NYX PROFESSIONAL MAKEUP The Skinny mascara - ypač plonas, vandeniui atsparus blakstienų tušas (atspalvis "TSM01 Black")

Iki šiol nemėgau ir kiek įmanoma vengiau vandeniui atsparių blakstienų tušų, tiesiog nebuvo poreikio, mat įprasti tušai man puikiai išlieka ant blakstienų. Tad kam vargti su vandeniui atsparia versija bandant nuvalyti, visuomet turėti vandeniui atsparaus makiažo valiklio, o ir vandeniui atsparus tušas ant blakstienų man niekuomet neatrodo taip gražiai, kaip įprasta jo versija. Visa tai buvo iki tol, kol nepradėjome su mažyliu lankyti baseino. Susitinkame su susitvarkiusiomis mamytėmis su priaugintomis blakstienomis, dažytais arba permanentiniais antakiais (nežinau, kuris variantas), netgi pasidažiusių lūpas, tad pasitempti ir gerai atrodyti norisi ir man. Aš nenoriu prisiauginti blakstienų - neįsivaizduoju, koks gyvenimas su jomis, o prisirišti prie meistro ir rasti laiko korekcijoms man kiek per didelė prabanga. Tad visų tų veiksnių paskatinta ėmiau ieškoti vandeniui atsparaus tušo. 

Iš krūvos galimybių ir pasiūlymų kažkodėl nusprendžiau įsigyti Nyx variantą. Sakau kažkodėl, nors realiai žinau kodėl - man šita kompanija patinka, ji mane traukia ir norisi kiek įmanoma susipažinti su daugiau produktų. Tad pasiėmiau mažytį, itin ploną vandeniui atsparų tušą, išbandžiau tiek įprastomis sąlygomis, tiek baseine, tad metas nuomonei.

Jeigu gyvenimas atrodo sudėtingas, veikiausiai dėl to, kad pats jį nejučia supainioji. Pasvarstyk, ką daryti paprasčiau: atrask patogesnį maršrutą į darbą, apsirenk kitais drabužiais. Ir maži pokyčiai lemia daug.


Produktas: NYX PROFESSIONAL MAKEUP The Skinny mascara - ypač plonas, vandeniui atsparus blakstienų tušas (atspalvis "TSM01 Black")
Gamintojas: "Nyx Cosmetics" J.A.V. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikiai atskiria blakstienas
Labiausiai nepatiko: visiškai neatsparus vandeniui
Tūris: 2,8 ml
Kaina*: 9,09 EUR
Kur galima įsigyti: Nyx Professional Makeup parduotuvėje PC Panorama (Vilniuje) ir Douglas parduotuvėse arba internetu ČIA
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Ypač plonas mūsų blakstienų tušo šepetėlis leidžia nudažyti net ir sunkiausiai pasiekiamas blakstienas nuo šaknų iki galiukų – net ir apatines! Pagaliau net ir smulkiausios, trumpiausios blakstienos sulaukė išskirtinio dėmesio. Vandeniui atspari formulė ir plonytis šepetėlis padeda sukurti ilgų, dailiai atskirtų blakstienų įvaizdį.


Mano nuostabai, blakstienų tušo pakuotę sudarė ir kartoninė dėžutė, nuo kurios jau spėjau atprasti - tušai kuriuos naudoju dėžučių paprastai neturi, todėl buvo šiek tiek keistoka, tačiau labai patogu gauti visą reikalingą informaciją iš karto ant pakuotės ir nereikia jos niekur ieškoti. Kita vertus - nebūtina ta kartoninė dėžutė juk vistiek atidarę tušą metam lauk? Pats tušas tradicinės volelio formos, įprasto ilgio, tik gerokai plonesnis negu tušai prie kurių esame įpratę. Plastikinė tūbelė juodos spalvos su užrašais. 

Pirkdama tušą (pirkau internetu) labiausiai nerimavau, kad šepetėlis bus ant pernelyg trumpo kotelio ir man bus sudėtinga juo dažytis. Tačiau iš esmės aplikatorius su dangteliu ir sudaro didžiąją dalį pakuotės. Juk realiai, kiek tie 2.8 ml produkto tėra... Tad aplikatorius ant ilgo kotelio ir labai labai patogus tiek dėl ilgio, tiek formos laikyti rankose bei dirbti.

Aplikatorius tradicinių plaukelių, labai labai plonas, tačiau gana įprasto ilgio. Labai trumpi šereliai sudėti lengvai susukta spirale. Mane šiek tiek erzina, kad galvutė lengvai nusilenkia, tačiau tai nėra įprastas aplikatoriaus lankstumas - atrodo galvutėje esantis metalas toks plonytis, kad stipriau prisilietus prie bet ko - iš karto sulinksta ir nebėra toks tiesus.

Kvapas įprastas tušams, gal vos vos lengvesnis.

Konsistencija. Sakyčiau vidutinė - niekad nebuvo labai skysta ar labai šlapia, tačiau neturi ir klampumo ar sunkumo.


Sudėtis: Aqua, Beeswax/ Cera Alba, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/ Candelilla Cera, Acrylates/ Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Acacia Senegal Gum, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Olivate, PEG-100 Stearate, Trimethylpentanediol/ Adipic Acid/ Glycerin Crosspolymer, VP/ Hexadecene Copolymer, Microcrystalline Wax/ Cera Microcristallina, Nylon-12, Sorbitan Olivate, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN: Iron Oxides (CI 77499).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Paprastai tokio šepetėlio plonumo tušai yra skirti apatinėms blakstienoms, tačiau kadangi šepetėlis pakankamai ilgas - tinka ir viršutinėms blakstienoms. Kas man patinka iš karto - šepetėlis tiesiog idealiai atskirai ir paryškina kiekvieną blakstieną ir jas šiek tiek, vos vos pariečia į viršų. Ir tušu labai labai lengva pasiekti kiekvieną, net ir mažiausią blakstieną. Tačiau čia iš karto pavyksta išgauti norimą rezultatą. Susiduriu su tuo, kad tenka pakankamai ilgai dirbti ir vis braukti, braukti, braukti šepetėliu viršutines blakstienas, kol išgaunu mane tenkinantį efektą. Būtent dėl to tušo nesinori kasdien - kas nori ilgai vargti siekdamas gero rezultato? 

Aš pastebiu, kaip gražiai tušas pailgina blakstienas, bet dėl to atskyrimo, jos atrodo gana natūraliai. Esu didelių ir efektingų blakstienų mėgėja, tad man efekto tik iš šio tušo nepakanka. Teko atsiminti prieš kelis metus naudotą triuką: vienas (konkrečiai šitas) tušas dažomas apačioje atskiria, ilgina blaktienas; o antruoju sluoksniu renkuosi tokį, kuris suteikia apimties ir dramatiškesnio efekto. Du tušus naudoju jau kuris laikas, o dažytis su šiuo bandžiau tik porą kartų bei tuos atvejus, kai bandžiau naudoti baseine.

KAIRĖJE ir CENTRE: NYX tušas
DEŠINĖJE - NYX tušas + papildomas, tankinantis tušas

Priežastis dėl kurios tušas atsidūrė mano namuose, buvo žadamas atsparumas vandeniui, kitaip niekaip nebūčiau pirkusi, įprastų tušų turiu pakankamai. Visa laiminga ir išsišiepusi keliavau į baseiną padažytomis blakstienomis ir tikėjausi, kad tobulai išliks tas 45 minutes pliuškenimosi vandenyje. Juk NYX prefessional makeup negali nuvilti? Tačiau deja, prabėgus keliolikai minučių jaučiau kad kažkas ne taip... Tik pasibaigus treniruotei pamačiau, kad tušas nubėgo ant odos po akimis, o ant blakstienų neliko praktiškai nieko. Vis galvojau - kaip čia taip? Juk žadama atsparumas vandeniui? Dar bėgau pasitikrinti amerikiečių puslapyje - na tikrai vandeniui atsparus Bet po antro bandymo aš suvokiau, kad ne, nieko nebus - nėra šitas tušas atsparus. Ir man dėl to labai gaila.

Kita vertus, visą likutį planuoju sunaudoti kartu su papildomu tušu, dažantis kasdien. Pats tušas neblogas, bet kai neatlieka pagrindinės funkcijos? Na ką čia ir pasakyti, gaila, labai gaila. Nusivyliau kaip tušu baseinui, bet visai nesiskundžiu dėl to, kokį rezultatą jis suteikia kasdienai - taip, su daug pastangų, bet atrodo gerai. Be to, ir neuždžiūva taip greitai, kaip Essence ir Catrice tušai, tiek kad abejoju ar pusę metų ištemps, jau yra padžiūvęs. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai