EUCERIN Sun Protection Sensitive Protect Kids - purškiama apsauga nuo saulės vaikams SPF 50+, itin atspari vandeniui

Saulės kosmetikos gaminių pas mane šiais metais daug, pasirinkimas rinkoje didžiulis, tačiau išrinkti vaikui iki 3 metų saulės apsaugą nepaprastai sunku. Pernai susiviliojau Margarita variantu, tačiau tik vėliau suvokiau, kad jis netinka mano mažiukui pagal amžių. Šiemet saulės kosmetiką rinkau apgalvojusi, po ilgesnių paieškų, todėl sūnui įsigijau Eucerin priemonę, kuri tinka kūdikiams nuo 6 mėnesių amžiaus. Ar jums irgi sudėtinga išrinkti savo vaikams tinkamus kremus nuo saulės? Sau, atrodo galiu išbandyti bet kokią nesąmonę, tačiau vaikui visuomet norisi visko, kas geriausia.

"- Pažiūrėk Pūkuotuk, - pasakė Jonukas. - Mes sėdime sau, o upelis teka ir teka, aplankydamas įvairius kraštus. Ar įsivaizduoji, kiek įdomių dalykų jis pamato pakeliui?
- Ta-a-aip... - atsiduso meškiukas. - Kai jis taip nežinia ką vejasi, tai neranda laiko net pavalgyti. Girdi, kaip burbuliuoju?"
Iš "Gerų minčių kalendoriaus"



Produktas: EUCERIN Sun Protection Sensitive Protect Kids - purškiama apsauga nuo saulės vaikams SPF 50+, itin atspari vandeniui
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: apsaugoti odą nuo UVA ir UVB saulės spindulių
Tinkamas tipas: vaikams nuo 6 mėnesių amžiaus
Labiausiai patiko: purškiama priemonė itin atspari vandeniui
Labiausiai nepatiko: saulės kosmetikai būdingas, nelabai malonus kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 16,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Itin stipri apsauga nuo saulės vaikams ir kūdikiams nuo 6 mėnesių amžiaus.
    - gali padėti apsaugoti jautrią vaikų odą nuo nudegimo saulėje ir ilgalaikių UVA bei UVB spindulių sukeliamų odos pažeidimų;
     - tinka atopiniu dermatitu sergantiems vaikams (patvirtinta klinikiniais tyrimais);
     - ypač atsparus vandeniui;
     - sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų ir dažiklių.
Naudojimas: Prieš naudodami gerai suplakite. Gausiai išsitepkite prieš išeidami į saulės šviesą. Dažnai tepkitės pakartotinai, ypač paplaukioję, suprakaitavę ar nusišluostę rankšluosčiu. Užtepus nepakankamą priemonės kiekį, stipriai sumažėja apsaugos nuo saulės poveikis. Atminkite, kad apsaugos nuo saulės priemonės nesuteikia 100 proc. apsaugos. Nepurkškite į akis, venkite įkvėpti.


Pradėkime nuo pakuotės. Man labai patinka kompaktiškos, neaukštos produktų pakuotės, kurios atrodo ir vietos mažiau užima ne tik kosmetikos lentynoje, tačiau atrodo ir lagamine užima mažiau vietos. Saulės kosmetika šią vasarą visur keliauja su manimi, ir nors atrodo, kad keliaujant automobiliu vietos labai taupyti nereikia, bet kai viską susikrauni pilno dydžio pakuotėmis, kompaktiško dydžio pakuotes imi vertinti daug labiau.

Vienas iš svarbiausių kriterijų vaikiškai apsaugos priemonei yra purškiama priemonė. Nieko nėra patogiau, nei užpurškus produktą tiesiog jį paskirstyti, nei bandyti išspausti ir smėlėtomis rankomis bandyti kažkaip įtrinti produktą į kūno odą. Man purškiamos patinka daug labiau, ir čia turiu pagirti pompą, kol kas, beveik įpusėjus buteliuką viskas idealiai lengvai veikia, ji nestringa ir patogiai bei tolygiai skirsto produktą.

Kvapas. Nemėgstu saulės kosmetikos dėl jai būdingo kvapo. Eucerin Kids priemonė tą nemalonų (ir gana stiprų) kvapą tikrai turi. Vasaros pradžioje jis erzina, tačiau galiausiai, imi priprasti.

Konsistencija. Priemonė baltos spalvos, atrodo visiškai, kaip įprastas kūno losjonas.


Sudėtis: Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP/ Hexadecene Copolymer, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol


Poveikis. Pradėkim nuo to, kad iš pradžių kiek keista purkšti losjono konsistencijos priemonę pro tokią nedidelę angą. Visgi, padengti priemonę yra ženkliai patogiau, nei išspaudžiamą losjoną. Džiaugiuosi dar ir tuo, kad apsauga yra itin atspari vandeniui, bent jau taip teigia gamintojas. Visgi, čia aš imu abejoti, mat po maudynių, šluostydama vaiką visiškai nebejaučiu apsaugos ant odos., todėl tiesiog padengiu pakartotinai. O galbūt priemonė taip greitai susigeria į odą, kad likučių nelieka ant paviršiaus? Iš tiesų tik patepus losjonas greitai susigeria, ir nepalieka jokio riebumo ar lipnumo. 

Visuomet vaikui renkuosi SPF su 50 faktoriumi, kad maksimaliai apsaugočiau kūno odą. tačiau tai nereiškia, kad oda neįdega. Po šių atostogų mano vaikas grįžo ženkliai įdegęs, nors priemone tapiau kasdien ir nepamiršdavau jo sluoksnio vis atnaujinti. Dažnai girdžiu nuomones, kad didelis SPF faktorius apsaugo nuo įdegio - tai nėra tiesa. Oda apsaugoma tik nuo žalingos spinduliuotės, ir tai, reiktų nepamiršti, kad dengti reikia storiu sluoksniu - maždaug 2 ml produkto / 2 cm² kūno odai!

Grįžtant prie priemonės, džiaugiuosi jos nebloga sudėtimi, greitu susigėrimu, nelipnumu ir praktiškai viskuo. Manau iš ties neblogas losjonas mažiesiems ir žmonėms, kurie turi itin baltą odą ar dega itin raudonai. Man patiko, neturiu jokių didesnių priekaištų ir mielai naudosiu savo mažyliui ir likusias vasaros dienas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Nors straipsnis metu senumo, bet niekur neradau daugiau atsiliepimų apie si krema. Man jis tikrai patiko, savo tekstura ir isigerimu. Vaikai tikrai nenusvilo, beeet visi rubai kuriuos teko deveti po to liko neisplaunami. Visi sviesus rubai paliko oranžiniai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nevelku drabužėlių iš kart užtepus, leidžiu įsigerti ir dėmių tikrai nepastebėjau nei ant šviesesnių, nei ant tamsesnių rūbelių ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą