. Žinau tik kad tikrai ne argano aliejumi - esu turėjusi natūralaus argano aliejaus iš Maroko - ir jis žiauriai dvokia paukščių išmatomis. (ne į temą, bet dabar puikiai suvokiu, kodėl priemonėsi suu Argano aliejumi visuomet maskuojamas kvapas ir dedama kvapiųjų medžiagų).

Konsistencija. Kažkodėl įsivaizdavau, kad sausai odai skirtas kremas bus riebus ir sunkesnis. Kremas labai lengvos konsistencijos, nejaučiamas joks riebumas.


Sudėtis: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil*, Glycine Soja Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii Butter*, Caprylic/ Capric Triglyceride, Theobroma Cacao Butter*, Zingiber Officinale Water, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Camellia Sinensis Leaf Water*, Isoamyl Laurate, Tricaprylin, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Lysolecithin, Olea Europaea Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Stearic Acid, Alcohol, Sodium Anisate, Punica Granatum Oil*, Dipotassium Glycyrrhizate, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Xanthan Gum, Lecithin, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Parfum**, Limonene**, Linalool**, Citral**. 
* ingredientai iš sertifikuotų organinių ūkių
 ** natūralūs eteriniai aliejai
Be parabenų, sintetinių kvapiųjų, sintetinių dažomųjų medžiagų.
Tinka veganams.


Poveikis. Veido kremas gana greitai susigeria į veido odą, tačiau ne akimirksniu. Ir jo reikia palyginus nedaug, todėl pilno dydžio pakuotės turėtų pakakti labai ilgai. Pirmiausia buvau skeptiška dėl konsistencijos - ar toks lengvas kremas gali maitinti ir drėkinti odą? 

Pasitepus kremu jaučiu veido odos komfortą. Jei turėčiau kažkokių pasausėjimų, jie tikrai dingtų nuo odos. Lengvas kremas daugiau drėkina, tačiau turi ir lengvą maitinamąjį poveikį. Sunaudojus beveik pilną kremo pakuotę manau, kad jis netiks tikrai sausai odai šalčiausiu metų laiku - bent jau mano odai jo būtų per mažai. Apskritai, man pasirodė kad drėkinantis ir lengvas maitinantis efektas netenkina mano odos poveikių. Suprantu, kad sudėtis daugiau natūrali, bet ne, mano oda jau nori kažko rimčiau ir stipriau. 

Ir dėl jautrios odos - mano oda vidutiniškai jautri, šiek tiek ir tik kai kuriems produktams. Tačiau daviau kremu pasitepti merginai su jautria oda - ir jai šitas kremas tikrai netiko ir dirgino odą. Tad super jautriai kažin ar tiks.

Galiausiai, visos pastabos nėra skirtos kažkokiai nepelnytai kritikai: veido kremas tikrai geros sudėties, tikrai drėkina, maitina odą ir tiks merginoms, kurių oda sausesnė, bet nėra itin jautri. Nieko blogo prieš šį kremą - geros kokybės produktas, tiesiog mano poreikiai šiuo metu didesni nei kremas man gali suteikti. Sunaudoti sunaudosiu, bet apie pilno dydžio pakuotę negalvoju - ši linija tikrai nėra tai, ko reikia mano veidukui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai