2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: apranga

Rudeniškiems orams atslinkus, tinklaraščiui metas pasipildyti ilgamete tradicija: kaip ir kiekvieno sezono pradžioje, bloge atsiranda serija įrašų, skirtų ateinančio sezono tendencijoms. Regis iš ties vasara nusprendė netikėtai pasibaigti, tad jau visai netrukus drabužines ruošime vėsesniems orams, į dienos šviesą trauksime šiltesnius megztukus ir sluoksniuosime, sluoksniuosime, sluoksniuosime... 
Nors su laiku tendencijų vaikausi vis mažiau ir mažiau, tačiau man regis madingųjų tendencijų įrašai leidžia pasisemti įkvėpimo, ypatingai tais atvejais, kai sunkiai įsivaizduoji kuo rengsiesi ateinančiu sezonu, kai nežinai kokį naują aksesuarą reiktų įsigyti ar tiesiog norisi kažko naujo. Tad kas naujo rudeniu ir žiemai prognozuojama mūsų drabužinėms?

ČIA

1. 2000 stiliaus nostalgija


2. '80 stiliaus įkvėpta


3. Boho stilius


4. Regency eros įkvėpta (1811-1820)


5. Sluoksniavimas


6. Dideli paltai


7. Ryšių spalvų paltai


8. Leopardo rašto paltai


9. Skaistės ir gobtuvai


10. Pūstos striukės


11. Liemenės


12. Mezginiai


13. Prigludęs viso kūno kostiumas


14. Raštuotos pėdkelnės


15. Pūstos rankovės


16. Plati pečių linija


17. Nuogi pečiai


18. Iškirpimai


19. Klostės


20. Raukinukai


21. Kutai


22. Plunksnos


23. Žvyneliai


24. Metalo atspalviai


25. Skiautiniai


26. Velvetas


27. Oda


28. Džinsas


29. Tiulis


Kas svarbiausia 2021/2022 rudens - žiemos aprangos tendencijose?

Greičiausiai pirma, kas krito į akis ruošiant tendencijų įrašą yra viltis. Praeitus sezonus, pandemijos metu, tendencijos buvo nuobodokos, nesimatė nieko naujo - tie patys apdarai, tos pačios mados kaip ir praeitus sezonus, su lengvomis variacijomis. Šį sezoną dizaineriai atsargiai įpynė šiokią tokią viltį ir pristatė truputėlį daugiau naujovių. Skirtingi dizaineriai orientavosi į visiškai skirtingas epohas ir pasiūlė visą įvairovę tendencijų ateinančiam sezonui.

Dizaineriai įkvėpimo sėmėsi ir netolimuose 2000-uosiuose, ir pašėlusiuose '80-uosiuose, įpynė boho stiliaus ir išskirtinės regento eros detalių. Tačiau kas svarbiausia? Svarbiausi kaip visuomet lieka praktiški dalykai - kaukė ir rankų dezinfekavimo želė. Bus madingi platūs paltai bei pūstos striukės, dizaineriai skatina rinktis viso kūno mezginius ar visą kūną apglėbiantį kostiumą. Galiausiai ir senas geras sluoksniavimas, derinant skirtingas detales niekada neišeina iš mados. 
Ar jūs jau pasiruošę šaltąjam sezonui?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš kaip tik irgi tokiu pat metu paleidau įrašą apie tendencijas šaltojo sezono, tik spalvų :))) be galo laukiu rudens, valiooo 😁❤️

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau greit tas rudenėlis. Man visgi nelaukiamas, ypač šiemet, bet gal tendencijos įneš kokį įkvėpimą atvėsusiems orams :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą