HIPP Baby Sanft šampūnas ir prausiklis kūdikiams ir vaikams su ekologišku migdolų ekstraktu

Šiandien bloge šiek tiek vaikiškos kosmetikos, regis senokai kalbėjome apie kažką naujo? Priemonės daugiau mažiau vaiko rutinoje nusistovėjo ir dažniausiai tiesiog kartojame tą patį kūno prausiklį, tą patį šampūną ir tą pačią dantų pastą. Tačiau pastarąjį kartą nusipirkti įprastos Hipp dušo želė nepavyko, dažnai jos sunku rasti įprastiniuose prekybos centruose, tad vyras, pakeliui į namus nupirko tos pačios firmos 2 viename: šampūną ir dušo želė. Naudojame kaip dušo želė ir norisi palikti kelis sakinius ateičiai, apie priemonę.

"Nėra kelio, vedančio į laimę, laimė yra kelias."
Siddhartha Gautama


Produktas: HIPP Baby Sanft šampūnas ir prausiklis kūdikiams ir vaikams su ekologišku migdolų ekstraktu
Gamintojas: "HIPP Pflege-Berating" Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: nuprausti nešvarumus, išplauti plaukus
Tinkamas tipas: sukurtas naudoti vaikams, kūdikiams, bet tinka ir suaugusiems
Labiausiai patiko: itin gera, saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: galbūt tie keli geltoni ingredientai sudėtyje?
Tūris: 200 ml
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, nukas.lt

Ką žada gamintojas: Su ekologišku migdolų ekstraktu. Tinka nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Malonus odai ir plaukams. Nedirgina akių. Puikiai tinka jautriai kūdikio odai. Plaukai tampa lengvai šukuojami, minkšti ir blizga. Tinka visai šeimai.
Be parafino. Pagaminta, siekiant sumažinti alergijos riziką:
● švelnaus kvapo, be alergizuojančiomis pripažintų kvapiųjų medžiagų*
● be eterinių aliejų
● be dažiklių
● be silikonų
● be muilo
● be kviečių baltymų
● neutralaus pH
Tinka veganams.
Dermatologų patikrinta

Sudėtis:  Aqua, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Tocopherol, Acrylates Crosspolymer-4, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Glyceryl Caprylate, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Sodium Levulinate, Lactic Acid, p-Anisic Acid, Levulinic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum.


Mano nuomonė. Visų pirma - tai labai miela ūdros pakuotė. Mano vaikui labai patiko linksmas ūdriukas, o ir suaugusieji - man regis nėra nei vieno, kuris nemėgtų ūdrų? Lyginant su mūsų jau pamėgta dušo želė, šita suputoja geriau, greičiau ir intensyviau, greičiausiai dėl to, kad skirta ne tik kūnui, bet ir plaukams plauti. Priemonė turi lengvą, malonų aromatą, lengvai išplauna plaukus ir odą ir lengvai nusiskalauja. 

Kaip ir mūsų įprastos dušo želė, taip ir šitos sudėtis labai gera, skiriasi tik keli ingredientai, kurie skirti plaukų priežiūrai. Sakyčiau lygiai tokia pat gera, kaip pamėgta Hipp. Tad koks skirtumas? Jei reikia priemonės ir plaukams ir kūnui - rinkčiausi tik šitą, tačiau plaukams plauti turiu kitą šampūną. O kūnui? Kūnui mums labiau patinka įprastinė dušo želė - pakuotė didesnė, tad pakanka ilgiau, o sudėtis tai lygiai tokia pati gera, kaip ir šitos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tik nupirkau šitą pabandyti priemonę vaikams, labai smagu perskaityti apžvalgą. Kol kas baigiam naudoti Neutral šampūną, kurio man kvapas savotiškas... Ir naudojam Bubchen dušo želę, šios ir kvapas, ir poveikis labai patinka

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hipp priemonės apskritai puikios ir saugių sudėčių :)

      Panaikinti
  2. Mes su ta kita hipp ir plaukus plaunam sūnui su tarpais, bet jau beveik 3 metai :) šįkart uriage baby lavante nupirkau, naudoju ir pati. Kai gims šeimos papildymas, manau vėl grįšime prie hipp ir įsigysime šią, kad abu tą pačią priemonę naudotų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Esam bandę vandenuką iš uriage, tai pamenu net odą degindavo, po to nebenorėjau net žūrėti į šios kompanijos produkciją :)
      Tai nieko blogo su tais kūdikių prausikliais ir plaukučius plauti. Maniškiui tik stipriai veliasi, tai stengiamės rinktis šampūną, neretai naudoju ir kažką iš savo priemonių šukavimui palengvinti.
      Žinoma, kai visi naudoja tą patį - daug paprasčiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą