#8/15 Kovo mėnesio baigti produktai - Empties

Apie tai, kas kovo mėnesį baigėsi mano kosmetikos lentynose, ką nusprendžiau išmesti lauk. Apie tai, su kokiai produktais atsisveikinu visam, o kuriems tik pamojuoju iki sekančio karto.

"Pilnatis yra tinkamas laikas paleisti ir išmesti tai, kas sena ir nebereikalinga. Ką jūs paleisite/ išmesite?"
Doreen Virtue

Kas šiandien per diena? Visi tarsi iš mėnulio nukritę... Kas pramiegojo, kas išvis nemiegojo, kas supainiojo cukrų su druska, kas susipyko... Kai kurie vaikšto suirzę, kai kurie plaukioja šioje gyvenimo šventėje, kai šapelis besisukančioje, bekunkuliuojančioje vandens srovėje. Va būtent, kaip tas šapelis šiandieną jaučiuosi ir aš... Kažkur einu, kažką darau, bet nelabai žinau ką, nesijaučiu pilnai atiduodanti visas jėgas ir visas pastangas tam tikru metu atliekamam darbui...

Šiandien sugebėjau suerzinti porą žmonių, mane suerzino keli žmonės ir visa diena tapo dar keistesnė... Artėjanti mėnulio pilnatis? Artėjantis mėnulio užtemimas? Melagių diena? Senai, oi senai besijaučiau toks mažas šapelis bekunkuliuojančioje ir greitu tempu besisukančioje gyvenimo karuselėje...

Plaukų priežiūra
1. FREEMAN pssssst! The true original sausas plaukų šampūnas  man patiko suteikiamu nepaprasto purumo ir apimties bei švarių plaukų efektu. Super!
VERDIKTAS: kartotinas produktas

2. GIRLZ ONLY haircare sausas šampūnas šiesiems plaukams "Light & Blonde" su švelniu dažomuoju efektu deja neįtiko dėl plaukams suteikiamos geltonos spalvos ir plaukų apimties trūkumo. Freeman sausas šampūnas suteikė apimties ir purumo, tuo tarpu šis, tik dažė šaknis.
VERDIKTAS: nekartotinas

Veido priežiūra
 3. FREEMAN Feeling Beautiful Facial purifying "Clay Mask Acai" - valomoji veido kaukė suteikė mano veidui spindesio, išvalė poras. Tiesa, visai nedžiugino kaukės sudėtis
VERDIKTAS: galbūt

4. TONYMOLY Pureness 100 Snail Mask Sheet Skin Damage Care - veido kaukė su sraigėmis suteikė veidui skaistumo, oda atrodė šviesesnė. Labai gaila, kad veido kaukė neatitiko mano veido kontūrų.
VERDIKTAS: kartotina

5. NIVEA "Daily Essentials"double effect eye make-up remover - dvejopo poveikio akių makiažo valiklis man pasirodė praktiškai identiškas Garnier Express akių makiažo valikliui. Abu valikliai efektyviai, lengvai ir švelniai valė tiek įprastą, tiek vandeniui atsparų makiažą.
VERDIKTAS: kartotina

6. CLEANIC Pure Effect kosmetiniai medvilniniai vatos diskeliai.
Kvadratinės formos vatos diskelius nepaprastai lengva naudoti.Veido odai nuvalyti pakanka vos vieno diskelio, vietoj 2-3 apvalių medvilnės diskelių. Tačiau, kadangi jų yra mažiau nei apvalių diskelių, jie baigiasi taip pat greitai, kaip ir apvalūs medvilnės diskeliai.
VERDIKTAS: tiek kvadratiniai, tiek apvalūs diskeliai kartotini

Kūno, rankų ir kiti produktai
 7. MARGARITA intymios higienos prausiklis su alavijais nepateisino lietuviškos kosmetikos, sukurtos iš gamtos pavadinimo. Prausiklio sudėtyje yra daug erzinančių medžiagų, nereikalingų kvapiklių, kurie man visai nepatiko. Prausiklio nesunaudojau, bent pusė buteliuko išmetama lauk.
VERDIKTAS: nekartotinas

8. VITAL CHARM "de luxe" drėgnos servetėlės su japoniškų vyšnių ekstraktu netiko veido odai, tad paprasčiausiai sunaudojau rankoms valyti, rankinės dugnui valyti ir panašiai.
VERDIKTAS: kaip kosmetinės servetėlės - nekartotinos

9. AVON "Luck" perfumed body spray - purškiamas dezodorantas man pasirodė kažkoks nesusipratimas. Pirmiausia, produktas yra dezodorantas - bet kaip dezodorantas, purškiklis neveikia. O va angliškas pavadinimas sako, kad čia nėra dezodorantas, kaip išversta, o parfumuotas purškiklis. Taip produktą ir sunaudojau, kaip kvapnų kūno purškiklį.
VERDIKTAS: nekartojamas

10. GILLETTE Venus Breeze skustuvo galvutė. Skutimas mano jautriai odai pati tinkamiausia priemonė.
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

11. Maža violetinė nagų dildė.
Stambaus grubumo dildė iš didelio rinkinio.
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

12. ESSENCE "Cake Pops" 24 valandas apsaugantis rankų balzamas "Vanilla & Cinnamon" vanilės ir cinamono kvapo. Aš labai patenkinta kainos ir kokybės santykiu, efektu rankoms ir nuostabiu vanilės ir cinamono kvapu.
VERDIKTAS: šios kolekcijos įsigyti tikriausiai nepavyks, bet kita kolekcija būtinai įsigysiu

13. PALMOLIVE "Nourishing" skystas rankų muilas su medumi ir pienu. Mane labai lengvai galima papirkti produktais, turinčiais medaus ir pieno. Man patinka medaus ir pieno kvapas ir labai norisi tikėti, kad šių produktų turinčios priemonės rūpinasi oda.
VERDIKTAS: kartotinas

Dekoratyvinė kalba
14. Lumene Natural code BB all-in-one kremas man visai nepatiko: kaina neatitiko kokybės, efektas manęs visai netenkino ir nedžiugino.
VERDIKTAS: nekartotina

15. ESSENCE tvirtinamoji (fiksuojamoji) kompaktinė pudra "all about matt!" man visai patiko, kaip priemonė užmaskuoti per tamsų makiažo pagrindo toną veido odai. Visgi, ant įprastos spalvos skysto makiažo pagrindo produktas atrodo keistokai ir suteikia veidui pernelyg baltą spalvą.
VERDIKTAS: taip, tačiau tik tuo atveju, jei įsigyčiau pernelyg tamsią makiažo pagrindo spalvą

16. DONEGAL kosmetinių pieštukų drožtukas su jumbo ir įprasto storio pieštukams. Senutėlio, jau bent 5 metus pas mane gyvenančio drožtuko ašmenys nusidėvėjo ir pradėjo laužyti pieštukų medieną. Be to, nulūžo ir drožtuko dugnas, tad laikas atsisveikinti.
VERDIKTAS: vietoj šio drožtuko jau įsigijau ESSENCE dvipusį drožtuką

blakstienų tušas nepaisant to, kad suteikia tikrai gražų padengimą, bet man buvo absoliutus nusivylimas. Tušas visai neatsparus vandeniui, tepa viską aplink, prie ko prisiliečia ir galiausiai šiek tie trupa.
VERDIKTAS: nekartotina




Šiam kartui tiek,
Nepasiduokite Mėnulio beprotybei

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Įdomūs pabaigtukai! Ypač atkreipiau dėmesį į Pssst šampūną, kur galima jo rasti?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomūs pabaigtukai! Ypač atkreipiau dėmesį į Pssst šampūną, kur galima jo rasti?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įdomūs pabaigtukai! Ypač atkreipiau dėmesį į Pssst šampūną, kur galima jo rasti?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man labai patinka skaityti pabaigtuku postus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip pat visų skaitomų tinklaraštininkių pabaigtukų įrašus perskaitau ir dar senesnius dažnai perverčiu.
      Man labai patinka tavo tuštukų įrašo pateikimo forma: ženkliukai, kurie nurodo, kartotina ar ne. :)

      Panaikinti
  5. Kažkada ir aš turėjau Lumene Natural code BB all-in-one kremą, jis taip pat man labai nepatiko, o ir spalva pasirodė netinkanti mano odai. Jau baigiu sunaudoti Jūsų padovanotą Essence rankų kremą su vyšniomis ir kokosais - man jis labai patinka, ypač aromatas, o ir susigeria greitai, nepalieka riebumo pojūčio. Tikrai bus gaila, kai baigsis :) Ačiū dar kartą ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Teisingai. Nevykęs BB kremas...
      Prašau už rankų kremą, smagu kad patiko ;)

      Panaikinti
  6. Man šitas sausas šampūnas irgi labaiii patiko ir patinka. Dar kokiam kartui - dviems yra likę.:D Šiaip jau labai įdomios baigtos priemonės. Aš tai kažkaip nesugebu nieko pabaigt.:D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pssssst labai geras :) Man dar labai patinka, kad kvapas dingsta.

      Panaikinti

Rašyti komentarą