2015/04 L'OCCITANE en PROVENCE siurprizų dėžutė "Aromaterapijos galia"

Ar jums įdomu, kas slepiasi šio mėnesio L'occitane en provence siurprizų dėžutėje? Galbūt kaip ir aš, jau kuris laikas galvojate, ar verta staigmenų dėžutę įsigyti pačioms, o gal produktai nuvils ir gausite visai tai, ko jums nereikia? Aš asmeniškai labai ilgai palikdavau atverstą šios kompanijos puslapį ties mėnesio staigmenų dėžute, vis abejodama, pirkti ar ne? Šį mėnesį surizikavau ir nusprendžiau išbandyti. Jūsų dėmesiui, trumpai pristatau tai, kas balandį slepiasi L'occitane grožio dėžutėje...

Nuotrauka skolinta iš L'occitane Facebook puslapio ČIA
Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE siurprizų dėžutė "Aromaterapijos galia"
Kaina: 19,00 EUR (65,60 Lt) produktų vertė 31,14 EUR (107,52 Lt)
Kur įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Ką žada gamintojas: Naujoji siurprizų dėžutė jau laukia Jūsų! Naujos sudėties, pasipildžiusi 5 energizuojančiais aliejais: šventagaršvės, levandų, snapučių, saldžiųjų apelsinų ir Ylang-Ylang. Taip pat joje rasite vieną naują saldžiųjų migdolų produktą, kuris Jums padės pavasarį sutikti su jaunatviškesne ir elastingesne oda.

Skubėkite užsisakyti, nes prekių kiekis ribotas!

Staigmena Jums - siurprizų dėžutė, kurioje rasite 3-4 produktus iš L‘Occitane populiariausių kolekcijų. Taip pat pridėsime keletą įvairių mėginėlių, tad šis rinkinys – ypatinga galimybė išbandyti daugybę L‘Occitane produktų už ypač mažą kainą (rinkinio vertė yra maždaug dvigubai didesnė, nei rinkinio kaina!).
Siurprizų dėžutes galite atrasti ir mūsų salonuose! Kaip jas įsigyti – klauskite konsultantės, nes jos nebus eksponuojamos kaip prekės.

Visgi kviečiame užsisakyti internetu, nes tai patogiausias būdas neišeinant iš namų gauti savo siurprizą!
Stengiamės, kad prekės pasiektų jus kuo greičiau, tad jei užsisakote iki 14 val. darbo dienos metu, dažniausiai jau kitą dieną galite džiaugtis savo L'Occitane produktais. Pristatymas į namus ar darbovietę kainuoja 2,6€ . Savaitgaliais prekių nepristatome.

DĖMESIO! Dėžutės sudėtis keičiama kas 3-4 sav., o sudėtis atskleidžiama likus kelioms dienoms iki jos sudėties pakeitimo mūsų  Facebook paskyroje.


Tad įsigijusi šio mėnesio staigmenų dėžutę, viduje radau:

Tai šampūnas, kurio sudėtyje yra 5 (šventagaršvių, levandų, snapučių, kvapiųjų kanangų ir saldžiųjų apelsinų) natūralios augalinės kilmės eterinių aliejų derinys, vitaminai B, kurie atgaivina sausus, pažeistus plaukus. Plaukams suteikiamas glotnumas ir švelnumas. Jie tampa sveiki (95%), žvilgantys (92%), gyvybingi (89%), mažiau lūžinėjantys (83%) .Naudojimas: sušlapinkite plaukus, įtrinkite šampūną, nuskalaukite, tada dar kartą įtrinkite ir nuskalaukite. Tinka kasdieniam naudojimui.
Vertė: 5,50 EUR (19,00 Lt)

Šis kondicionierius atstato, stiprina ir apsaugo pažeistus, sausus plaukus. Sukurtas su 5 natūraliu augalinės kilmės eterinių aliejų (šventagaršvių, levandų, snapučių, kvapiųjų kanangų ir saldžiųjų apelsinų) kompleksu ir amino rūgštimis, šis kondicionierius atstato plaukų struktūrą. Švelni tekstūra, papildyta saldžiojo migdolo aliejumi, atstato plaukų struktūrą, apsaugo plaukus nuo vėlimosi, jie tampa švelnūs ir spindintys. Plaukai tampa žvilgantys ir švelnūs (89%), elastingi (92%), mažiau lūžinėja. Naudojimas: naudokite po šampūno, įmasažuokite, palaikykite 1-2 minutes ir nuskalaukite. 
Vertė: 5,50 EUR (19,00 Lt)

Pradėk dieną, jausdamasi gaiviai!
Gaivinamasis dezodorantas, papildytas mėtų, pušų eteriniais aliejais ir rozmarinu užtikrina natūralią ir ilgalaikę apsaugą. Dezodorantas be aliuminio druskų mažina prakaitavimą ir suteikia gaivos pojūtį. Švelni tekstūra nesausina odos ir užtikrina gerą savijautą visai dienai. Nepalieka dėmių ant drabužių.
Vertė: 15,64 EUR (54,00 Lt)

Migdolų medžiai yra pirmieji, kurie pabunda dar žiemos pabaigoje. Medžių kamieninės ląstelės suaktyvina migdolų pumpurų regeneraciją (atsinaujinimą). L’OCCITANE panaudojo kamieninių ląstelių galią, kuri atnaujina ir atgaivina odos epidermio ląsteles.
Išskirtinė formulė, sujungusi migdolų baltymus ir migdolų medžių pumpurus, veikia 5 pagrindinius odos senėjimo požymius (sausumą, odos stangrumo praradimą, tonuso trūkumą, prarastas kūno linijas ir odos pažeidimus). Dėka aktyvaus natūralių  ingriedientų komplekso, šis kūno kremas padeda atskleisti odos jaunystę:
• Oda intensyviai pamaitinama
• Oda tampa stangresnė
• Oda atrodo elastingesnė
• Sugrąžinamos tobulos kūno linijos
• Oda atrodo tolygesnė, sumažėja odos pažeidimų.
Vertė: 4,50 EUR (15,54 Lt)



5 patentais įrodyta, jog šlamučių veido kremas „Divine“ veikia ne tik ląstelių branduolius, bet ir aktyviai kovoja su visais senėjimo požymiais, sugrąžina prarastas naudingas odai medžiagas:
Padeda išlaikyti odos jaunatvišką išvaizdą, pagerina odos regeneraciją (91%)**
Intensyviai maitina (100%)**
Akivaizdžiai sumažina raukšles (36%) ***
Stangrina odą (89%)**,  atkuria odos elastingumą (91%)**
Koreguoja veido kontūrus 27%***
Jau po 1 mėnesio sumažėja pigmentinės dėmės (34%)****
Suteikia odai spindesio (92%)** suteikia veido odos spalvai vientisumo (95%)**

3 patentais įrodyta, jog šlamučių paakių kremas „Divine“ veikia ne tik ląstelių branduolius, bet ir aktyviai kovoja su visais senėjimo požymiais, sugrąžina prarastas medžiagas. Naudojant kasdien, jis prisideda prie:
1. Sugrąžinai odai jaunatvišką išvaizda, regeneruoja odą (74%)**
2. Intensyviai maitina (74%)**
3. Mažina paburkimus (74%)** ir patamsėjusius ratilus (81%)**
4. Koreguoja paakių kontūrus (91%)** ir vizualiai sumažina mimikos raukšles (85%)**
5. Stangrina paakių odą  (91%)**, suteikia odai tolygų atspalvį (92%)**
6. Tonizuoja paakių odą (85%)**

Šis šilko švelnumo valomasis veido aliejus pašalina net ir intensyvų makiažą, nuvalo vandeniui atsparų tušą, per dieną ant odos nusėdusias dulkes ir kitus nešvarumus. Praturtintas šlamučių eteriniu aliejumi, kuris pasižymi prieš senėjimą veikiančiomis savybėmis, šis valomasis aliejus puoselės jūsų veido odą. Oda taps švari ir skaisti. Puikiai tinka visiems odos tipams, neužkemša porų. Naudojimas: rankomis masažuokite sausą veidą, akis. Vėliau sudrėkinkite vandeniu ir masažuokite kol aliejus virs švelniomis putomis. Nuskalaukite gaiviu vandeniu.


Galutiniame rezultate, aš visiškai, netgi labai labai patenkinta staigmenų dėžutės turiniu. L'occitane produktai turi aukštesnę kainą (ir geresnę kokybę), tad turiu galimybę išbandyti mažesnes produktų versijas ir sužinoti, kurie gaminiai tinka mano odai ir patinka man. Apie šampūną ir kondicionierių galvojau jau ilgokai, bet mokėti 50 EUR ir nežinoti, ko tikėtis iš priemonių gana rizikinga.

Tik išleidus migdolų liniją, mane iš karto sudomino kompanijos kūno balzamas, tačiau jis parduodamas tik 200 ml pakuotėje, tad labai smagu, kad galėsiu jį išbandyti iki didesnės investicijos į pilną tūrį.

Galbūt pati asmeniškai nebūčiau susigundžiusi pirkti dezodoranto, tačiau būtent tai ir yra siurprizų dėžutės esmė: išbandyti naujus, dar nebandytus produktus.

Įsigijusi dėžutę internetu nekantriai laukiau savo siuntinio, o tik atidarius norisi viską iš karto išbandyti, išuostyti, išmėginti ir patirti mažą dalelę Provanso dvasios. Staigmenų dėžute aš labai patenkinta 😊




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O koks bendras įspūdis? Patiko rinkinys ar tikėjotės daugiau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. bendras įspūdis - visų pirma, tai L'occitane, tad daugiau ar didesnių produktų nesitikėjau :)
      Labai norėjau išbandyti šampūną ir kondiionierių, tik kurį laiką vis mąsčiau, o dabar nebereiks, nes jau turiu. Taip pat migdolų kūno balzamo negalima atskirai nusipirkti tokiu kiekiu (ir mažesne kaina) pabandymui, o va dabar galėsiu išbandyti:)
      Dezodoranto, kaip atskiro produkto tikriausiai niekad nebūčiau pirkusi :)

      Man patiko, patinka pati idėja išbandyti nedidelio kiekio gaminius ir išsirinkti man tinkančius, "neišmetant" daugybės pinigų perkant pilno dydžio pakuotes. O pati dėžutė, super, džiaugiuosi įsigijusi :)

      Panaikinti
  2. Man tai patiktų tokia dėžutė! Kažkaip net negalvočiau apie nusivylimą Loccitane, nes jų produkcija tokia labai elementari ir visoms moterims naudinga. Čia ne kokia parfume-box ar make-up-box, kai gali gauti visiškai sau nepatinkančius ir netinkančius produktus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Teisybė, man patinka pati idėja - įsigyji, lauki ir nežinau ką gausi dėžutėje, o kai atidarai, bandai mažesnių pakuočių produktus ir taip atrandi tai, kas tinka, o kas nelabai :) Manau, kad staigmenų dėžutės idėja puikus dalykas apskritai bet kokiai kompanijai, o čia - L'occitane. Viską norisi bandyti iš karto :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą