OYSTER COSMETICS "Ice Blond" geltonumą neutralizuojantis šampūnas

Violetinis plaukų šampūnas blondinėms yra priemonė No.1, siekiant išlaikyti gražią ir tolygią šaltą spalvą tarp plaukų dažymų. Ilgą laiką aš naudojau SWISS O-PAR "Silver" violetinį šampūną, tačiau jis sausindavo ir galvos odą ir pačius plaukus, tad po kiekvieno naudojimo man reikdavo intensyvių priemonių plaukams atstatyti ir kelių dienų galvos odai vėl normalizuotis. Šį kart išbandžiau rekomenduojamą priemonę, skirtą profesionalams ir noriu pasidalinti savo nuomone apie ją.

"Būti blondine yra puikus dalykas: su tokiais mažais lūkesčiais iš aplinkinių, 
labai lengva nustebinti"
Pamela Anderson



Produktas: OYSTER COSMETICS "Ice Blond" geltonumą neutralizuojantis šampūnas
Gamintojas: "Oyster Cosmetics S. p. A.". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: neutralizuoti gelsvus atspalvius iš šviesiai dažytų ir sruogelėmis šviesintų plaukų
Tinkamas tipas: šviesiai dažytiems ir sruogelėmis šviesintiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nėra dozavimo mechanizmo (pvz. pompos)
Tūris: 500 ml
Kaina*: 11,58 EUR (39,98 Lt)
Kur galima įsigyti: Cascada parduotuvėse


Ką žada gamintojas: geltonumą neutralizuojantis šampūnas profesionaliam naudojimui.

Atgaivinkite negyvus, blankius plaukus su sidabro žvilgesio teikiančiu šampūnu. Užtikrina ryškias, gyvas plaukų spalvas. Šis šampūnas panaikina bet kokius nepageidaujamus geltonus atspalvius. Iceblonb švelniai valo ir yra be parabenų, bei alergenų.
Naudojimas: tolygiai paskirstykite ant šlapių plaukų, palaikykite 3-5 minutes. Švelniai masažuokite galvos odą, išskalaukite ir prireikus, pakartokite.
Skirtas tik išoriniam naudojimui. Venkite patekimo į akis.


Balto plastiko pakuotė - buteliukas - tiesiog didžiulis, milžiniškas. Produkto pakuotė labai paprasta, nieko išskirtinio savo produktui papuošti gamintojai nenaudojo. Tai tiesiog baltas butelis su juodos ir mėlynos spalvos užrašais.

Butelio dangtelis skaidraus plastiko, pro jo viršų puikiai matosi priemonės tikroji spalva. Man gal kiek nepatogu, kad dangtelis yra atsukamas, o po juo nėra jokio dozavimą palengvinančio įtaiso: nėra nei pompos, nei kažkokios angos, tiesiog atsuki dangtelį, o ten atsiveria butelio kamštelis. Patogiau būtų pridėta pompa.

Galbūt dėl to, kad produktas skirtas profesionaliam naudojimui, ant jo nėra dozavimo įtaisų, kiek mačiau ant tų, kuriems reikalingi dozatoriai, mano kirpėja juos perka atskirai ir tada prisuka pompas ant didžiulių butelių.


Kvapas. Priemonės kvapas nėra nei pernelyg intensyvus, nei labai silpnas. Apskritai man jis primena daugumos, kirpyklose naudojamų šampūnų ar kondicionierių kvapus: kvepia švara, profesionaliu produktu, tačiau nekelia jokių konkrečių asociacijų.

Konsistencija. Geltonumą neutralizuojantis šampūnas yra violetinės spalvos (kaip ir beveik visos, tokio tipo priemonės). Šiaip, kaip šampūnas priemonė vidutinio tirštumo, nors aš asmeniškai tikėjausi, kad bus tirštesnis.


Sudėtis: Auqa/ water, Sodium Coceth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-39, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG/ PPG-14/4 Dimethicone, Parfum/ Fragrance, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Sodium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Imidazolidinyl Urea, CI 60730/ Ext. D&C Violet No.2, CI 60725/ D&C Violet No.2.


Poveikis. Šampūno poveikiu aš esu patenkinta: įsigydama violetinę priemonę plaukams, aš tikiuosi, kad ji pašalins tarp dažymų pageltusius plaukus, neutralizuos geltonumą ir suteiks sidabrinį atspalvį. Būtent tai šis šampūnas ir daro ir jokių priekaištų jam aš neturiu. Jis nesausina nei plauko, nei galvos odos. Taip, teoriškai tokie produktai sausina, tačiau tai nėra itin stiprus sausinimas, su kuriuo nesusitvarkytų mano plaukų kaukės ar plaukų kondicionieriai.

Galbūt aš sakyčiau, kad plaukų šampūnas prastokai išplauna plaukus. Aš vistiek po plovimo violetiniu šampūnu dar plaunu plaukus savo įprastu šampūnu. Bet taip aš elgiuosi su bet kuria violetine priemone plaukams. Tad tai tikrai nėra priekaištas šiam produktui.


REZIUMĖ. Puikus gaminys blondinėms, visiškai nesausinantis nei plaukų, nei galvos odos ir gerai neutralizuojantis geltonus plaukų tonus. Tikriausiai to ir reiktų tikėtis iš violetinės priemonės plaukams? Jokių priekaištų Oyster šampūnui neturiu.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ar sia priemone galima nusipirkti nesant kirpejai?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip :) Tiesiog nueikit į Cascada ir paprašykit tokio šampūno :)
      P.S. aš irgi ne kirpėja

      Panaikinti

Rašyti komentarą