WET n WILD Makeup Sponge - kempinėlė makiažui dengti

Sakiau papasakosiu apie kempinėlę ir pasakoju. Iš ties šitą kempinėlę nusprendžiau pabandyti vienos iš blogo skaitytojų, blogo draugės dėka, kuri vis siūlė išbandyti kaip pigesnę alternatyvą mylimam BeautyBlender variantui. Ir žinokite, kol kas nieko geriau neatradau, lyg ir nesitikiu, kad kas nors gali pralenkti, tačiau norisi turėti alternatyvų, norisi turėti kokybe tenkinantį, pigesnį variantą. Bandžiau kelis skirtingus variantus ir man regis šitas yra geriausias ir artimiausias sprendimui ir kokybei, kurios man norisi.

"Šiandien tu esi jaunesnis, nei bet kada ateity būsi. Pasinaudok tuo rytojaus labui."
N. Cousinsas


Produktas: WET n WILD Makeup Sponge - kempinėlė makiažui dengti
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" Pagaminta JAV
Paskirtis: padengti skystą makiažo pagrindą, paskirstyti maskuoklius 
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: hmm... nelabai yra prie ko kabinėtis, gal tik kad per laiką praranda elastingumą
Kaina: 4,99 Eur
Matmenys: sausos aukštis 5,5 cm; apimtis 12,5 cm; drėgnos aukštis 7,5 cm, 15,5 cm
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Šventasis gralis. Nepriekaištingai padengia makiažą ir sukuria profesionalų makiažą. Kempinėlė nepalieka dryžių. Sukurta iš hidrolifinės medžiagos, kuri leidžia sukurti mažiau atliekų. Gali būtu naudojama ir sausa ir drėgna.


Makiažo kempinėlė atkeliauja visiškai skaidrioje plastikinėje pakuotėje su labai mielu zuikelio veideliu bei holografine pakuotės nugarėle. Iš ties tas holografinis yra tiesiog popierėlis, tad pakuotę paprastas išskirstyti rūšiavimui. Galbūt jei galėčiau rinktis, rinkčiausi kartoninę pakuotę, tik klausimas kiek ji būtų higieniška ir patogi tokio tipo produktui. Pati makiažo kempinėlė ryškiai rožinės spalvos, kaip ir originalioji BeautyBlender ir savo forma skiriasi tik tuo, kad turi vieną kirstą kraštinę. Ir iš kart turiu pastebėti, kad ta kirsta kraštinė leidžia ženkliai patogiau paskirstyti priemones plokščiose veido dalyse.  Ryškiai rožinė spalva dėvėjimo eigoje tiesiog nusiplauna, po truputį vis nublunka. Tiesą pasakius jokia čia man naujiena - visi rožiniai, raudoni blenderiai irgi nusiskalbdavo, tad menka bėda, tiesa?


Kempinėle madžiaga ir tekstūra skiriasi nuo Beauty Blender ir akivaizdžiai, tad natūralu, kad pirmą kart paėmus į rankas sukilo abejonės ar bus gerai. Pirmiausia tai WetnWild kempinėlė labiau porėta, tekstūra nėra tokia vienalytė kaip BB. Tačiau visos abejonės išsisklaidė pirmą kart pabandžius - tiesiog nepriekaištingai lengvai padengia bet kokios konsistencijos priemones tiesiog lengvai tašpnojant ant odos; iš ties nepalieka jokių dryžių, veikia nepriekaištingai.


Pirmąją kempinėlę naudojau 7 mėnesius! 7-nis! Ir tik dabar ji pradeda trupėti, tad bus metas keisti. Pamainai jau esu nusipirkusi lygiai tokią pat kempinėlę. Pastebiu, kad per laiką ji šiek tiek praranda elastingumą, nebėra tokia lengvai spyruokliuojanti, po pusės metų pasimato ir pirmieji ryškesni nusidėvėjimo požymiai, tačiau vertinant apskritai  - naudotis jomis labai patogu, lengvai dengia makiažą, ne dryžių, tepimo judesių, itin lengvai išsiplauna, ilgai nenusidėvi, beveik prilygsta mano mylimam BeutyBlender, o kaina keturis kartus mažesnė nei mano mylimiausios. Dabar jau aš kartosiu - drąsiai pirkit ir bandykit - nusivilti neturėtumėte, o gal kaip tik, surasite puikios kainos ir kokybės santykio priemonę? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Smagu, kad kempinėlė patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už rekomendaciją :) Puikus kainos ir kokybės santykis, patiko labai ;)

      Panaikinti
  2. Pabandykite Nano Care kempinėlę, Eurovaistinėje kaip tik nuolaida. Man ji labiau patiko nei Wet n Wild

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą