MIXA Hyalurogel Intensive Hydrating Milk - intensyviai drėkinantis kūno pienelis su hialurono rūgštimi, išsausėjusiai, sausai ir jautriai odai

Apie Mixa kosmetikos priemones mano bloge yra iš ties nemažai apžvalgų, bandžiau gana daug įvairių priemonių ir mano didžiuliai nuostabai, man regis, absoliučiai visais kompanijos produktais buvau labai patenkinta. Pamenu, kad mano namuose Mixa kūno pienelis atsirado kai mano kūno oda buvo beprotiškai išsausėjusi, pleiskanojo ir kamavo intensyvus tempimo jausmas. Dažniausiai kūno kremai padeda tik kelioms valandoms ar pusdieniui, tad tokiais etapais tenka kūną tepti tiek rytais, tiek vakarais. Aš negaliu pakęsti ilgai besigeriančių priemonių, tad ieškodama kažko veiksmingo, nusprendžiau įsigyti Mixa pienelį, kuris žadėjo itin greit susigerti ir intensyviai drėkinti kūno odą.


Produktas: MIXA Hyalurogel Intensive Hydrating Milk - intensyviai drėkinantis kūno pienelis su hialurono rūgštimi, išsausėjusiai, sausai ir jautriai odai
Gamintojas: "Lascad Centre Conseils Consommateurs". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti kūno odą
Tinkamas tipas: dehidratuotai, sausai, jautriai odai
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: per aukšta pakuotė - netelpa standartinėje vonios spintelėje
Tūris: 400 ml
Kaina: 9,45 Eur
Kur galima įsigyti: Maxima, Rimi, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Sausa ir gležna oda mažiau pajėgi išlaikyti vandenį, todėl ji linkusi į dar didesnį išsausėjimą, negyvybingumą ir tempimo jausmą. Mixa Hyalurogel Intensive drėkinamasis pienelis yra lengvas kūno losjonas, praturtintas hialurono rūgštimi - natūralios kilmės medžiaga, gebančia surišti iki 1000 kartų jos svorį viršijantį vandens kiekį. Odos drėgmės balansas intensyviai atkuriamas iki 48 val. Numalšinamas tempimo ir diskomforto pojūtis, oda tampa elastingesnė, minkšta ir spindinti. Tinka naudoti kasdien.
Naudojimas: neriebios tekstūros priemonė greitai įsigeria į odą. Patogu naudoti kasdien, nes vos po 10 sekundžių jau galima apsirengti.


Pakuotė didžiulis, tiksliau aukštas ir plonas plastiko butelis su pompa. Nemėgstu aukštų pakuočių, anksčiau neturėjau vietos jiems pastatyti vonios kambaryje, o kas bus po kiek laiko, įsirengus naują, aš dar nežinau. Mano galva buvo galima gaminti žemesnę, kiek storesnę pakuotę patogesniam laikymui. Visgi, manau tokio tipo pakuotė yra kompanijos dizainerių sprendimas, tad labai nebambėsiu. Kalbant apie dizainą, pas Mixa viskas paprasta - viena akcentinė pakuotės spalva, šiuo atveju šviesiai mėlyna ir keli intarpai etiketėje. Ar reikia daugiau? Man ne. Smagu, kad pakuotė su pompa - tokios labai patogios kasdieniam naudojimui ir visgi, besibaiginėjant pakuotei pompa nebegeba išpumpuoti visų produkto likučių lauk. Ką mieliau rinkčiausi: pakuotę su pompa ar įprastą buteliuką? Žinoma, kad pakuotę su pompa - ženkliai patogiau.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje nevengė kvapiųjų medžiagų, tad pienelis kvepia gaiviu, kosmetiniu aromatu. Anksčiau iš ties mėgdavau kvapnius kūno kremus, tačiau pastaruoju metu kuo mažiau kvapų, tuo geriau. Nebesinori po vonios kvepėti keliomis skirtingomis priemonėmis. Gal ir kvapas galėjo būti kiek lengvesnis, ne toks intensyvus, tačiau labai netrikdo, išlieka kelias valandas. 

Konsistencija kreminė, kūno losjono tirštumo.


Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Dimethicone, Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil, Brassica Campestris Seed Oil, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Kūno losjono sudėtis labai saugi, jos pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, silikonas, mineralinis aliejus ir rapsų aliejus. Nors sudėtyje daug minkštiklių, odos drėkiklių ir kondicionuojančių medžiagų, tačiau man šiek tiek sunkoka suvokti, kodėl pagrindui buvo pasirinktas sintetinis/ mineralinis aliejus? Greičiausiai dėl kainos faktoriaus? kita vertus buvo galima rasti ir pigesnių, tačiau natūralių aliejų, losjono pagrindui, nei pasirinktas naftos produktas. 

Losjonas, padengtas ant kūno odos iš ties įsigeria labai greitai, maždaug per 10 sekundžių, kaip ir buvo žadėta gamintojo ir tai labai džiugina. Ištepus kūną priemone galima iš kart rengtis vietoj stypsjimo vonioje ir laukimo, kada pagaliau ant odos paviršiaus nebeliks priemonės likučių. Vasaros metu tai be abejonės itin džiugino, bet ir šaltuoju metų laiku turėtų būti labai malonu iš kart rengtis šiltais rūbais, vietoj ilgo laukimo, kol riebus kremas pagaliau sugalvos susigerti.

Losjonas turi gana stiprų kvapą, kuris ant odos išlieka kelias valandas, tad priemonę stengiausi visuomet naudoti išskirtinai vakarais, kai lovoje visai nesvarbu, kad užsiuodžia losjonas. Priemonė puikiai drėkina odą, visą dieną nejaučiu jokio tempimo pojūčio, palaipsniui sumažėja odos pleiskanojimas, oda atrodo ir jaučiasi gerokai sveikesnė. Tad taip, dar vienas puikiai pasiteisinęs Mixa produktas: losjonas, kuris susigeria akimirksniu ir nepriekaištingai drėkina. Man kliuvo tik pakuotė ir mineralinis aliejus priemonės sudėtyje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O man pastaruoju metu labai patiko Ecolatier SOS DEEP NOURISHING MARULA, KUKUI NUT & PANTHENOL kūno kremas - svarbiausia, kad matau efektą, nes atrodo, tepi tepi kitus kremus, o kažkokio pastebimo rezultato nėra. Buvo pirkti internete eurokos, dabar lyg ir nebėra, radau dar vieną fizinėje eurokos išpardavimų lentynoje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, reikės pasidomėti. Ir sudėtys iš pirmo žvilgsnio visai neblogos atrodo :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą