CAFE MIMI šnypščiantis vonios burbulas "Braškių bananinė spurga"

Šiandien viena iš tų dienų, kai labai reikėjo vonios ir atsipalaiduoti. Tiesiog... pastaruoju metu man viskas taip atsibodo, kad po tendencijų visai realiai galvoju padaryti blogo pertrauką. Ne dėl pačio blogo, o dėl savęs - pavargau nuo visko, pavargau nuo buvimo namuose, pavargau nuo pačios savęs. Noriu atostogų, bet neturiu kur važiuoti. Noriu pakeisti aplinką, bet nėra kaip. Pastarasis pusmetis kažkokios emocinės karuselės, nuo kurių bandau vis pabėgti, tačiau jaučiuosi labai pavargusi nuo to bėgimo. Tad šiandien norėjosi vonios ir ramybės. Kartu su savimi į vonią pasiėmiau ir Cafe Mini burbulą - visiškai suskeldėjusią spurgytės formos vonios bombą.

"Padėkite kitiems, jei tai įmanoma. O jei įmanoma, bent jau nekenkite."
Dalai Lama


Produktas: CAFE MIMI šnypščiantis vonios burbulas "Braškių bananinė spurga"
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 140 g
Kaina: 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Bombiškos spurgos - dar daugiau sprogstančių burbuliukų tavo vonioje!
Vandenyje tirpstantis kvapnus vonios burbulas - tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą po varginančios dienos. Vonios kambarys prisipildo saldžiu vaisių ir uogų aromatu, kuris suteikia žvalumo ir gerų emocijų bangą. Labiausiai tokios procedūros patinka mažiesiems. Vien stebėti, kaip burbulas šnypščia ir tirpsta vandenyje, burbuliuoja ir nuspalvina vandenį ryškiai – tikras malonumas! Praturtintas vynuogių kauliukų bei migdolų aliejais. Nuostabaus aromato, formos ir spalvų derinio. Džiaukitės akimirka su Cafe Mimi.
Naudojimas: burbulą įdėkite į vonią pripiltą šilto (37–38ºC) vandens. Palaukite, kol burbulas ištirps. Mėgaukitės kvapnia vonia 10 minučių. 


Pakuotė. Vonios burbulas atkeliavo supakuotas skaidraus plastiko plėvelėje su etikete ant kurios visa informacija. Visa laimė, kad ta pakuotė yra, mat spurgytė atkeliavo suskilusi, o kol nufotografavau ir visai sutrupėjo. Liko vos toks galiukas, kurį matote nuotraukoje viršuje, visa kita pavirto į miltus.

Kvapas turėjo būti braškių ir bananų, tačiau nei braškių nei bananų nejaučiu, tik saldų cheminį kvapą.

Konsistencija. Kažkada buvo kieta spurga, bet sulūžo dar manęs nepasiekusi, o po fotografavimo iš vis bene visa sutrupėjo. Tad minkšta, miltelius rišančios medžiagos mažai.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aqua, Perfume, CI 77015, CI 75300.


Poveikis. Supurčius visus trupinius į vonią turiu pastebėti, kad priemonė garsiai sušnypštė, stipriai išputojo ir itin greit ištirpo, nudažydama vandenį labai švelnia rožine spalva. Po visą vonios kambarį pasklido aromatas, tiesa, ne braškių ir bananų, kaip buvo žadėta. Kvapas labiau priminė cheminius saldainius ar tiesiog sintetinį stiprų kosmetikos kvapą. 

Kvapas vonioje labai greit nuslopo ir liko tik vos jaučiamas aroamtas. Menkas privalumas vonios priemonei, kai didžiausias noras yra tiesiog pasimėgauti kvapnia vonia.


Ką daro tokios priemonės? Tiesiog padeda atsiplaiduoti, kvapas veikia kaip aromaterapija, o šiltas vanduo atpalaiduoja raumenis ir mažina įtampą. Kosmetiniu vonios priemonių efektu nelabai tikiu. Daugiausia, ką daro šis burbulas - suteikia odai švelnumo. Priemonės sudėtyje esantys aliejai prilimpa prie odos paviršiaus ir sukuria plonytę, nejaučiamą plėvelę, kuri ir suteikią tą apgaulingą pojūtį.

Nors kvapas nesužavėjo, tačiau labai patiko saugi priemonės sudėtis, kurioje apgalvota ir saikingai naudoti ingredientai. Jokių papildomų konservantų, krūvos kvapui skirtų medžiagų. Tiesiog tai, ko labiausiai reikia. Na o mano nuomonė apie priemonę mažai kuo skiriasi nuo kitų - pritrūko malonaus aromato iki pilnos laimės; pasirodė labiau kaip įprastas burbulas, o ne kažkas ypatingo. Ech, kaip aš pasiilgau Lush burbulų voniai...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Susigundžiau ir nusipirkau Lush vonios burbulų. Ačiū už rekomendaciją. Laukiu sekmadienio pasilepinti. Kvepia tai laaabai skaniai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lush yra tobulybių tobulybė <3 Linkiu malonios sekmadienio vonios ir geriausių įspūdžių ;)

      Panaikinti
  2. Dėkoju!
    Šiaip nepigūs tie Lush burbulai. Tikiuosi, kad bus verta!
    O šiaip gal analogas būtų lietuviški iš "Spalvoti kvapai"? Kainos tai per pus mažesnės. Niekada nebandžiau. Ar verta? Gal teko bandyti/girdėti atsiliepimų? Kad nebūtų taip, jog "skūpus moka dukart"... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepigūs, o "Spalvotų kvapų" nei bandyti, nei girdėti neteko deja :)

      Panaikinti
  3. Prisižiūrėjau jūsų vonios naudojamų burbulų, jaučiu tuoj eisiu pirkti. Laukiu kada atvažiuos pas mane nauja vonia, laukiu nesulaukiu kada galėsiu tokioje kvapnioje pagulėti..

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą