PEPE JEANS "Celebrate" for Her parfumuotas vanduo moterims

Man atrodo ta žiema nusprendė čia ilgiau pasisvečiuoti, nei norėtume? Kaupiamės ir varėm šiandien, bet kol kas pavasaris regis neskuba ateiti. Tad žiemiškų temų dar tikrai bus, kad ir šiandien noriu papasakoti apie žiemišką aromatą iš Pepe Jeans, kurį radau Eurokos advento kalendoriuje. Nebrangus aromatas, kuris ragina švęsti gyvenimą ir maloniausias jo akimirkas. Nors turiu nedidelę rutulinio aromato pakuotę, tačiau susidaryti tvirtą nuomonę laiko visiškai pakako.

"Priimdami kritiką sužinome daugiau nei teisdami."
J. Jelinek


Produktas: PEPE JEANS "Celebrate" for Her parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Tailored Perfumes" Pagaminta Ispanijoje
Tūris: 10 ml. Galima nusipirkti 50 ml ir 80 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2019 m.
Aromato kūrėjas: Christelle Laprade
Kaina: 50 ml - 32,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Kvapo kategorija: rytietiškas - vanilės

Gamintojo aprašymas: Pepe Jeans Celebrate for Her yra jausmingas, intensyvus aromatas, tobulas švęsti pačias maloniausias gyvenimo akimirkas. Nes gyvenimas kartu yra geresnis. Stebinanti saldaus ir pikantiško kvapo kompozicija. Gyvybingos spragintų kukurūzų, juodųjų pipirų ir obuolių akordai. Rafinuotos medienos potoniai ir lašelis kreminės vanilės.

PEPE JEANS prekės ženklas gimė 1973 m. Portobello gatvėse bei išliko populiarus šių dienų pasaulyje. Šis prekės ženklas sinonimiškai siejamas su džinsais ir beribiu kūrybiškumu. Taip pat jis garsėja parfumerijos šedevrais. PEPE JEANS suteikia pagrindą pasitikėjimui savimi, unikalumui ir autentiškumui puoselėti.


ČIA

Viršutinė nata: spraginti kukurūzai, kaštonai, baltieji pipirai
Širdies nata: ikrai, viskis, vandens natos, šlamutis
Apatinė nata: vanilė, tonka pupelės, gintaras, kašmyro mediena


Sudėtis: Alcohol Denat., Water, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Eugenol, BHT, Citral, Isoeugenol, Cinnamal, Benzyl Alcohol.

ČIA

Pakuotė. Mano rankose plonas stiklinis buteliukas po kurio dangteliu rutuliukas. Principas paprastas - tepi ant odos, o rutuliukas paskleidžia skystį. Tokia pakuotė labai patogi rankinėje, kelionėje ar tiesiog pasiimti su savimi. 

Pilno dydžio buteliukas atrodo iš ties įspūdingai: forma primena martinio taurę su briaunuotais kvadratėliais. Melsvos spalvos ir aukso spalvos akcentai ne kartą buvo patraukę mano žvilgsnį tiek parduotuvėje, tiek internete. 


Kvapas. Tik pasitepus ant odos užuodžiu saldų, sunkoką aromatą, kurį atneša tarsi šilti kaštonai, o gal taip kvepėtų kaštainai, kurie yra valgomi? Galiu tik įsivaizduoti, tačiau aromatas labai primena kažką kepto ir saldaus. Galėčiau galvoti, kad tai spraginti kukurūzai su karameliniu padažu, bet... kvapas kiek kitoks. Netrukus saldų kvapą keičia medaus, tabako, šlamučio ir šildančio viskio aromato darna. Vandens natas mano uoslė pagauna kiek vėliau, kartu su kremišku vanilės ir pudriškais medienos aromatais. Nei viena nata aromate nėra išreikšta labiau nei kita, nei viena nata nedominuoja stipriau nei kitos. Viskas tarpusavyje dera, aromatas keičiasi sparčiai: nuo saldaus ir skrudinto iki šildančio ir alkoholinio, nuo vandens natų iki kreminių apatinių akordų.

Iš pradžių aromatas man beprotiškai patiko - jis buvo kitoks, stiprus, neįprasto skambesio ir tiesiog idealiai atsiskleisdavo itin šaltomis dienomis. Galvojau, kad įsimylėjau ir jau reikės žvalgytis pilno dydžio pakuotės, tačiau su laiku atradau mažiau patinkančius aspektus. Kvapas ant odos išlieka per trumpai, išdžiūvęs ant odos praranda pusę žavesio ir lieka stipriausia kreminė apatinė nata. O tai norėtųsi jausti tuos pirmuosius skrudintus, saldžius, tabakinius akordus. 


Mano nuomone, aromatas labiausiai tinka:
     ☃ žiemos sezonui;
     ☀★ tiek dienos, tiek vakaro metui.

Iš pirmo žvilgsnio kvapas iš ties atrodo stiprus, tačiau norisi pabrėžti, kad iš ties tai labiau intensyvesnis aromatas, nei stiprus ar užuodžiamas iš tolo. Kad užuosti apsikabinti tikrai nereikia, tačiau prieiti gana arti - užsiuodžia daugmaž per 30-40 cm nuo odos. Ir viskas čia tvarkoje, tačiau išlikimas mane nuvilia. EDP formuluotė sako, kad kvapas ant odos turėtų išlikti maždaug 3-6 val, tačiau deja, išlikimu aromatas nepasižymi. Suspindėjo intensyviu kvapu, pajaučiau natas ir jis labai stipriai prislopo... po poros valandų ant odos atrodo nieko nebejaučiu ir norisi pasikvėpinti ir vėl. Apmaudžiai trumpai ir suprantu, kad oda mano sausa, kad daug kas prisklauso nuo odos cheminės sudėties, tačiau... vistiek apmaudžiai trumpai.

ČIA

Savų trūkumų kvapas turi: neišlieka pakankamai ir tik pasitepus aromato dermė man patinka daug labiau, nei nudžiūvus ant odos. Tačiau noriu pasidžiaugti unikaliu kvapu, sąskambiu, greit besikeičiančia nuotaika, kai su kiekvienu įkvėpimu jauti vis kitą: saldu ir skrudinta; šildanti; gaivinanti sūri ir galiausiai kreminė-pudrinė. Kvapas įdomus, ir nors iš pradžių galvojau, kad įsimylėjau, panaudojus ilgesnį laiką meilė gerokai prislopo ir liko "patinka" emocija. Patinka tiek, kad mielai naudosiu toliau, tačiau neįsimylėjau, kad pirkčiau pilno dydžio pakuotę. 

Aromatas panašus į:
- PACO RABANNE "Olympéa Intense"
- ORIFLAME "Amber Elixir Crystal"
- ANGEL SCHLESSER "Femme Magique"



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš turiu vyrišką versiją (nesnesutinku su lyčių skirstymu, kai kalbama apie kvapus). Labai patinka, nuslopsta irgi po laiko, bet lieka toks sunkesnis tabakinis saldumas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nelabai sutinku su lyčių skirstymu ir aš :)
      Sakai tabakinis saldumas lieka? Reikės pauostyti ir vyrišką versiją :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą