2020/08 Rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Curaprox, Novoderm; Oh K! ir kt.

Lyg ir vakar turėjau jums parodyti savo naujus pirkinius, vakar ir pradėjau ruošti šį įrašą, tačiau ne viskas ir ne visuomet vyksta kaip planuoju ar noriu. Iš ties labai noriu daugiau blogo įrašų jums paruošti, reguliariai ir dažniau papasakoti apie įvairius produktus, tačiau.. gyvenimas yra gyvenimas. Pastaruoju metu mano mintys sukasi apie darbą, padidėjusį krūvį ir vis didesnį įsitraukimą į realiai jau savaankišką darbą, po beveik metų mokymosi. Aišku, per tą laiką sutrukdė ir karantinas, bet tiesa ta, kad ši sritis tokia sudėtinga, tokia plati ir tokia specifinė, kad savarankiškam darbui ir po pusmečio intensyvesnio mokymosi nesi realiai pasiruošęs. Pradėdama dirbti galvojau kad nesąmonė, taip nebūna, pasirodo buvau neteisi ir oficialiai, tai yra sunkiausiai išmokstamas ir ilgiausiai mokinio-naujoko statusą išlaikantis darbas, o teko man dirbti ir pardavimuose, ir vadyboje, ir logistikoje, ir mechanikoje, ir aptarnavime, ir...  Ką gi, spalio 1 oficialiai galėsiu paminėti metus darbe, o kol kas bandau po darbo skirti laiko ir savo malonumams bei naujų pirkinių įrašui.

"Skirtumas tarp sumanumo ir išsimokslinimo: sumanumas leis tau gyventi pasiturinčiai."
Ch. Ketteringas


Kūnui

Norėjosi kokios nors neįprastos dušo želė, kuri labai primintų vasarą. Pamačiau šitą ir galvojau, kad kažkur mačiau, o gal kada ir norėjau tokios, bet tikriausiai buteliukas tiesiog panašus į mano šiuo metu naudojamą kūno prausiklį. Bus smagu išbandyti, kad ir vėstant orams.
Drogas, 5,95 Eur

Kaip ir jau reiktų naujo prausiklio. Iš pirmo žvilgsnio sudėtis pasirodė nebloga, nors atidžiau pažvelgti į ją nebuvo laiko, skubėjome. Kol kas nei nuomonės, nei lūkesčių dėl šios priemonės neturiu - laikas parodys.
Dalli, 1,20 Eur

Rankoms ir kojoms

Lyg ir nebereikia rudeniui jokių ten pedikiūrų, pėdų niekas nebemato? Matome gi pačios! Man patinka tvarkinga, švelni, sudrėkinta pėdų oda ištisus metus, tad tikriausiai kažkuriuo rudens metu išbandysiu ir korėjietišką pėdų kaukę.
Drogas, 5,99 Eur

Mes su vyru lyg ir apsipratome be skysto muilo, džiaugėmės, kad nebereikia papildomos plastikinės pakuotės, bet va mano vaikui kol kas sunkoka. Darželyje muilas skystas ir namie vis pageidauja turėti, naudoti skystos konsistencijos muilus. Nelabai man patinka ta plastikinė pakuotė, labai norėčiau, kad mūsų lietuviški gamintojai siūlytų pilstomo muilo be jokių papildomų pakuočių. Na o kol kas pabandymui paėmiau didžiulį maišą skirtą papildyti namuose jau turimus dozatorius.
Dalli, 2,50 Eur

Burnos higienai

Labai patiko pirmoji pakuotė, tad nupirkau dar vieną vaikui ir šį kart buvo kažkokia pusės kainos akcija, tad sumokėjau labai pigiai. Vaikui ši pasta patinka, man gera žinoti, kad joje tinkamas vaikams flourido kiekis, kad puikiai šalina apnašas. 
Dalli, 0,60 Eur

Šiuo metu, po šviežiai atliktos burnos higienos man dantys, dantenos ir apskritai visa burnos ertmė labai jautri, norisi ženkliai švelnesnių pastų nei turiu dabar. Lidl užmačiau dar nebandytas Green Feels ir susigundžiau. Kas iš kart stebina? Mažokas flourido kiekis pagal suaugusiems reikalingas rekomendacijas, tačiau nepabandžius nežinosi, tiesa?
Lidl, 2,49 Eur

Niekaip neradau sau patogių šepetėlių ir vis rasdavau prie ko prikibti. Mano burnos higienistė būtent pagal mano tarpdančių dydį pamatavo šepetėlius ir išrinko tinkamo dydžio. Aišku, kad pasiėmiau pabandyti ir kol kas labai džiaugiuosi, labiau nei bet kuriais naudotais iki šiol.
Pirkau savo stomatologijos klinikoje, tačiau yra ir Eurovaistinėje, 5,00 Eur

8. FUCHS mėtų skonio daugiaplaušis tarpdančių siūlas, 25 m
Pirkau įsimesti į rankinę - nors kartkartėmis įsimetu ir dantų šepetėlį, visuomet turiu burnos skalavimo skysčio ar gaiviklio, o va tarpdančių šepetėlį nešiotis man nepatogu. Bandysiu vis įsimesti siūlą - turėtų būti labai patogu. Anksčiau nešiodavausi ir net nežinau kodėl nustojau.
Dalli, 2,50 Eur

9. FUCHS tarpdančių šepetėliai su guminiais šereliais, 20 vnt.
Labai patogus sprendimas - skaidrus plonas dėkliukas ir dvi juostelės po 10 šepetėlių - irgi keliaus į mano rankinę ir bus naudojami tarkim po pietų darbe ar tiesiog dantų krapštukų. Įdomi guma dengta galvutė galėtų būti kiek mažesnė mano tarpdančiams arba galėjo būti kažkokia galimybė rinktis iš kelių skirtingų dydžių. Be to, turėtų būti daugkartinio naudojimo, bet jau po vieno tarpudančių valymo ta melsva guma tiesiog atlimpa nuo šepetėlio ir antrą kart tokia tikrai nevalysi. Pažiūrėsim kaip čia seksis draugauti.
Dalli, 3,00 Eur

Maniškis jau nusdėvėjo, tad išbandžiusi įprastus šepetėlius nusprendžiau įsigyti ir vieno danties - na tiesiog neralus! Valo efektyviai, lengvai, Šereliai labai kokybiški, džiugina net skaidrus dangtelis ant galvutės - taip ženkliai higieniškiau laikyti vonios kambaryje.
Pirkau savo stomatologijos klinikoje, tačiau yra ir Eurovaistinėje, 3,50 Eur

Žinau, kalbėjau apie bambukinius šepetėlius, iš ties ilgai juos naudojau ir bandėme visi priprasti, susidraugauti, tačiau bėda ta, kad jie nesugeba valyti labai efektyviai, galvutės dažniausiai kiek per didelės, o šereliai šiek tiek per kieti. Saugome gamtą, bet nesaugome dantų? Mano atveju jie paprasčiausiai nėra geriausias pasirinkimas, tad šį kart rinkausi burnos higienistės rekomenduotą ir aiškiai jaučiu, kad efektyvumas ir švelnumas čia ženkliai geresnis.
Pirkau savo stomatologijos klinikoje, tačiau yra ir Eurovaistinėje, 3,50 Eur

Ir žinokite lygiai tą patį matomai jaučia ir mano vaikas - po bandymų išsivalyti šiuo šepetėliu į bambukinį nė žiūrėti nebenori. Tai daug ką pasako, net labai. Sunku pasakyti, ar šios kompanijos priemones naudosime nuolat, tačiau kol kas esame labai patenkinti.
---------------------------------------------------------
Viskas, štai ir visi mano pirkiniai. Tikriausiai labai akivaizdžiai matosi, kad rugpjūtį gyvenau burnos priežiūros emocijomis, naujų priemonių pasirinkimu ir ieškojimu, su kuo ir kaip čia ne tik taisyklingai, bet ir patogiai bei efektyviai valytis dantis. O jums įdomi mano nuomonė apie naujus burnos higienos įrankius? Ar jiems reikalingas atskiras įrašas, o gal pakaks paminėjimo kažkuriuose tuštučiuose? Padėkite man apsispręsti 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pritariu, ir man įdomi tema apie dantų priežiūrą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Apie dantų priežiūrą įrašas kaip ir yra: https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2019/06/mano-burnos-ir-dantu-prieziuros-rutina.html
    Visas tas įrašas labai teisingas. Tik va priemones pakeičiau į dar geresnes. Klausimas ar reiktų apie tas priemones papasakoti, kodėl būtent jos.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą