AVON kojų šveitiklis ir kojų kremas su skrudintais makadamijų riešutais

Šiandien noriu papasakoti apie pėdų šveitiklio ir kremo porelę iš Avon kompanijos su dievišku skrudintų riešutų kvapu, kuris nuolat maloniai nuteikia.

"Hmm.. nesu tikra, ar turėčiau dėvėti žiemos rūbus rytui, ar vasariškus rūbus popietei?"

Ar pastebėjote, kad šilta? Kur ten šilta, karšta! Aš nepastebėjau, vis dar sergu ir vis dar karščiuoju. Tiesa, namie tenka dirbti, ir atsidariusi langą jaučiu malonią gaivą ir šilumą. Matau per langą lakstančius vaikus su trumpomis rankovėmis. O čia iš tikro taip karšta? Ar kas nors galėtumėte mane apšviesti, kas ten lauke vyksta? Mielai pati iškiščiau nosį, jei nebijočiau, kad jau sveikstantį kūną pratrauks pavasarinis vėjelis ir vėl teks sirgti...


Produktas: AVON "Foot Works" beautiful pėdų šveitiklis su skrudintais makadamijų riešutais ir drėkinamasis pėdų kremas su skrudintais makadamijų riešutais
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas odos ląsteles ir sudrėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: dieviškas kvapas
Labiausiai nepatiko: šveitiklio konsistencija
Tūris: kiekvienas po 75 ml
Kaina*: pilna kaina, kiekvienas po 4,35 EUR (15,00 Lt). šiuo metu gaminiai parduodami po 1,49 EUR (po 5,15 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)
Įvertinimas: 7,5 / 10

Ką žada gamintojas: 
Šveitiklis:
Šis šveitiklis su makadamijos riešutų aliejumi ir riešutų kevalų milteliais švelniai nušveičia mirusias ląsteles, atgaivina ir glotnina odą. NAUDOTI: įmasažuokite pėdas, ypač tas vietas, kur oda šiurkšti ir sausa. Švariai nuplaukite. Dėmesio: saugokitės, kad nepatektų į akis. Jeigu taip nutiktų, kruopščiai praplaukite vandeniu. Saugokite nuo vaikų.
Kremas:
Praturtintas makadamijų riešutų aliejumi. NAUDOTI: tepkite švarias, sausas pėdas. Masažuokite odą, kol susigers, ypač kruopščiai tepkite ten, kur oda šiurkšti. Dėmesio: saugokite nuo vaikų.


Abiejų produktų pakuotės praktiškai identiškos: iš balto, į geltoną atspalvį pereinančios plastiko pakuotės papuoštos perskeltu makadamijos riešutu. Abi pakuotės turi identiškus, pusiau skaidrius, pusiau matinius dangtelius. Iš ties, turint abu - šveitiklį ir kremą - produktus, identiškos pakuotės labai nepatogu. Norint atskirti reikiamą, turiu nuolat ieškoti užrašo, tai kremas, ar šveitiklis. Manau daug patogiau būtų buvę tiesiog užsukti kitokios spalvos dangtelį arba pakeisti vieno iš produktų pakuotės spalvą.

Taip pat man labai nepatogu, kad per plastiko sieneles nesimato, kiek gaminio sunaudota ir kiek jo dar liko. Skaidrios arba dalinai skaidrios pakuotės man daug patogesnės.


Abiejų produktų kvapas visiškai identiškas: nuostabus, saldus skrudintų riešutų aromatas maloniai nuteikia naudojimo metu. Tai vienas geriausių šios kategorijos produktų kvapų, kuriuos kada teko bandyti. Tiesiog pasaka!

Konsistencija. Kojų ir pėdų kremo konsistencija vidutinio tirštumo, produktas gelsvos spalvos, labai lengvai tepasi, greitai susigeria į odą. Tuo tarpu apie šveitiklio konsistenciją daug gero pasakyti negaliu: mano nuomone tai pati prasčiausia kojų šveitiklio konsistencija kokia tik gali būti. Tokio prasto gaminio aš dar nesu bandžiusi: grūdeliai produkte pernelyg smulkūs, jų akivaizdžiai per mažai. Tokio šiurkštumo šveitiklis galbūt tiktų veido odai, tačiau tikrai ne kojoms, kurioms reikalingas stipresnis, grubesnis šveitimas.


Sudėtis:
Šveitiklis:
Aqua, Polyethylene, Sodium Laureth Sulfate, GlycerinCocamidopropyl BetaineCocamide MEA, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Glycol Distearate, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Disodium EDTA, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Citric Acid, Macadamia Ternifolia Seed OilMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinone.

Kremas:
Aqua, Mineral Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate, Propylene Glycol Stearate, Dimethicone, PEG-40 Stearate, Phenoxyethanol, Carbomer, Parfum, Choleth-24, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Ceteth-24Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycerin, Alcohol Denat., Tocopherol, CI 19140, CI 60730, CI 14700, Coumarin.

Kaip visada, norisi pabarti Avon kompaniją, kad jų produktų sudėties negalima rasti niekur, išskyrus ant gaminio, kai jis jau būna rankose. Dėl to iš anksto negaliu nuspręsti, ar sudėtis mane tenkina, ar ne. Iš esmės abiejų produktų sudėtis kiek žemesnė nei vidutinio saugumo, ir man labai gaila, kad to negalėjau pamatyti anksčiau, nei įsigijusi gaminius.


Poveikis. Kaip jau minėjau, man labai,netgi labai patiko abiejų priemonių kvapas. Tačiau turiu šiokių tokių nusivylimų dėl poveikio.

Pirmiausia pėdų šveitiklis yra pernelyg švelnus pėdoms, jų nenušveičia taip, kaip turėtų. Automatiškai naudojama daugiau produkto, kad galutiniame variante nepadeda, nes grūdelių vistiek neatsiranda daugiau. Tokiu atveju daug geriau šveitiklio pėdoms iš viso nepirkti ir naudoti jau turimą kūno šveitiklį.

Tuo tarpu pėdų ir kojų kremas man labai patiko: labai lengvai skirstomas ant odos, labai greitai susigeria. Po naudojimo pėdų oda tampa švelnutė ir minkštutė, ji sudrėkinama, švelninama ir glotninama.


REZIUMĖ.
Man labai patiko abiejų priemonių kvapai, tiesiog pasakiški. Kai visad, mane kiek nuvilia Avon produktų sudėtis, kuri šiuo atveju tik vidutiniška. Kalbant atskirai apie produktus: šveitiklis pėdoms per silpnas, nešveičia. Situacijos negelbėja ir didesnis produkto kiekio panaudojimas. O va pėdų ir kojų kremas gerai drėkina kojas ir pėdas, švelnina sudiržusią odą, minkština odą.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą