L'OREAL "Volume Million Lashes" ypatingai juodas blakstienų tušas

Šiandien apie mėgstamiausią mano tušą, prie kurio vis grįžtu ir kurį kartas nuo karto nusiperku - L'oreal Volume Million Lashes. Tai tikriausiai vienintelis blakstienų tušas, kurį su malonumu kartoju.

"Vienintelė drama, kuria mėgaujuosi yra mano blakstienos..."

Kartai išsirinkti blakstienų tušą gali būti sudėtinga: rinkoje siūlomas didžiulis pasrinkimas gali apsukti galvas ir visai supainioti: tas siūlo apimtį, anas ilgį, tas atsparus vandeniui, o kitas riečia blakstienas... O mums reikia visko: apimties, ilgio, rietimo ir super ilgo išlaikymo... ir dar kad laikytų visą dieną ir netrupėtų, ir būtų nebrangus... Pristatau jums savo mėgstamiausią blakstienų tušą iš L'oreal kompanijos: Volume Million Lashes.


Produktas: L'OREAL "Volume Million Lashes" ypatingai juodas blakstienų tušas "Extra Black"
Gamintojas: "Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: paryškinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems, ir jautrioms akims, tinka nešiojančioms kontaktinius lęšius
Labiausiai patiko: didžiulių akių efektas ir juodos blakstienos
Labiausiai nepatiko: didelis šepetėlis
Tūris: 9 ml
Kaina*: 16,48 EUR (56,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Milijonuok savo blakstienas!
Blakstienų tušas su milijonuojančiu šepetėliu ir tušo dozatoriumi, kuris pašalina tušo perteklių. Lyg padauginus, kiekviena blakstiena tampa 3 kartus storesnė. Milijono vertos blakstienos ir jokių gumulėlių!
Atspalviai: juodas, rudas
Milijonus kartų dauginantis šepetėlis sudarytas iš daugybės šerelių, kurie atskiria blakstienas ir jas pastorina. Elastomerinis šepetėlis yra ypač lankstus, sudarytas iš ilgų ir trumpų šerelių, kurie kiekvieną blakstieną padengia tušu vienodai nuo šaknų iki galiukų.
Tušo dozatorius nuima perteklinį tušą. Ant šepetėlio lieka tik reikiamas tušo kiekis, kuriuo perbrauktos blakstienos tampa 3 kartus tankesnės ir nelieka jokių tušo gumulėlių.
Oftalmologiškai patikrintas, tinka jautrioms, alergiškoms akims, nešiojančioms kontaktinius lęšius.
Bekvapis.


Volume Million lashes blakstienų tušas parduodamas juodos ir aukso spalvos pakuotėje. Išilgai per tūbelę esančioje aukso spalvos juostoje užrašytas tušo pavadinimas. Korpusas pagamintas iš juodos spalvos plastiko, o užsukamas dangtelis - aukso spalvos. Auksinės spalvos detalės labai greit nusičiupinėja, ant jų lieka pirštų antspaudų, tačiau jos labai lengvai nusivalo.


Tušo šepetėlis man labai patinka - jis guminis ir nusivalo į tušo pagrinde esantį dozatorių ir užtikrina, kad nebūtų paimtas per didelis tušo kiekis. Pastebėjau, kad dažnai blakstienų tušo anga būna per didelė, tad produkto visad pasiimama per daug (ypač naudojimo pradžioje). Taip blakstienos sulipinamos ir gali atsirasti taip nepageidaujami gumulėliai.


Šepetėlis turi mažus plastikinius šerelius, kurie suteikia blakstienoms apimties ir ilgio su vos 1-2 sluoksniais taip apsaugant akis nuo pernelyg didelio sluoksnių kiekio. Galbūt vienintelis trūkumas yra tas, kad šepetėlis yra gana diddelis ir storas, todėl trumpas blakstienas gali būti kiek sudėtingiau padengti tušu neištepliojant odos aplink blakstienas. Kartais pastebiu, kad nutepiau odą šalia akių blakstienų. Tačiau aš manau kad šepetėlio dydis ir storis iš esmės yra įgudimo ir pripratimo reikalas. Man asmeniškai didesnis patinka labiau, nes tokiu pasidažau daug greičiau nei mažu plonu šepetėliu.


Nors gamintojas teigia, kad produktas neturi kvapo, tačiau jis turi kiek silpnesnį, tačiau visai tokį pat kvapą, kaip įprastų blakstienų tušų.

Konsistencija. Blakstienų tušo konsistencija vidutinio tirštumo: nei per tiršta, nei per skysta. Spalva ryškiai, tamsiai juoda ir tai dar viena priežastis, kuri man labai patinka. Rinkoje daug tušų, kurių spalva būna tamsiai pila- juoda. Gaila, nes būtent itin juodas tušas suteikia blakstienos ryškumo ir išraiškingumo.



Sudėtis:  Aqua/Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba/Beeswax, Cera Carnauba/Carnauba Wax, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Steareth-20, Phenethyl Alcohol, Sodium Polymethacrylate, Propylene Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Soluble Collagen, Silica, Panthenol, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Chondroitin Sulfate, Atelocollagen.
May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, Mica, CI 75470/Carmine, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 77289/Chromium Hydroxide Green, CI 77007/Ultramarines, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77510/Ferric Ferrocyanide.



Poveikis. Blakstienų tušas džiūva itin greitai. Jis suteikia blakstienoms ilgio ir apimties, atskirdamas kiekvieną blakstieną. Galutiniame variante suteikdamas  labai aiškias, ryškias linijas ir šiek tiek primena dirbtinių blakstienų efektą.


Blakstienų tušas pariečia blakstienų galus ir išlaiko lengvai pariestas visą dieną. Spalva ant blakstienų išsilaiko visą dieną: produktas nenutrupa, netepa odos aplink akis, nesuformuoja gumulėlių ant blakstienų.

Et, galėjau šioje nuotraukoje neprisimerkti...

L'oreal Volume Million Lashes blakstienų tušas nėra atsparus vandeniui, todėl sportuojant, lyjant ar labai gausiai prakaituojant produktas gali nutekėti. Tačiau priemonė lengvai nusiplauna su vandeniu ir veido prausikliu, nereikalauja papildomo valymo akių makiažo valikliu. Man kartais prireikia papildomai nuvalyti vandens liniją šalia blakstienų, kur vandens ir prausiklio patenka gerokai mažiau.

Rezultatas po 10 valandų

REZIUMĖ.
L'oreal Volume Million Lashes blakstienų tušas puikus tušas, kuris nesuformuoja gumulėlių, nesulipina blakstienų, nenutrupa, suteikia apimties ir ilgio blakstienoms. Galbūt vienintelis trūkumas būtų didelis, storas tušo šepetėlis, kuriuo paprasta nusitepti odą aplink akis, bandant padažyti trumpesnes blakstienas ir akių kampučius. Taip pat, jei daug prakaituojate, blakstienų tušas gali tekėti, nes jis nėra atsparus vandeniui. Visgi, tai yra mano mėgstamiausias tušas, kurį, tikriausiai vienintelį iš visų tušų, perku nuolat. Jei dar nebandėte - rekomenduoju išmėginti!




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai ir mano mylimiausias tusas labai teisingai pastebeta kad siek tiek primena priaugintu blakstienu efekta kartais pameginu nusipirkti kitos firmos ir vistiek vis gryztu prie sio ir kaina prieinama o ir akys atrodo išraiškingai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi tai vienas geriausių blakstienų tušų ;) Šaunu, kai nuomonės sutampa ;)

      Panaikinti
    2. Niekada nebuvau susimasciusi taip apie kosmetika kai atradau jusu bloga perskaiciau labai daug jusu straipsniu apie isbandyta naudota kosmetika ir esu suzaveta aprasymais as visada pirkdavau tik brangesne kosmetika tik garsesniu tu firmų gal todel jos neturiu labai daug bet kokybe atitinka kaina bet ka norejau pasakyti kad dabar susidariau sarasiuka is jusu aprasymu ir bandysiu papildyti savo kosmetines nes labai daug geru patarimu atradau ir informacijos ir esu del to dekinga butent jums ir butinai paseksime naujienas:)

      Panaikinti
    3. Niekada nebuvau susimasciusi taip apie kosmetika kai atradau jusu bloga perskaiciau labai daug jusu straipsniu apie isbandyta naudota kosmetika ir esu suzaveta aprasymais as visada pirkdavau tik brangesne kosmetika tik garsesniu tu firmų gal todel jos neturiu labai daug bet kokybe atitinka kaina bet ka norejau pasakyti kad dabar susidariau sarasiuka is jusu aprasymu ir bandysiu papildyti savo kosmetines nes labai daug geru patarimu atradau ir informacijos ir esu del to dekinga butent jums ir butinai paseksime naujienas:)

      Panaikinti
    4. Ačiū, už komentarą, Alina :)
      Tarp pigesnės kosmetikos galima atrasti visai neblogų priemonių. Žinoma, paieškų kelias dažniausiai būna ilgesnis nei perkant brangesnes priemones. Kai kurie gaminiai yra ženkliai geresni nei brangesnių firmų, pv Essence I love stage akių šešėlių pagrindas laiko visą dieną bet kokius akių šešėlius ir yra nepriekaištingos kokybės (žinoma reikia labai nedaug - vos lašelio priemonės ant voko ir leisti priemonei šiek tiek įsigerti). kai kurios priemonės šiek tiek nusileidžia garsių firmų priemonėms, tačiau dėl kainos man automatiškai norisi šiek tiek pakelti vertinimą :)
      Iš esmės viskas priklauso ir nuo jūsų poreikių - linkiu sėkmingo atradimo kelio :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą