NUSIVYLIMAI: L.COLUTTI Professional "Intense Repair" pažeistų plaukų atkuriamasis šampūnas ir kondicionierius

Šiandien straipsnis apie nuvylusius šampūno ir kondicionieriaus porelę iš Thomas Philips, nežinomu pavadinimu: L.Colutti professional "Intense Repair".

"Tikėkitės ir turėkite vilties, tačiau nebūkite naivūs"

Pamenate, viename iš naujų pirkinių įrašų pasakojau jums apie "Thomas Philips" parduotuvėje įsigytą balzamą ir plaukų šampūną? Tuo metu labai džiaugiausi įsigijusi priemonės, kurios žadėjo atstatyti mano pažeistus plaukus, yra pagamintos Vokietijoje, o vokiškais produktais aš pasitikiu. Visgi, užbėgant už akių visam įrašui - tai pirmas vokiško produkto nusivylimas...

Ir dar produktai tokia kaina ir tokio kiekio? Prie kasos prieš apsimokant man dar kilo įtarimas dėl kokybės: ar gali būti geri produktai už nedidelę kainą ir dideliu kiekiu? Pamenu vijau tą mintį kuo toliau ir išsišiepusi mokėjau už Profesionalius produktus... Naivuolė....


Produktas: L. COLUTTI Professional "Intense Repair" šampūnas ir kondicionierius atkuriantis pažeistus plaukus su provitaminu B5, sviestmedžio aliejumu, vitaminu B3 ir kolagenu
Gamintojas: "Pharmamedico GmbH". Pagaminta Jesewitz, Vokietija
Paskirtis: išvalyti plaukus, pasirūpinti jų būkle
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko:
Labiausiai nepatiko: vartojant ilgą laiką alina plaukus
Tūris: kiekvienas po 500 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,37 EUR (8,19 Lt)
Kur galima įsigyti: Thomas Philips tinklo parduotuvėse
Įvertinimas: 4 / 10

Ką žada gamintojas: Tai profesionalios plaukų priežiūros priemonių serija, skirta naudoti namuose. Kokybiškos receptūros, kuriose gausu rinktinių sudedamųjų medžiagų, suteikia geriausią plaukų priežiūrą. Padeda apsaugoti nuo plaukų lūžinėjimo. gerina plaukų drėgmės balansą ir iššukavimą, suteikia plaukams blizgesio, elastingumo ir purumo. Su atkuriamuoju efektu. Tinka naudoti kasdien. Dermatologų patikrinta. Specialiai pagal pažeistų plaukų poreikius sukurtas šampūnas/ balzamas padeda pagerinti pažeistų plaukų būklę bei atkurti plaukų struktūrą. Šampūnas/ balzamas dėl švelnios formulės su protavitaminu B5, vitaminu B3, sviestmedžio aliejumi ir kolagenu suteikia plaukams naujos drėgmės, elastingumo ir purumo.
Naudojimas: Šampūnu švelniai ištepkite drėgnus plaukus, truputį palaikyti ir išskalauti. Esant poreikiui pakartoti. Kondicionieriumi švelniai ištepti išplautus, drėgnus plaukus, truputį palaukti ir gerai išskalauti. Esant poreikiui pakartoti. Rekomenduojame naudoti tos pačios firmos plaukų šampūną, kondicionierių ir kaukę.


Gaminių pakuotės pagamintos iš balto (balzamui) ir juodo (šampūnui) matinio plastiko. Iš ties atrodo kaip vieni tų profesionalių produktų: neperkrauti infomacija, didelės pakuotės, kokybiškas matinis plastikas. Tiesa, atidžiau patyrinėjus matosi, kad pakuotės kokybė yra gera imitacija, nes baltas plastikas visai ne baltas, o gelsvas.

Abiejų produktų dangteliai užsukami. atsikemša paspaudus viršuje esantį, pirštui padarytą įdubimą. Tuomet dangtelio viršus atsiveria, kartu atidarydamas nedidelę, kvadrato formos angą. Šampūnui tokia anga tiesiog ideali. O va su kondicionieriumi tenka pavargti, kadangi priemonė tirštesnė, jį daug patogiau tiesiog įpilti į ranką, atsukus visą kamštelį, negu vargti bandant išspausti pro angą.


Abiejų priemonių kvapai sustiprinti sintetinėmis kvapiosiomis medžiagomis. Šampūno kvapas gaivus su vos juntamo saldumo ir man asmeniškai labai primena daugelį, rinkoje parduodamų plaukų priemonių kvapų. Tuo tarpu kondicionieriaus kvapas primena saldainių kvapą.

Konsistencija. Net neįsivaizduoju, kodėl nepadariau fotografijos su produkto konsistencija. Jeigu labai trumpai: šampūnas skystas, kiek vandeningo tirštumo. Tuo tarpu kondicionierius gerokai tirštesnis ir man pasirodė, kad jo masė nėra  visiškai vienalytė - kai kur produktas turi lyg ir nedidelius tirštesnius gumulėlius ir sutirštėjimus. Tačiau jie gana maži ir vos jaučiasi.


Sudėtis:
Šampūno:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Panthenol, Niacinamide, Hydrolyzed Collagen, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Lactic Acid, Urea, Sodium Lactate, Sodium Laureth 8-Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth 8-Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Glycol Distearate, Cocamide Mea, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Benzoic Acid, Methylparaben, Ethylparaben, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene.

Kondicionieriaus:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Quaternium-87, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Panthenol, Parfum, Hydrolyzed Collagen, Butyrospermum Parkii (Butter), Niacinamide, Hydroxyethylcel-Lulose, Citric Acid, Benzoic Acid, Methylparaben, Ethylparaben, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene.

Man visiškai nepatiko gaminio sudėtis: taip, abi priemonės turi nemažai saugių ir naudingų ingredientų, tačiau didžiąją dalį sudėties sudaro vidutinio saugumo produktai, konservantai ir kiti blogiukai, kurie sausina plaukus, odą, gali kauptis organizme, erzinti plaučius, akis... Nieko daugiau prie sudėties nepasakosiu, tuoj rezultatą paskaitysite poveikio skiltyje.


Poveikis. Pirmuosius kelis kartus išsiplovusi plaukus pastebėjau, kad plaukučiai tapo nepaprastai lengvi ir purūs. Pirmus kelis kartu priemonės tikrai neblogai veikė plaukus - jie gražiai krito ir aš įvertinusi kainą, buvau visai patenkinta savo plaukučiais ir produkto poveikiu. Visgi, jūs jau tikriausiai pastebėjote, kad abiems gaminiams skyriau mažą balą, vadinasi suprantate, kad kažkas man nepatiko.


Abu produktus pradėjau naudoti dar vasario mėnesį, kai baigiau savo Avon kalėdinį plaukų šampūną ir balzamą. Tad rėžiu tiesiai šviesiai: su kiekvienu šampūno ir kondicionieriaus naudojimu mano plaukai tapdavo vis prastesnės ir prastesnės būklės.

Po kelių naudojimų pastebėjau, kad pirmiausia atsirado plauko vėlimąsis, kažkur plaukų viduryje įkišus ranką ir braukiant ją link plaukų galiukų, pirštai pradėjo vis dažniau ir dažniau užstigti ties tam tikromis vietomis, vis greičiau atsirasdavo plaukų mazgeliai, suveltos vietos ir nedideli kaltūnai, kurių jau senai, labai senai neturėjau. Iššukuoti pagelbėdavo tik mano Tangle Teezer, su įprastu šepečiu buvo pernelyg skausminga keletą kartų per dieną bandyti iššukuoti.

Paskui ėmiau pastebėti, kad plaukas vėl pradėjo stipriai pūstis nuo ausų iki plaukų galiukų, juos tapo sunku suvaldyti. To pasekoje atsirado skilinėjantys ir įpatingai sausi plaukų galai, kurie ne tik kad atrodė negrąžiai, tačiau ir buvo nemalonūs liesti. O ir plaukus plauti reikėjo daug dažniau nei su įprastais šampūnais plaunu.

Šiai dienai mano plaukai prarado gyvybę, nebelizga, nepaprastai veliasi, pučiasi ir visa tai vizualiai atrodo tiesiog siaubingai. Situaciją šiek tiek gelbėja karšto aliejaus gydymas, apie kurį jums jau pasakojau, tačiau puikiai suvokiu, kad tiesiog reikia nustoti naudoti šias priemones, ir mesti lauk likusius likučius, nelaukiant, kol mano plaukas taps dar labiau pažeistas.

REZIUMĖ. 
Šampūnas išplauna plaukus, pašalina nešvarumus, balzamas juos šiek tiek glotnina, tačiau su laiku plauko būklė vis prastėja. Mano plaukučiai veliasi, pučiasi, riebaluojasi, prarado blizgesį ir vizualiai neatrodo nė kiek gerai. Galbūt priemonės netiko tik man? Galbūt normalių, nedažytų plaukų savininkėms jos tiktų? Visgi, jei turite pažeistus plaukus, noriu atgrąsyti nuo priemonės pirkimo, pinigėlių (nors ir nedidelių) švaistymo ir plaukų gadinimo.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Aš dažnai susiduriu su panašia situacija: pradžioj viskas lyg ir ok, bet per savaitę-dvi plaukas pripranta ir būna šūdas. Vienintelės Nook priemonės man patiko... O dabar nusipirkau Garnier, kol kas neblogai, bet neaišku, kuriam laikui :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... Man tai nutinka labai retai, tik kai plaukų priemonės būna prastesnės ir jų sudėtyje daug konservantų, erzinančių medžiagų ir kitų blogiukų :)
      Garnier "Honey treasures" man visai patiko - iki paskutinio lašo plaukai atrodė gerai :) O kurį garnier naudojate, Greta?

      Panaikinti

Rašyti komentarą