LAVERA atkuriamoji veido kaukė su baltąja arbata "My Age"

Vakar surinkau iš visų kampų vienkartines savo kaukes ir... net pati nustebau, kiek daug jų turiu, žiauriai daug, net negalvojau, kad tiek daug. Susimąsčiau, ar aš kaupikė? Tikriausiai ne, nes yra tik tam tikri dalykai, kurie mane domina, kažkada vienkartinės kaukės buvo vienos jų, tad spėju, kad tiesiog ieškodama kažko naujo, bandydama parinkti pagal tuo metu esamą veido būklę, ar sužavėta kažkokios naujovės, o gal gerų nuolaidų prisipirkau. Jau geras pusmetis žadu sau nepirkti nė vienos, bet vis pasitaikė susigundyti ir pasiduoti...

Vakar išbandžiau Lavera veido kaukę skirtą brandžiai veido odai. Tiesą sakant, pirkdama vis galvojau, ar mano oda jau brandi? Ar galiu naudoti tokias priemones? Bet nemanau, kad kažkas blogo gali būti kaukės sudėtyje, todėl įsigijau. Jau savo instagram išdaviau, kad šiuo metu tai mano mylimiausia veido kaukė. Labai patiko, tad kviečiu pasižiūrėti, kas ir kaip.

"Akys yra aklos. Reikia ieškoti širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematoma."
A. de Sent-Egziuperi


Produktas: LAVERA atkuriamoji veido kaukė su baltąja arbata "My Age" 
Gamintojas: "Laverana" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, maitinti, švelninti, atkurti
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: intensyvus efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra nesaugių ingredientų
Tūris: 10 ml
Kaina*: pilna kaina 3,93 EUR (dabar daug kur taikomos nuolaidos)
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, Damodara, ekogrožis
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkina ir maitina brandžią odą. Baltosios arbatos ekstraktai saugo odą nuo laisvųjų radikalų. Karanjų sėklų aliejus švelnina ir minkština odą. Granatų sėklų aliejus turi atkuriamųjų savybių, lėtina odos pokyčius.
Naudojimas: 1-2 kartus per savaitę tepkite veido, kaklo ir dekoltė zonos odą. Netepkite odos aplink akis ir burną. Plaukite 10-15 minučių. Likučius švelniai įtrinkite į odą arba nuplaukite drungnu vandeniu.


Kaip ir visos vienkartinės kaukės, taip ir ši, turi vienkartinę pakuotę - balto plastiko maišelį. Čia ji puošta violetinės spalvos augalų žiedais. Pats dizainas labai švarus, gražus, ramus - kiek pastebiu bene visų natūralesnių produktų pakuotės ramesnio, švelnesnio dizaino.

Ant pakuotės yra visa reikalinga informacija apie gaminio poveikį, sudėtines dalis, tik gaila, kad platintojau ant jų klijuoja vertimo lipdukus - vis tenka atkrapštyti, ieškant pilno sudėtinių dalių sąrašo. O jei taip norėčiau pasižiūrėti parduotuvėje?

Kvapas. Labai malonus, kaip natūralesniems produktams, gana intensyvus. Man primena kažką labai saldaus, lyg kokį desertą ir gėlių kvapą.

Konsistencija. Purvinai baltos spalvos kaukė tirštokos, kreminės konsistencijos.


Sudėtis: Water (Aqua)Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Glycerin, Alcohol*, Myristyl Alcohol, CelluloseCetearyl Alcohol, Sodium Lactate, Hydrogenated Lecithin, Pongamia Glabra Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*,  Camellia Sinensis Leaf Extract***, Ascophyllum Nodosum Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf ExtractHydrogenated Palm GlyceridesXanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Potassium Cetyl Phosphate, Maltodextrin, SilicaBrassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Benzyl Salicylate**, Citronellol**, Geraniol**, Citral**, Benzyl Benzoate**, Coumarin**, Farnesol**.
* iš sertifikuotų ekologiškų ūkių,
** natūralūs eteriniai aliejai,
*** iš fair trade.

Tinka veganams;
Be sintetinių kvapų;
Be dažiklių;
Be konservantų;
Pagaminta iš augalinių medžiagų;
Visiškai natūrali.


Poveikis. Tai pirmiausia veido kaukė dengiasi nelabai tolygiai, ir man kaklo zonai nelabai pakanka. Pirmiausia patepus jaučiu lyg ir lengvą šildymą, o po kelių minučių, vėsumą, tačiau pojūčiai netrunka dingti ir vėl pojūčiai tampa normalūs. Laikant 15 minučių didžioji dalis veido kaukės susigeria į veido odą, likučius belieka nuplauti šiltu vandeniu.


Poveikis mano odai nuostabus: sunku net apibūdinti, kaip gerai jaučiasi veido oda, - ir sudrėkino, ir pamaitino, ir pašviesino, ir stangresnė jautėsi. Tas komforto jausmas labai labai malonus - tikriausiai nenuostabu kad šita kaukė kol kas viena mylimiausiųjų iš maitinančių/ drėkinančių kaukių kategorijos. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai