NESTI DANTE "Emozioni in Toscana" Borghi e Monasteri muilas

Galvojau apie ką šiandien parašyti ir nusprendžiau tiesiog trumpai papasakoti apie muilą iš Nesti Dante. Šios kompanijos muilus labai myliu ir labai dažnai perku po didžiulį gabalą, kurio pakanka porai mėnesių. Šį kart pirkau muilą, skirtą Italijos kaimams ir vienuolynams, istorijai ir gamtai. 

"Kiekvienas privalo iškęsti savo veiksmų rezultatus."
Fedra


Produktas: NESTI DANTE "Emozioni in Toscana" Borghi e Monasteri muilas
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tik keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 g
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai gaminami su kruopščiai atrinktais ingredientais. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Jis puoselėja odą ir suteikia atgaivą sielai. EMOZIONI IN TOSCANA pavasarinių gėlių kvapo muilas sužadins Jūsų fantazijas ir aistras.  

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, GlycerinTetrasodium Etidronate, Pentasodium PantetateSodium Chloride, Limonene.


Mano nuomonė. Pirmiausia, tiesiog negaliu nepaminėti muilo pakuotės - visi šios kompanijos muilai turi dailią, tekstūrinio popieriaus pakuotę. Ant šios pavaizduotas tipinis Italijos kaimiško regiono peizažas su plačia žaluma, kiparisais ir keliais pastatais. Nuostabi pakuotė, kurią lengva perdirbti ir svarbiausia - jokio plastiko.
 
Muilas gaminamas pagal seną Italijos receptą, kas iš ties yra ne tik Italijos receptas. Muilas, gaminamas saponifikacijos būdu buvo pirmasis muilo gamybos būdas. Jo metu aliejus arba riebalas reaguoja su šarmu. Tad natūralu, kad tokiam procesui gaminti naudojami natūralūs ingredientai. Pridėti tik kvapai ir medžiagos kvapams išlikti. Tačiau be jų muilas nebūtų toks kvapnus ir patrauklus pirkėjams. Pripažįstu, kad malonus kvapas man yra labai svarbus aspektas. Kai saponifikacijos būdu gaminau natūralų muilą namuose, naudojau tik natūralius eterinius aliejus ir niekuomet nepavykdavo išgauti gryno, aiškaus bei labai malonaus kvapo, tad be cheminių priemonių neįmanoma turėti stipraus kvapo.

Muilas gerai suputoja smulkiomis putomis, švelniai prausia rankas jų nesausindamas. Nenukenčia ir prausimo efektyvumas - prausia rankas gerai ir labai kvepia sodria žaluma ir istorija. Iš ties primena senus pastatus, kurių aromatą papildo sodrios žalumos kvapas. Muilas puikus, kokybiškas, kvapas unikalus, maloniai nuteikiantis, o ir gabalaičio pakako geriems porai mėnesių. Vien tik geriausi atsiliepimai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man šie muilai taip pat labai patinka, o dar prieš naudojant įdedi į rūbų spintą, šalia esantys rūbai įgauna nuostabų švelnų aromatą, o ir pasirinkimas kvapų didelis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lygiai ta pati nuomonė :) Smagu matyti, kad Nesti Dante muilų gerbėjų gretos didėja ;)

      Panaikinti
  2. Aš pirkau šį muila,vien dėl įpakavimo. Dar ir nenaudoju, bet gražu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jis kiek kitoks nei įprastas gėlių, bet man jis tiesiog tobulai tiko žiemai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą