2021 pavasario - vasaros tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Tendencijos dar tikrai nesibaigė ir šiandien noriu skirti įrašą madingiesiems papuošalams ir aksesuarams. Tendencijų šį kart daugiau, jos ryškesnės, tad nieko nelaukiant žiūrime.

ČIA


PAPUOŠALAI:

1.  Sluoksniuojami boho stiliaus kaklo papuošalai


2. Kaklo papuošalai - grandinės


3. Apyrankės - grandinės


4. Masyvios apyrankės įvairiose rankų vietose


5. Vienas auskaras


6. Auskarai - žiedai


7. Auskarai iki pečių


8. Auskaras per visą ausį


9. Perlai


10. Papuošalai su ranktais ir spynomis


11. Vandenyno tematika papuošaluose


12. Gėlės papuošaluose


13. Gyvūnai papuošaluose


14. Kamuoliai papuošaluose


15. Papuošalai su logotipais


16. Spalvingi akmenys papuošalaluose


17. Neoninių spalvų papuošalai


18. Abstrakčios formos


19. Papuošalai, vaizuojantys tikrus daiktus



AKSESUARAI:

1. Veido kaukės


2. Itin ploni dirželiai


3. Diržų petnešos


4. Plonos pavasario pirštinaitės


Kas svarbiausia 2021 pavasario - vasaros papuošalų ir aksesuarų tendencijose?

Jei visuose tendencijose pastebėjome ryškų paprastumo, patogumo kryptį, kai mažiau tampa daugiau, tai papuošalai šį sezoną visiškai priešingai. Dizaineriai nusprendė šalia paprastos aprangos derinti dramatišką efektą teikiančius papuošalus, kurie atkreipia dėmesį ir suteikia džiaugsmo. Šį sezoną taro papuošalų vyrauja didelių, sunkių, masyvių papuošalų tendencijos.

Papuošaluose akivaizdžiai dominuoja masyvios grandinės ir ryškios spalvos. Šį sezoną verta išbandyti perlus, vandenyno tematikos, gėlių ar gyvūnų papuošalus. Aksesuaruose daug naujovių nėra ir greičiausiai natūralu, kad pirmiausia dizaineriai atkreipia dėmesį į veido kaukes. Šiuo gyvenimo periodu kaukės tapo būtinybe, tad kodėl nesirinkti jų su stilingomis detalėmis, derančių su apranga? Na ir tiesiog negaliu nepaminėti plonų diržų, kurie pavasarį siluetui suteiks moteriškų linijų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. blemba, vieno auskaro mada jau buvo, kažkada, kai dar paauglė buvau :D labai daug dėmesio sulauki su tokiu pasirinkimu, mat visi sunerimę dalina pastabą "och tu vieną auskarą pametei" :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai buvo, kartojasi daugmaž kas antras sezonas: vieną būna skirtingi auskarai, kitą - vienas auskaras :D Buvo tas vienas auskaras ir 2020/2021 rudens-žiemos sezone ir 2020 pavasario-vasaros :) Beveik klasika jau :)

      Panaikinti
  2. Kad ir kaip būtų gražu pažiūrėti, niekaip negaliu nešioti didelių ir ryškių papuošalų.. Pas mane visiškas minimalizmas vyrauja.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Minimalizmas yra gerai - manau kiekvienas turi savo stilių ir skonį. Šiuo metu aš taip pat prijaučiu mažesniems papuošalams ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą