L'ERBORISTICA "Monoi di Tahiti" muilas su Taičio gardenijų žiedų aliejumi

Na merginos, papasakokit, kokius muilus renkatės? Gal atradote kažką labai gero ir faino? Pasidalinkit. Aš labai myliu Nesti Dante muilus, bet jau norisi kažko naujo, galbūt kiek pabodo ir įdomu ką dar gero turime pas mus. Aš va ėmiau ir prie krūvos jau pamėgtų nusipirkau ir itališką Lerboristica muilą, tad šį kart trumpai apie mano įspūdžius.

"Reikia nuo kažko pasitraukti, kad galėtum prie kažko prieiti."
J. Marcinkevičius



Produktas: L'ERBORISTICA "Monoi di Tahiti" muilas su Taičio gardenijų žiedų aliejumi
Gamintojas: "Athena's" Srl. Pagaminta Pianoro, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 125 g
Kaina: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Muilas sukurtas kūnui prausti, odai puoselėti. Sudėtis papildyta Monoi Taičio gardenijos žiedų aliejumi. Kasdienio naudojimo muilo sudėtyje yra 98% natūralios kilmės veikliųjų medžiagų.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Linalool, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Butylphenyl Methylpropional, Isoeugenol.


Mano nuomonė. Regis italai tikrai puikiai gamina muilus - gal tik mano nuomone, mat keli labai mylimi iš ties itališki. Italija turi ir gilias muilo gamybos tradicijas, tad ir receptus tikriausiai spėjo ištobulinti. Kas mane čia sužavėjo? Tikriausiai labiausiai kvapas. Tačiau pradėti norisi nuo pakuotės: tamsaus popieriaus muilo įpakavimas ir ryškiai oranžinė etiketė. Esu kažkada sakiusi, kad mano galva ruda ir oranžinė nedera ir aš vis dar tokios pačios nuomonės, o bet tačiau... nuomonių yra daug ir visokių, dėl skonio nesiginčijama. Man dizainas taip sau, tai čia apie pakuotę ir padėsiu tašką.

Muilas išvaizda primena ūkinį - nedažytas, nebalintas, užtat kaip prikvėpintas! Nereikia nei pakuotės atidaryti, kai jauti kvapą už pusmetrio. Iki naudojimo muilą laikiau spintoje ir visa spinta kvepėjo. O naudojimo metu kvepėjo ir visa vonia. Jei bent kartą uostėte ką nors su Taičio gardenijomis, jūs puikiai žinote koks dieviškas, svaiginantis, saldus ir gundantis šių gėlių aromatas. Muilas taip ir kvepia, stipriai, intensyviai ir labai gardžiai. Užtat sudėtyje visa puokštė nelabai saugių kvapams sustiprinti, išlaikyti ir natūraliems pašalinti ingredientų. Galėčiau čia pabambėti, tačiau puikiai suvokiu - nebūtų jų, nebūtų ir tokio stipraus, gardaus kvapo.

Muilas putoja gerai, smulkiomis putomis, rankas prausia švariai, odos nesausina, bet ir nedrėkina. Paprastas, geras muilas su labai maloniu aromatu. Tik sakyčiau baigėsi man labai greit. Tikriausiai taip tik pasirodė po mano didžiulių Nesti Dante muilų gabalų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš kažkada jau sakiau, kad muilams ypatingo dėmesio neskiriu, bet tu kažkaip įkvepei mane dabar pabandyti kokį nors labiau fancy muilą, nei tuos, kuriuos gali rast bet kokiam prekybcentryje. juk iš detalių susideda gyvenimas, man atrodo koks fainas kitoks muilas man tikrai patiktų)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent kad iš detalių, kažkaip mes visi ieškom ypatingų didelių dalykų, o man tas pats muilas, jo atsiradimo kelias yra magija, geras kvapas visuomet nuteikia maloniai. Šitas gardenijų - nerealiai pakelia nuotaiką :)

      Panaikinti
  2. Kiek laiko naudojat tokį gabalą muilo? Aš seniau kietų nenaudojau, vis skystas priemones su dozatoriais. Bet gavau gausiai dovanų. Na tai nusipirkau muilinę, pasidėjau virtuvėje prie kriauklės ir šios koronakrizės metu turbūt 5 kartus dažniau plaunu rankas nei įprastai. Ir bliam, kaip jie lėtai man naudojasi. Mažiuką l'occitane du mėnesius trynėm. Dabar padėjau tokį didelį l'occitane, kur vyras per Kalėdas gavo, tai per mėnesį niekaip užrašo nenumuiluojam. Tai supratau, kad turiu atsargų ilgam :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šitas gabaliukas baigėsi per beveik mėnesį :) Nepilnai. Pas mus vaikas, tai sutrinam greitai :D Skysti tai iš viso tirpo greit.

      Panaikinti
    2. Na, tiesa, aš neturiu kaip įvertinti kiek muilo sunaudoja vaikai, galvojau gal panašiai, kaip suaugę :)

      Panaikinti
    3. Daugiau, manau kad net gerokai daugiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą