PIRMAS ĮSPŪDIS. DAVINES Nourishing Vegetarian Miracle maitinantis kondicionierius sausiems, lūžinėjantiems ir šiurkštiems plaukams

Darydama blogerių swap su Salomėja iš Veni Vidi, gavau Davines plaukų kondicionieriaus mėginėlį. Iš tiesų, iš Davines nebuvau bandžiusi dar nieko, tačiau girdėjusi nemažai gerų atsiliepimų, todėl tikriausiai ir nereikia sakyti, kad buvo smalsu? Išbandžiau ir pirmu įspūdžiu ruošiuosi apie jį papasakoti.


Ką žada gamintojas: Davines Nourishing Vegetarian Miracle maitinantis kondicionierius sausiems ir šiurkštiems plaukams. Speciali kondicionieriaus formulė praturtinta ryžių, Acai uogų, pasiflorų aliejais, kurie turi stiprų kondicionuojantį ir apsaugantį poveikį.

Kitos Davines Nourishing kondicionieriaus veikliosios medžiagos:
- Vynuogių Phytoceuticals turtingi polifenoliais. Labai stiprus antioksidacinis poveikis.
- Eteriniai aliejai: mandarinai ir jų sėklos, Ylang ylang. Stiprus maitinantis poveikis.

Naudojimas: Po Davines Nourishing šampūno nusausintus plaukus padenkite kondicionieriumi, palikite 10 minučių, tada peršukuokite, dar kartą pamasažuokite ir kruopščiai nuskalaukite.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: WATER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PASSIFLORA EDULIS (PASSION FRUIT) SEED OIL, GLYCERIN, HYDROGENATED SWEET ALMOND OIL, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETEARYL ALCOHOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CITRIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, SODIUM BENZOATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, FRAGRANCE.

Be parabenų

Kiekis: mėginio kiekis 12 ml. Pilnas gaminio kiekis 250 ml
Kaina: 19,00 EUR
Kur galima įsigyti: Top Beauty, inbeauty.lt, klipshop.lt


Mano potyriai. Baltos spalvos kondicionierius tirštokas - dažniausiai tenka naudoti kiek skystesnius. Iš karto labai maloniai nuteikia kvapas - toks lyg kažkokių augalų ir vaistų ar kosmetikos - gana gaivus, tačiau turi savyje kažką, kas primena žalius augalus... Labai malonus, o ir išlieka ilgai.

Ant plaukučių pasiskirstė lengvai, iš karto suteikė slidumo ir glotnumo. Išdžiuvę plaukučiai tapo minkšti ir švelnūs, lengvai iššukuojami, gana glotnūs, lengvai formuojami. Atrodo, kad kondicionierius iš tiesų pamaitino plaukučius. 

Hmm... sudomino ir paliko labai gerą įspūdį, nors nelabai tikiu, kad suvaldytų plaukų lūžinėjimą, tačiau puikiai kondicionuoja, suteikia beveik tobulą glotnumą, labai švelnina, maloniai kvepia ir man paliko malonų įspūdį. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai