CATRICE Allround Countouring palette - kreminių produktų paletė veido kontūravimui

Šiandien sekmadienis - savaitės diena, kai norisi pasilepinti... Jau esu po vonios, plaukai ir kūnas palepinti, veido kaukė šiuo metu uždėta ant odos, ir aš sėdu jums rašyti naujo įrašo. Tiesą sakant, kiek neramu, kad per savaitgalį nieko nenufilmavau: kažkaip užsiėmiau su tvarkymais, vaikutis serga ir vėl eilinį kartą nieko nespėju, o kažkas sakė, kad vaikus auginti reikia tik metus - paskui nėra ką veikti, man kaip tik atvirkščiai - pirmus metus rasdavau kiek daugiau laiko savo smulkiems užsiėmimams, o dabar - net nuotraukų nespėju padaryti tada, kai noriu ir kada reiktų.

Na, o kalbant apie filmavimus - vis dar man neaišku, kaip darysiu su kitais tuštučiais/ baigtais produktais - rašyti ar filmuoti? Ir turiu porą idėjų filmukams, kurias noriu įgyvendinti artimiausiu metu. Ir dar noriu pasitestuoti tą virtualios spintos programėlę, reikia nusifotografuoti visą spintos turinį, kas užims labai labai daug laiko. Ir skaityti labai noriu, bet jau nebežinau kada: aišku, kad numeris vienas pas mane vaikutis, paskui namų ruoša, tuomet jau tinklaraštis/ filmukai ir galiausiai, kažkur toli toli lieka visa kita... Ką darysi, tokia šiuo metu mano rutina.

Na, o šiandien noriu pakalbėti apie kontūravimo paletę iš Catrice. Kažkada esu minėjusi, kad didžioji dalis mano kontūravimo priemonės sausos ir tik kelias turiu kremines. Kreminė yra ir ši paletė.

Jeigu tai, ką darai, neteikia džiaugsmo, kodėl darai?
Taip siunti į visatą jausmų virpesius, ir visata tuo dažniau atsiliepia. Liaukis daręs, ko nemėgsti, ir atrask mėgstamiausius dalykus!


Produktas: CATRICE Allround Countouring palette - kreminių produktų paletė veido kontūravimui
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: hailaiterio kokybė
Labiausiai nepatiko: spalvos prastos pigmentacijos
Tūris: 6 g
Kaina*: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Šioje kontūravimo paletėje rasite 4 kreminius, matinius produktus ir vieną blizgų hailaiterį su šviesą atspindinčiais pigmentais. Dvi tamsios spalvos naudojamos patamsinti ir suteikti gilumo, dvi šviesios - pašviesinti veidą.



Kaip ir dauguma Catrice kompanijos pakuočių, tai ir ši - gana pigi, bet pasižiūrėjus į priemonių kainas, atrodo visai neprastai. Skaidraus plastiko siaura, ilga dėžutė su įdėtu juodu pagrindu ir penkių skirtingų atspalvių produktais, kurie matosi per skaidrų dangtelį. Man patinka plona, konpaktiška pakuotė, yra pakankamai informacijos, netgi schema, pradedančioms kontūruoti.

Kvapas. Labai silpnas, būdingas kreminėms makiažo priemonėms.

Konsistencija. Kreminė, tačiau man atrodo šiek tiek kietoka, norėtųsi kiek minkštesnės, kremiškesnės konsistencijos.


Sudėtis: OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIISOSTEARYL MALATE, TALC, MAGNESIUM SILICATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, ALUMINA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND 
OCTYLDODECANOL, MICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIISOSTEARYL MALATE, TALC, MAGNESIUM SILICATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Sudėtyje yra Carmine.


Poveikis. Gal pirmiausia reiktų pradėti nuo to, kad man kreminiai produktai kontravimui nelabai patinka. Man daug paprasčiau, smagiau ir geriau dirbti su pudriniais, todėl ta nugarėlėje esanti schemytė man padėjo prisiminti, kaip reiktų kontūruoti. O ir esmės, kontūravimas kremiais produktai yra toks pat, kaip pudriniais.

Pirmiausia mes turime dvi tamsias, rudas spalvas, skirtas suteikti šešėlį ir naudojamos ten, kur paprastai naudojame bronzines pudras. Nr. 1 (sunumeravau nuotraukoje kur rodžiau, kaip atrodo ant odos) yra tamsi, šalto tono. Nr. 2 - šilto tono, tačiau smagu, kad dar saugiose ribose ir nėra ryžai oranžinė. Man šitų spalvų pigmentacija nelabai patinka - dažant įprastai gaunasi nepakankamai ryškus rezultatas, todėl reikia dėti daug spalvos ir vis kartoti spalvos dėjimo bei išsklaidymo žingsnius. Tačiau čia susiduriu su kita problema - kuo daugiau spalvos dedu, tuo labiau ji nori dengtis plėmeliais, pakelti makiažo pagrindą nuo odos... Tad sluoksniuojasi sunkiai ir vieno ar poros sluoksnių yra optimaliausias variantas.

Nr.3 ir Nr. 4 yra šviesios spalvos, skirtos pašviesinti strategines jūsų veido vietas - po paakiais, po bronzatu virš žandiklaulio ir kitur (priklausomai nuo jūsų veido formos). Tai čia vėlgi spalvos skiriasi Nr.3 turi rausvą atspalvį, o Nr. 4 - gelsvą. Aš dažniausiai naudoju gelsvą ir man jis atrodo gražiausiai, tačiau iš esmės mano oda yra neutralaus atspalvio, todėl tiek rožinės, tiek gelsvo atspalvio priemonės man visai tinka.

Galiausiai Nr. 5 - hailaiteris. Pradžioje man atrodė, kad blizgios dalelės stambios ir ant veido atrodys negražiai, tačiau oi, kaip aš klydau... hailaiteris šioje paletėje yra žvaigždė - atrodo labai gražiai, labai natūraliai, suteikia subtilaus spindesio ir kokybė jo tikrai labai gera.

Dešinėje - neišsklaidytas kontūras

Tačiau aš nepasakyčiau, kad šitos paletės kokybė nepriekaištinga - ne tik dėl pigmentacijos ir sunkaus sluoksniavimosi. Man paletėje esančios priemonės pasirodo kietokos, jas sunkoka išsklaidyti - daug labiau tiktų ir patiktų kremiškesnės, minkštesnės priemones. Na, o efektas - aš manau, kad su šita palete tikrai neverta stengtis ir bandyti išgauti kažkokį itin ryškų ir profesionalų efektą. Neišgausite, o jei ir išgausite - nebus gražus. Man atrodo kad jis labiausiai tinka ir geriausiai atrodo kai siekiama natūralaus, beveik kasdienio veido kontūravimo, o rimtam - tikrai netiks. 

Nežinau, nėra tai pati geriausia priemonė. Galbūt pirmiesiems bandymams ir nieko, tačiau tai tikrai ne išskirtinės kokybės produktas, kuriam reiktų skirti daug dėmesio ar skubėti jį įsigyti - tikrai yra geresnių ir dėmesio labiau vertų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai