Mano TOP 5 nagų lakai vasarai

Vasara!!!! Prabėgo jau pusę vasaros, lietuviškos vasaros su lietumis, apsiniaukusiu dangumi, nuolat skęstančiu Vilniumi ir gatvėse atsirandančiomis vandens pramogomis... Vasara su savaitgaliniu giminės susitikimu ir aktyviu poilsiu plaukiant baidarėmis ir vasara, kurios atostogos - savaitė stovyklaujant (tiesa, šiemet ne palapinėse, o nameyje) jau prabėgo... Tačiau dar laukia daugybę nuostabių vakarų prie jūros, maudynių ežere, karštų dienų ir tų mažų lengvų vasaros suknelių, kurių dar nespėjau apsivilkti... Pusę vasaros dar liko - viskas priešakyje, todėl aš visuomet sakau, kad stiklinė beveik pilna, svarbu griebti jautį už ragų ir pasimėgauti kiekviena likusia palankia diena... Kol kas mano vasara tiesiog tobula!

Šią vasarą iki šiol rinkausi itin ryškius nagų lakus, beveik neoninius atspalvius. Nors pastebiu, jog daug kas labai priklauso nuo mano nuotaikos. Pavyzdžiui, pernai mano manikiūras buvo labiau pastelinis, o šiemet man labiau norisi pastelinio makiažo ir ryškių nagų. Susidėliojusi ryškiausius atspalvius nusprendžiau atrinkti penkis mėgstamiausius atspalvius, tuos, kuriuos rinkausi dažniausiai, tuos, prie kurių labiausiai tiesėsi rankos ir parodyti jums. 

"Liūdesys - pats beprasmiškiausias iš visų žmogaus išgyvenimų."
Dž. Leopardis




Atspalvis: salotinė žalia
Išlikimo laikas: 6-8 d.
Reikia dengti: 2 sluoksnius, o visiškai intensyviai nepakenktų ir trečias sluoksnis
Užbaigimas: kreminė formulė be spindinčių dalelių. Išdžiūvus paviršius vidutiniškai intensyviai spindi.

Vasara man būtinai turi būti, tiesiog privalo būti ryški ir spalvota! Ne viskas ir ne visuomet būna taip gražu ir optimistiška, kaip įsivaizduoji, tačiau bent jau mano manikiūras privalo būti toks! Šitas nagų lakas yra pats ryškiausias žalias atspalvis ir apskritai, vienas beprotiškiausių nagų lakų spalvų, kurią turiu, todėl jo tikrai nesirinkčiau nei rudeniui, nei žiemai - tai pavasario arba vasaros atspalvis! Ryškiai salotinis, gaiviai žalias ir jei tokia spalva lakuoti visus nagus, be jokios dailės tai atrodo labai intensyvus ir ryškus. Galbūt jei nesate labai drąsi, galite rinktis kaip akcentą manikiūrui? Man patinka Golden Rose Paris nagų lakai - jie ilgai išlieka, o ir nelabai intesyvi spalvos pigmentacija čia labiau privalumas, negu trūkumas - spalvos intensyvumą galima lengvai pasikoreguoti patiems.


Atspalvis: bananų geltonumo (geltona su baltu atspalviu)
Išlikimo laikas: 4-5 d.
Reikia dengti: 2 sluoksnius tolygiam paviršiaus išgavimui
Užbaigimas: kreminė formulė be spindinčių dalelių. Išdžiūvus paviršius tampa lengvai spindintis

Dar visai nesenai pabandžiau Eveline nagų lakus ir man patiko. Visai noriu išbandyti daugiau ir įvairesnių atspalvių, nes kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas. Aišku, erzina pirmojo sluoksnio netolygus dengimas, tačiau su antruoju viskas išlyginama ir problemų nebelieka. Kalbant konkrečiai apie atspalvį - kokia vasara be geltonos? Tik šiais metais renkuosi ne ryškiai geltoną, o va tokią bananų geltonumo, su nemažai balto, galbūt šiek tiek žalsvo atspalvio. Tobula spalva, kurią nepaprastai myliu!



Atspalvis: moliūgų oranžinė
Išlikimo laikas: 6-8 d.
Reikia dengti: 2 sluoksnius spalvos intensyvumui išgauti (ne pro šalį ir trečiasis sluoksnis)
Užbaigimas: kreminė formulė be spindinčių dalelių. Išdžiūvus nagų paviršius vidutiniškai spindi

Ilgai rinkausi tarp krūvos oranžinių atspalvių, tačiau intin tamsių oranžinių nesinorėjo, o prislopinto oranžinio atspalvio man pasirodė netinkama vasaros sezonui - gal labiau pavasariui ar rudeniui? Išsirinkau dar vieną nagų laką iš Golden Rose Paris serijos, kurio atspalvį geriausiai apibūdina moliūgų oranžinė spalva. Taip, spalvai išgauti tikrai reikės bent dviejų priemonės sluoksnių, tačiau šitas atspalvis toks optimištiškai šiltas ir tiesiog tobulai dera su vasarišku įdegiu.


Atspalvis: fuksijų rožinė
Išlikimo laikas: 6 d.
Reikia dengti: būtini 2 nagų lako sluoksniai
Užbaigimas: kreminė formulė be spindinčių dalelių. Išdžiūvus nagų paviršius vidutiniškai spindi

Nors aš nesu rožinių nagų lakų mėgėja, tačiau susipažinkite - čia mano šios vasaros meilė! Fuksijų rožinis atspalvis, kuris tiesiog nerealus. Nežinau dėl kokios priežasties šitas nagų lakas man toks mielas? Galbūt rožinių vengiau pernelyg ilgai ir jau spėjau jų pasiilgti? O gal man patinka kompaktiška pakuotė ir dengimas? (Efefktą ant nagų matysite paspaudę ant pavadinimo, ir ten jis nėra pats geriausias. Realiai atrodo daug geriau). Tačiau man labai patinka! Esu nusipirkusi dar kelias spalvasor kol kas jos man sukelia tiek pat teigiamų emocijų? 😊


Atspalvis: raudonai oranžinė
Išlikimo laikas: 4-5 d.
Reikia dengti: pakanka 1 nagų lako sluoksnio
Užbaigimas: kreminė formulė be spindinčių dalelių. Išdžiūvus nagų paviršius intensyviai spindi

Ir galiausiai paskutinis mano topinis vasaros pasirinkimas yra labiau klasikinis variantas toms dienoms, kai nebesinori ryškumo. Na kaip čia pasakius - tai nėra klasikinis raudonas atspalvis - tai daugiau raudonai oranžinis, ryškus ir intensyvus toms konservatyvesnėms progoms, kai nesinori labai išsiskirti, tačiau norisi to trupučio prieskonio manikiūre. Kaip jau minėjau įraše - aš abstulbusi, kokia gera Gosh nagų lakų kokybė, tiek pigmentacija, tiek dengimu, tiek visai neblogu išlaikymu. Oho!


Štai tokie, 5 mano pagrindiniai, mėgstamiausi nagų lakai ir jų atspalviai vasaros sezonui. Šiame įraše nekėliau, kaip jie atrodo ant nagučių, tačiau efektus ant mano nagų galite pamatyti paspaudę ant kiekvieno pavadinimo.

O kokias spalvas vasaros sezonui renkiesi tu? Kokios tau patinka labiausiai? O gal yra tokių, kurių niekuomet nesirinktum?




Ryškios vasaros!
Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai įdomu būtų jei parodytume kaip laikote visa kolekcija ir matytusi kažkiek jūsų lakų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Būtinai paorganizuosiu kolekcijos parodymą, o laikymas mano labai paprastas, tačiau tikrai parodysiu :)

      Panaikinti
  2. Šios spalvos mano mėgstamiausios! Jos net niuromis dienomis atrodo gražiai, visad nuotaiką pakelia :D Vyras pamatęs, kad esu nagų lakavimo maniakė sugalvojo padovanoti manikiūro ir spa procedūrą: https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovana/spa-manikiuras. Tai iš tiesų labai atgaivino rankas. O dėl lako spalvų tai nepatikėsit, vėl pasirinkau savo mėgstamiausias: moliūgų oranžinę ir bananų geltonumo :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą