2020/10 Spalio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Kilig, Alverde ir kt.

Mane labai džiugina mano pastarųjų mėnesių, labai protingi kosmetiniai apsipirkimai: regis visi pirkiniai vis labiau ir labiau tampa apgalvoti, vis rečiau pasitaiko nusipirkti kažką, ko užsimanau, bet iš tiesų man nelabai reikia. Na o jei jau leidžiu sau paišlaidauti vien dėl įgeidžio, tai labai labai minimaliai ir kuo rečiau. Tad ir šį mėnesį labai džiaugiuosi minimaliu pirkinių krepšeliu ir vos keliais produktais.

"Žiūrėki į viską, lyg matytum tai pirmą arba paskutinį kartą. Tuomet tavo gyvenimas bus džiaugsmingas."
B. Smith


Kūnui

Kūno šveitiklis, kurio nepirkau. Dalli parduotuvėje dažnai perku buitinę chemiją: skalbiklius, valiklius, turiu mėgstamas priemones, na ir kartais perku ten vokišką kosmetiką, tačiau dažniau buitinę chemiją. Kartas nuo karto parduotuvė dalina klientams įvairias priemones: mažesnio dydžio pabandymui arba pilno dydžio gaminių, kurių galiojimas artėja link pabaigos. Va ir šitą šveitiklį tokiu būdu gavau dovanų. Džiaugiuosi - apie Alverde esu labai geros nuomonės, bus smagu išbandyti.
Dalli, apie 1,50 Eur

Rankoms

Ir visgi skysto muilo labai norisi mūsų vaikui, virtuvėje naudoti skystą muilą ženkliai patogiau nei gabalinį, tad bandau vis ieškoti sprendimo su mažiau taršia pakuote. Labai norėčiau Klaipėdoje galimybės nusipirkti pilstomo skysto muilo, tačiau deja, kol kas pilstomų kosmetikos produktų apskritai labai mažai. Net ta pati Uoga Uoga pilstomas priemones turi tik Vilniuje. Bandysiu pirkti didžiules pakuotes, žiūrėsime kaip mums seksis.
Lidl, 1,79 Eur

Va šitas kremas tai visai nebūtinas ir dar blizgus, bet... paveikta reklamos, influencerio asmenybės ir smalsumo leidau sau nusipirkti. Kol kas naudojau tik kelis kartus, dar per mažai, kad turėčiau nuomonę - jei bus įdomu, papasakosiu.
Lidl, 3,99 Eur
----------------------------------------------------
Galite patikėti, kad šį mėnesį nusipirkau tik tris kosmetikos gaminius? Man pačiai sunku patikėti, bet aš džiūgauju, širdis dainuoja, lentynos tuštėja nuo buteliukų pertekliaus ir kaip smagu, kai nebėra poreikio jų užpildyti krūva naujų produktų. Kitame įraše papasakosiu tuos ištuštėjusius parodysiu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Šaunuolė :) Aš irgi pastebėjau, kad sąmoningesni pirkimas suteikia tokios laisvės pojūtį ir žinoma, smagu, kai perki tikrai tai, kas džiugina ir bus naudojama.
    Ech, kartais pagalvoju, jei stebuklingai kas grąžintų man pinigus, kuriuos išleidau visokiems niekalams, tai suma būtų gąsdinančiai didelė, deja... Jau nekalbant apie tai, kad tiems daiktams daikteliams buvo sunaudoti vienokie ar kitokie resursai :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apskritai labai smagu, kad žmonės sąmoningėja. Minimalistais nereikia tapti, bet protingas vartojimas suteikia daug džiaugsmo!
      Aš irgi pagalvoju, jei kas grąžintų mane keliais metais atgal su dabartiniu protu ir patirtimi, oij gerai sau pagūmočiau už visus bereikalingai ištaškytus pinigus ir apsikrovimą, už norą daiktais kompensuoti kažką. 🤣 Kita vertus labai džiaugiuosi, kad įgijau tos patirties ir jei ne anksčiau, tai bet dabar suvokiu, kaip kvaila buvo tiek daug visko prisipirkti 😊

      Panaikinti
  2. taip! aš jau darau taip pat ir be galo džiaugiuos tuo. neapsakomi jausmai, tiesiog didžiuojuos savimi ir naujais sprendimais tad sveikinu ir tave, kad elgiesi ir jautiesi taip pat. ☺️👏

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveikinu ir tave 🎉 labai smagus ir geras jausmas!
      Pamenu kokiais 2010 metais žiūrėdavau filmukus su milžiniškomis makiažo kolekcijomis, su pilnu kambariu komodų ir dėžučių, keliais stalčiais vien skaistalų... tuo metu atrodė kažkas nuostabaus, tačiau šiandien... kaip tai tuščia, bereikalinga ir kaip sudėtinga emociškai toks apsikrovimas daiktais.

      Panaikinti
    2. aha, aš palyginti neseniai žiūrėjau Piinksparkles youtuberės video kaip tvarkėsi savo makiažo kolekciją ir kokius maišus išmetė makiažo net nepanaudoto o ypač šešėlių palečių... supratau, kad ko jau ko, bet tiek makiažo vienam žmogui nereikia tikrai😂

      Panaikinti
  3. Taip, matyt vis daugiau žmonių stengiasi labiau apgalvoti savo pirkinius. Pavasari kai tokia nežinomybė buvo karstligiškai tik kaukių ieškojau ir išsitraukėm siuvimo mašina jei reikės...
    Tiesa dabar keičiasi sezonas, artėja Kalėdos ir norisi atlaidžiu žiūrėt į pirkinius. Jei ne sau, tai dovanom. Net gundausi kokio Advento kalendoriaus.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą