SKINLOVERS personalizuota veido priežiūros rutina. 4 žingsnių atstatomasis odos rinkinys.

Man regis pasakoti, kokia svarbi yra veido priežiūros rutina jau niekam nebereikia? O gal reikia? Pamenu, kokiais 2010-2012 metais mane vis bandė išjuokti, kad renkuosi specializuotą veido prausiklį, nes "gi odą geriausiai nuplauna ūkinis muilas!", tačiau kad tas ūkinis muilas dar ir gerai sausindavo, retas atkreipdavo dėmesį. Kur jau ten atkreipdavo - riebesnės odos savininkės džiaugėsi, nes gi va, pasausina spuogus, nuima paviršiaus riebaliuką. Šiandien žinome, kad veidą prausti, nepriklausomai, nuo turimo odos tipo, reikia kuo švelnesnėmis priemonėmis, o jau makiažui valyti, rinktis dvigubo valymo (nežinančioms - valiklis + prausiklis) metodą. Pamenu, prieš kokius 3-5 metus mane pašiepdavo dėl naudojamo toniko "nes čia marketingo triukas, kad pirktum daugiau produktų". Šiai dienai jau žinoma, kad tonikas neutralizuoja vandens poveikį, balansuoja odos paviršių, na ir papildomai gali drėkinti, gaivinti ar šveisti.
Ir dauguma šiai dienai tikrai puikiai žino, kad vienas produktas, nors ir kaip stipriai veiktų, tačiau negali užtikrinti visavertės veido odos priežiūros. Reikia rutinos, reikia pastovumo, reikia kantrybės, reikia saugių ingredientų, reikia efektyvios formulės, reikia gerų priemonių. Šiuo metu rinkoje turime milžinišką pasirinkimą pačių įvairiausių priežiūros produktų (anksčiau kosmetologijoje viskas, kas ne dekoratyvinė kosmetika buvo vadinama higienine kosmetika), tarp kurių reikia išmokti atsirinkti tai, kas tinka konkrečiai mūsų odai. Apie lietuviškas veido priežiūros priemones visuomet kalbu su džiugesiu, o šį kart noriu jums papasakoti įspūdžius po beveik mėnesio bandymų su lietuviška Skinlovers veido priežiūros rutina.

"Tobulėti reiškia keistis. Būti tobulam reiškia keistis nuolat."
Winston Churchill


Kas yra Skinlovers?
Skinlovers naujas prekinis ženklas Lietuvoje, sukurtas Olesios Žuravliovos. Jeigu sekate Olesią socialiniuose tinkluose, tikriausiai žinote, kad ji turėjo problematišką, išsausėjusią, raustančią ir kankinamą bėrimų odą. Savos odos problemos, kartu su  biochemikais, dermatologais bei kosmetologais, paskatino sukurti natūralią kosmetiką, skirtą odos būklei gerinti. 

Skinlovers kosmetika yra parenkama kosmetologų pagal odos tipą, naudojimo eigoje galima konsultuotis dėl iškilusių problemų, abejonių ir jei reikalinga, kosmetologai gali pakeisti jūsų naudojamas priemones pagal poreikį. XXI a. svarbu ne vien efektas, tačiau ir kiti aspektai, kaip testavimas su gyvūnais - Skinlovers kosmetika nebuvo testuota su gyvūnais ir gamintojas duoda pažadą, kad niekada nebus. Sudėtyje naudojami natūralūs, organiški, augalinės kilmės ingredientai. 


Kad įsigyti iš ties jums tinkamus produktus, Skinlovers tinklapyje galima atlikti 8 žingsnių testą, pagal kurio atsakymus parenkama jums tinkamiausia rutina. Nors parduotuvėje mačiau tik 2 skirtingas rutinas (iš 4 ir iš 5 žingsnių), tačiau kiekvienos jų produktai gali skirtis priklausomai nuo odos poreikių.

Neslėpsiu, 4 žingsnių atstatomasis odos rinkinys man buvo pasiūlytas išbandyti bei bloge papasakoti savo įspūdžius. Neslėpsiu ir to, kad mane sugundė naujas prekinis ženklas, tačiau labiausiai - kūrėjos ankstesnė patirtis ir matomi labai teigiami atsiliepimai. Sutikau, bandžiau beveik mėnesį ir šiandien metas papasakoti įspūdžius.

1 žingsnis - Valymas


Tikriausiai visiems aišku, kad odą svarbu, o gal net ir svarbiausia tinkamai nuvalyti: vakare lyg ir savaime suprantama - nuo odos valome makiažą, karštą dieną ar po sporto pralaiko likučius, miesto dulkes... Tačiau vis dar stebiuosi merginomis, kurios rytais neprausia odos vandeniu arba naudoja tik valymą servetėlėmis. Iš pirmo žvilgsnio jų argumentas atrodo logiškas - naktį miegame švarioje aplinkoje ir niekas ant odos nenusėda, nenaudojame makiažo... Tikrai ne visos galvoja, kad oda naktį liečiame pagalvės užvalkalus, namuose (kad ir kokie jie švarūs) yra dulkių, naktį odoje vyksta spartesni atsinaujinimo procesai, išsiskiria natūralūs riebalai, o ir sunkesnius naktinius kremus tik vandeniu ar tik drėgna servetėle neįmanoma nuvalyti. Tad švelnus prausiklis reikalingas ne tik vakarui, bet ir rytui. Skinlovers visiems odos tipams valyti siūlo #1 Valomuoju veido pieneliu. Šiuose žingsniuose tik apie techninius dalykus, o įspūdžius paliksiu pabaigai.

Produktas: SKINLOVERS Extra Rich Cleansing Milk #1 valomasis pienelis
Gamintojas: platintojas UAB "Stiliaus kodas". Pagaminta Vilnius, Lietuva (o kas gamintojas?)
Paskirtis: valyti veido odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: konsistencija (įtariu, kad įpročio reikalas)
Tūris: 100 ml
Kaina: 23,00 Eur (pilna kaina 29,00 Eur)
Kur galima įsigyti: Skinlovers

Ką žada gamintojas: Tai naujos kartos švelnios pienelio tekstūros valiklis, skirtas švelniam odos nešvarumų bei makiažo nuvalymui. Aktyvūs ingredientai kovoja su bakterijomis, tausoja ir nepažeidžia odos hidrolipidinės plėvelės. Po pienelio naudojimo oda lieka maloni, švelni, be jokio sausumo ar tempimo jausmo.
Naudojimas
1. Paskirstome produktą tolygiai ant visos veido odos.
2. Sukamaisiais judesiais švelniai įmasažuojame produktą.
3. Šiltu vandeniu sudrėkintais vatos diskeliais nuvalome likučius pieneliu.
4. Galima kartoti kelis kartus, kol odos paviršius liks švarus.

Sudėtis: AQUA, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE, GLYCERYL STEARATE SE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, UNDECANE, TRIDECANE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, BISABOLOL, HYDROLYZED BETA-GLUCAN, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID.

Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Stiklinis buteliukas su pompa paliko itin gerą pirmą įspūdį, nepaprastai džiaugiuosi matydama gamtai draugiškesnes stiklines pakuotes, kurias galima perdirbti lengviau nei plastiką. Gražus ir pakuočių dizainas: moteriškas, lengvas, neperkrautas ir skoningas. 

Pienelis švelnaus, natūralaus aromato, labai lengvos konsistencijos. Prieš kelis metus pienelio labai nemėgau, turiu ploną tiek veido, tiek kūno odą ir jos valymas aliejingais, riebesniais produktais man nepatinka; erzina, kai palieka ir riebesnę plėvelę. Bet man regis čia įpročio reikalas, mat ši priemonė ant odos plėvelės nepalieka ir prausia švelniai. Priemonė tinka ir jautriausiai odai, galiu drąsiai pieneliu valyti odą aplink akis (mano paakiai itin jautrūs), akių vokus - priemonė visiškai negriaužia, neerzina odos. Pienelį pradžioje valydavau su medvilnės padeliu, o šiuo metu tiesiog nuplaunu vandeniu.

Visgi mane labiausiai nustebino priemonės sudėtis, labai maloniai nustebino 100% saugūs ingredientai, tai reta, labai. Dažniausiai net ir itin saugių sudėčių gale būtina atsiranda žalingas konservantas ar vidutinio saugumo ingredientai, skirti dažniausiai suteikti maloniam aromatui. Ech, nereikia visų tų kvapų - duokit geras sudėtis, kurios neerzins odos. Iš tiesų kvapas man regis yra dar vienas didžiulis blogas įprotis? Mes mėgstame skaniai kvepėti, tad mėgstame ir skaniai kvepiančią kosmetiką - pasitepame, ir kvepia, ir faina, tačiau net ir natūralios kvapiosios medžiagos gali erzinti odą, jau nekalbu apie eterinius aliejus, kurie paprastai sukelia dažnesnes neigiamas odos reakcijas. Sudėtis iš ties sveikintina, naudinga ir puoselėjant odą.

2 žingsnis - tonizavimas


Žinau, tikrai žinau, kad dar nemažai moterų galvoja, jog tonikas yra marketinginė gudrybė tam, kad nusipirktume daugiau, nei mums reikia. Dauguma vis dar tiki, kad tonikas nieko odai nedaro, neteikia jokio poveikio - tiesa ta, kad tą poveikį pastebėti sunkiau nei kokio kremo, nes kaip pastebėti odos balansavimą po prausimo? Arba kaip žinoti, kad vandens poveikį odai tikrai neutralizuoja? Todėl tonikai dažniausiai turi dar ir papildomas funkcijas, tokias kaip drėkinimas, gaivinimas, valymas ar netgi šveitimas. Jei iki šiol jūsų rutinoje nebuvo toniko - labai rekomenduoju nusipirkti ir reguliariai naudoti 28 dienas - skirtumas odai būna akivaizdus. Vis dar vertinate skeptiškai? Tiesiog išbandykite. Aš be toniko (naudoju jį nuo 2004 metų) gyvenau kelis trumpus epizodus ir skirtumą puikiai žinau, ypač jei namuose kietas, kalkėtas vanduo. Skinlovers siūlo du skirtingus tonikus: jei skaitysite riebiaodžių apžvalgas, matysite, kad bene visos turi losjoną su AHA rūgštimis (manau tinka ir sausiaodėms, tik ne kasdienai), o sausiaodėms pasiūlytas Skinlovers 3 in 1 Aktyvus Odos Tonikas #T.

Produktas: SKINLOVERS 3in1 Multi-Active Skin Toner #T - aktyvu odos tonikas
Gamintojas: platintojas UAB "Stiliaus kodas". Pagaminta Vilnius, Lietuva (o kas gamintojas?)
Paskirtis: balansuoti, gaivinti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: greičiausiai visgi pakuotė - norėčiau mažesnės ir patvaresnės, kad galėčiau vasarą nešiotis su savimi
Tūris: 100 ml
Kaina: 27,00 Eur (pilna kaina 34,00 Eur)
Kur galima įsigyti: Skinlovers

Ką žada gamintojas: Gaivinantis veido tonikas, kurį būtina turėti kasdien tiek rankinėje, tiek namuose. Jis yra skirtas giliam drėkinimui. Jis subalansuoja odos medžiagų apykaitą ir neutralizuoja kieto vandens poveikį. Jis mažina odos šerpetojimą, veikia kaip antioksidantas, todėl po naudojimo jausitės gaiviai. Aktyvūs ingredientai pasižymi priešuždegiminiu, gydančiu poveikiu.
Naudojimas:
1. Suplakame produktą.
2. Užmerkiame akis. Purškiame tiesiogiai, kelių centimetrų atstumu nuo veido.
3. Pirštų pagalvėlėmis įtapšnojame toniką.

Galima naudoti kaip veido dulksną arba nuolatinei drėgmei palaikyti.
Rekomenduojame naudoti makiažo užbaigimui.

Sudėtis: AQUA, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, PANTHENOL, SODIUM HYDROXIDE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL.

Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Pakuotės lygiai tokios pat gražios, kaip ir valomojo pienelio, tik čia vietoje pompos naudojamas purškiklis. Butelaitis atrodo masyvus, priemonė skaidraus stiklo pakuotėje atrodo gerai, tačiau vienintelis dalykas, prie kurio galiu kabinėtis šiuo atveju yra pati pakuotė. Man gaila, kad parduodamos tik 100 ml pakuotės. Šis produktas tinka naudojimui dienos metu, galima juo fiksuoti makiažą ar tiesiog atgaivinti odą. Vasaros metu būtų šaunu rankinėje turėti nedidelę toniko pakuotę. Taip, galima jo įsipilti į savo talpą, bet būtų puiku sulaukti Skinlovers toniko miniatiūrinės versijos specialiai rankinei. 

Tonikas vandens skystumo, su jaučiamu aromatu, kuris greit išsisklaido. Negaliu negirti priemonės sudėtinių dalių. Toniko pagrindą sudaro vanduo, alavijų sultys, agurkų ekstraktas, glicerinas ir pantenolis - odai itin naudingi, drėkinantys ir puoselėjantys ingredientai. Tik natrio hidroksidą pažymėjau geltonai dėl potencialios rizikos būti toksišku, tačiau jis reikalingas priemonės pH sureguliavimui. Na, o konservantas, naudojamas tonike parinktas atsakingai ir yra visiškai saugus naudoti. 

Tonikas purškia vidutinio stambumo dulksna, ant veido pasidengia nemenku sluoksniu, tad naudojant kaip makiažo fiksatorių ar purškiant ant makiažo dienos eigoje, rekomenduočiau purkšti iš didesnio atstumo.

3 žingsnis - serumas


Pastaruosius kelis metus labai daug kalbama apie aktyvius ingredientus odai, tad tikriausiai dauguma, bent truputį besidominčių ką tepa ant veido, žino, kad serumas yra viena populiariausių aktyvių ingredientų naudojimo formų. Serumo pagalba galima sustiprinti kitų priemonių poveikį, intensyviai gydyti, atkurti, drėkinti, raminti, skaistinti, stangrinti ir t.t. odą. Tiesa, daugumą rinkoje esančių serumų būtina "užrakinti" po jo naudojant veido kremą, sakau daugumą, nes viskas priklauso nuo konkretaus serumo formulės. Skinlovers šiuo metu siūlo du skirtingus serumus - vienas iš jų skirtas riebiai ir mišriai odai, padeda balansuoti. O antrasis, parinktas man ir tinkamas bene visiems odos tipams - raminamasis, priešuždegiminis serumas sausai ir sudirgusiai odai.

Produktas: SKINLOVERS Protecting & Calming Serum #3'P - priešuždegiminis raminamasis serumas
Gamintojas: platintojas UAB "Stiliaus kodas". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: raminti, drėkinti, atkurti
Tinkamas tipas: mišriai, sausai, normaliai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: senka sparčiau nei tikėjausi, norėtųsi didesnės pakuotės
Tūris: 15 ml
Kaina: 31,00 Eur (pilna kaina 39,00 Eur)
Kur galima įsigyti: Skinlovers

Ką žada gamintojas: Ši priemonė skirta nuraminti sudirgusią ir sausą odą. Serumas atstato odos apsauginį barjerą – hidrolipidinę plėvelę – taip užtikrindamas nuolatinį drėkinimą bei sudirgimų gydymą. Serumo aktyvūs komponentai papildo vienas kitą ir suteikia odai skaistumo, sveikumo jausmą.
Tinka mišriai, sausai, normaliai odai. Taip pat riebiai odai, kuri pasižymi dehidratacija, uždegimu ir išsausėjimu. 

Intensyviai drėkina
Mažina odos šerpetojimą ir pleiskanojimą
Mažina raudonį
Mažina uždegiminius procesus
Mažina odos tempimo pojūtį
Efektyviai ir greitai atstato odos apsaugą 

Naudojimas
1. Suplakame produktą.
2. Pipete užlašiname žirnio dydžio serumo kiekį ant veido.
3. Pirštų pagalvėlėmis paskirstome produktą ant viso veido ir švelniai įtapšnojame.
4. Padengiame ir paakių zoną bei vokus.

Sudėtis: AQUA, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER, GLYCERIN, HELICHRYSUM ARENARIUM FLOWER EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM HYALURONATE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, LAURYL GLUCOSIDE, MIRISTYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-6 LAURATE, CELLULOSE GUM, CARRAGEENAN, CERATONIA SILIQUA GUM, SUCROSE, SODIUM HXYDROXIDE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL.

Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Nedidelis matinio stiklo buteliukas su stikline pipete atrodo labai apgaulingas. Apskritai tai iš serumo lyg ir tikėtumeisi, kad jo pilno dydžio pakuotėje yra 30 ml - standartas, tiesa? Šiuo atveju kiekio turime perpus mažiau ir naudojimo metu aš vis sukau galvą, kodėl jis taip greit senka, pastebimai greičiau nei bet kuris rinkinio produktas? Atrodo ir naudoju labai saikingai, tačiau šiai dienai turiu gal 3-5 naudojimams ir ne daugiau - jo geriausiu atveju pakanka tik kiek daugiau nei mėnesiui. Tačiau kartu tai yra pats mylimiausias šio rinkinio produktas, tobulai tinkantis tiek veido, tiek mano paakių odai. 

Lengvos, beveik vandeningos konsistencijos serumas itin greit susigeria į odą, jos visiškai neapsunkina, nepalieka lipnumo pojūčio. Serumas, kurį įsimylėjau ir galvoju, pasibaigus dabartinei pakuotei, įsigyti dar vieną. Efektas stebina, tačiau apie mano įspūdžius ir veido pokyčius kiek vėliau. Labai noriu pasidžiaugti sudėtinėmis dalimis, kaip ir priemonės, apie kurias kalbėjau anksčiau, gamintojas naudoja odai naudingus ingredientus, vengia žalingų konservantų, kvapiųjų medžiagų ir kitų vidutinio saugumo produktų. Serume naudojamas argano aliejus, hialurono rūgtis, šlamučių ekstraktas, drėkikliai, minkštikliai ir kitos priemonės, padedančios nuraminti bei kondicionuoti odą.

4 žingsnis - drėkiklis


Na ir paskutinis šio rutinos žingsnis geriausiai žinomas plačiajai visuomenei. Kremas mane lydi nuo vaikystės, ankstyvos, kadangi turiu labai labai sausą viso kūno odą ir mamos sprendimas buvo tapti kremu. Dažnai nusimuliuodavau, nes kremas buvo sunkesnis nei man patiko, bet kai oda pleiskanoja, su kosmetika tenka susipažinti anksčiau nei tipinėms merginoms. Kremas man atrodo yra tas vienas pirmųjų priemonių, dažnai ne visai teisingai pasirinktas, tačiau esminis, pagrindinis produktas rutinoje. Skinlovers man pasiūlė ne kremą, o lengvesnės formos aktyvią, drėkinančią emulsiją, kuri tinka visų tipų odai.

Produktas: SKINLOVERS Powerfully Hydrating Emulsion #4 - aktyvi, drėkinanti emulsija
Gamintojas: platintojas UAB "Stiliaus kodas". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinti, atkurti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kaina pasirodė aukštoka
Tūris: 30 ml
Kaina: 52,00 Eur (pilna kaina 65,00 Eur)
Kur galima įsigyti: Skinlovers

Ką žada gamintojas: Tai lengvos konsistencijos, augalinės kilmės ingredientais praturtintas produktas. Ypač lengvai prasiskverbia į odą ir ją drėkina, suteikdamas gaivumo pojūtį. Aktyvios medžiagos padeda natūraliai atkurti sveiką odos paviršių ir išlaikyti nepažeistą odos struktūrą. Tinka visiems odos tipams (visais sezonais).

Drėkina odą skverbdamasis į giliuosius odos sluoksnius
Atstato odos apsauginį barjerą 
Mažina odos šerpetojimą, išsausėjimus, tempimo pojūtį 
Mažina odos mimikos raukšleles
Nekemša porų. 

Naudojimas
1. Žirnio dydžio produkto kiekį paskirstome ant visos veido odos.
2. Stengiamės emulsiją įtapšnoti pirštų galiukais, o ne įmasažuoti.
3. Perbraukiame paakių zoną bei judrujį voką.

Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CUCUMIS SATIVUS EXTRACT, UNDECANE, TRIDECANE, CETEARYL ALCOHOL, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, XANTHAN GUM, HYDROLYZED BETA- GLUCAN, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM PCA, ARGININE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID.

Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Lygiai tokie pat gražūs žodžiai dėl pakuotės skrieja ir veido emulsijai - daili, solidi stiklinė pakuotė su pompa. Džiaugiuosi gamintojo sprendimu naudoti dozavimo būdą pompa, pirmiausia dėl priemonės saugumo. Kremą iš indelių neretai kabiname pirštai, standartinių kremų pakuotės turi didesnį sąlytį su oru - tad didesnė tikimybė į priemones perkelti nešvarumams, bakterijoms nuo rankų ar/ ir priemonei pradėti greičiau gesti. Pakuotėse su pompa esančias priemones naudojame saikingesniais, protingesniais kiekiais. Šios emulsijos atveju labai svarbu nepadauginti produkto. Padauginus emulsijos priemonė labai sunkia geriasi į odą, gali kimšti poras ir galiausiai - atsiranda odos tempimo jausmas. 

Apskritai merginos dažnai naudoja daugiau produktų nei mums reikia. Ar pastebėjote reklamose beveik visa plaštaka kabinamus kremus? O instagram filmukuose merginos serumus lašina ant veido ne lašeliu ar keliais, o visomis pipetėmis: pipetė skruostui, pipetė kitam, pipetė kaktai? Dažnai matant tokius vaizdus sąmonė suformuoja juos kaip teisingą praktiką - net nepajauti, kaip pats pradedi ir tuos serumus pipetėmis naudoti, bandydamas viską sumasažuoti į odą ir kremo vėl paėmei daugiau nei reikia... kol apie tai negalvoji. Odai nereikia tiek daug visko, o su šia emulsija dideli kiekiai gali ir pakenkti, tad po truputį, lašeliu, popos paspaudimu, juk visada galima padengti pakartotinai esant poreikiui.



Mano įspūdžiai:

PIRMAS ĮSPŪDIS
Gailiuosi, kad tik gavusi ir atidariusi dėžutę aš jos nenufotografavau. Klientą gaminiai pasiekia dailioje rožinėje dėžutėje, pripildytoje pakavimo granulių, kurios man regis pagamintos krakmolo pagrindu, tad biologiškai suyra. Šaunu, bet ne tai noriu akcentuoti. Noriu akcentuoti tą pirmą įspūdį - jis itin geras. Dėžutėje ne šiaip sumesti gaminiai, tačiau kartu ateina ir laiškelis apie kosmetiką, lipdukai, skiri klijuoti ant mėnesio eksperimento lapelio. Labiausiai džiugina atmintinė su 10 veido odos priežiūros klaidų - žinojau visas, tačiau darau dvi - įprotis, kurio bandau atsikratyti, tačiau pasitaiko. 

PIRMOJI SAVAITĖ
Pirmąjį rytą pasidariau nuotraukas rezultatams prieš ir po palyginti, ir išbandžiau. Buvo labai keista naudoti pienelį veido valymui - sunkoka ant veido konsistencija masažuojant odą sukėlė negerus prisiminimus, atrodė kad tuoj tuoj užkimš, apsunkins ar mažų mažiausiai paliks riebią plėvelę ant paviršiaus. Nepaliko, lengvai nusiplovė ir nuplovė odą švariai, tad visas tas konsistencijos reikalas yra tik mano galvoje, mano įpročio ir nemalonių pojūčių praeityje sintezė.
Pirmąją savaitę tonikas kiekvieną kart degindavo, tiksliau stipriai dilgčiojo odą ir sukėlė labai daug abejonių. Jei būčiau leidusi abejonėms plisti, greičiausiai toniką būčiau nustojusi naudoti. Žinojau, kad aktyvus tonikas gali sukelti dilgčiojimo pojūtį, tad tiesiog kantriai laukiau.
Kiti du produktai pirmą savaitę nekėlė jokių papildomų klausimų - labai džiaugiausi greitu serumo susigėrimu, tačiau emulsija kažkodėl 'voliojosi' ant odos paviršiaus ir labai sunkiai gėrėsi į odą.

ANTROJI SAVAITĖ
Jau pirmosios savaitės pabaigoje ar antrosios pradžioje supratau, kad emulsijos paprasčiausiai naudoju per daug. Kas kart vargau su konsistencija, su įsigėrimu, galiausiai kai kur pradėdavo tempti veido odą, vos tik priemonė bent kiek įsigerdavo. Stebėdama odos pojūčius dar kart peržiūrėjau Skinlovers instagram paskyrą ir nusprendžiau sumažinti priemonės kiekį. 1 pompos paspaudimas veidui ir 1 kaklui tiesiog puikiai tiko, odai pilnai pakako drėkinimo ir dingo visos problemos, susijusios su sunkesniu susigėrimu.
Antros savaitės eigoje oda regis apsiprato su nauja rutina, tonikas odos nebeerzino ir aš jau ėmiau veidrodyje regėti pokyčius, menkus, nedidelius, bet pokyčius. Nebeliko sausos odos plotelių, per dvi naudojimo savaitės oda akivaizdžiai jautėsi geriau, nei prieš eksperimentą. Nepripratau tik prie pienelio konsistencijos, tačiau kaip ten sakoma - įpročiui susiformuoti reikia 28 dienų? 

TREČIOJI SAVAITĖ
Nors odos būklė šią savaitę pagerėjo, pagražėjo odos tonas, oda atrodė jauniau ir sveikiau; tačiau savaitės pradžioje pastebėjau ant odos atsiradusius pavienius pabėrimus. Dar kart akimis perbėgau atmintinę - taip, liečiu veidą rankomis dažniau nei reiktų, prie veido nuolat liečiasi ir telefonas, tačiau tiek rankas, tiek telefonus nuolat dezinfekuoju, tad pavieniai spuogai jiems nebūdingose vietose atrodė sunkiai paaiškinami. Dar kart fotografavau odą ir kreipiausi į Skinlovers. Su manimi kelių dienų bėgyje susisiekė Olesia, pakonsultavo, maloniai pakalbėjome apie mano rutiną, įpročius, grožio pasaulį... ir galiausiai priėjome išvados, kad reikia pabandyti ryte naudoti tik serumą, o vakare - tik emulsiją. Tad savaitės pradžioje pradedu naudoti taip ir laukiu rezultatų.

KETVIRTOJI SAVAITĖ
Paskutinė veido rutinos savaitė, kurioje savo odą pamilau iš naujo. Tiesą sakant aš nežinau ar labai daug tikėjausi pradėdama rutiną, paprastai iš produktų tikiuosi mažai, kol nepradedu pažinties. Lenkiu galvą ir dedu žemiau rezultatus - ar galite patikėti, kad vos prieš mėnesį mano oda buvo tokia? Šiai dienai didžiausią poveikį matau paakių odai, atrodo jaunesnė, sumažėjo mimikos raukšlelių, net mano tamsūs ratilai atrodo kiek šviesesni! Na o veido oda? Po daug ilgų mėnesių matinės, bespalvės odos, mano veidas natūraliai spindi, jokių pasausėjimų, jokių paraudimų. Atrodau geriau, daug geriau. Ar jums skirtumas matosi?


Esu maloniai nustebinta priemonių veiksmingumu bei pasiektais rezultatais, gal ne visi aspektai man patiko, tačiau mano nuomone priemonės veiksmingos, sudėtys saugios. Puikūs įspūdžiai po 28 naudojimo dienų.

Kur įsigyti: Skinlovers
Kiek kainuoja: 4 žingsnių rinkinys 129,00 Eur (galima pirkti išsimokėtinai) arba patikusias priemones atskirai




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. O tai slepia kas ta kosmetika gamina?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nemanau kad slepia, greičiausiai nereikalinga nurodyti. Pastaruoju metu ir ant Europos Sąjungos šalyse pagamintos kosmetikos nebereikia nurodyti konkrečios šalies kur ji gaminama. Bet kažkaip būtų gera žinoti kur konkrečiai ji gaminama :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą