L'OREAL Infaillible Luminizing primer - švytėjimo suteikiantis makiažo praimeris

Nuo ko pradėti šitą įrašą? Gal nuo to, kad šiandien sekmadienis, ir aš pagaliau pakilau iš lovos ir jau turiu truputį jėgų. Savaitgalis, kai galėjau truputį pasirgti baigėsi, tad metas susikaupti, perimti pilną vaiko priežiūrą vėl į savo rankas, po truputį grįžti į įprastas vėžias. Gaila, bet dar nesijaučiu pilnai pasveikusi, sveikimo procesui dar reiktų poros dienelių, bet jų nebeturiu.

Na, o grįžtant į blogą, tai tik šiandien supratau, kiek dar visko noriu aprašyti, papasakoti, pakalbėti, parodyti, o jau kovo pabaiga! Kaip visuomet nesuprantu, kur dingsta mano laikas, o gal jo tiesiog nebemoku planuoti ir pernelyg daug iššvaistau kažkur kitur? Jaučiu kaip nori nenori reikės persižiūrėti savo dienos darbus ir išsiaiškinti, kur visgi aš tinginiauju... 😆😆😆

Na, o šiai apžvalgai noriu jums papasakoti apie L'Oreal makiažo praimerė, kuris odai suteikia švytėjimo efektą. Turint sausą ir pavasarį dažnai papilkėjusią odą tokie produktai yra superiniai, siekiant sveikai spindinčios veido odos!

"Gyvenimo prasmė yra būti su žmonėmis, kuriuos myli, ir kurie myli tave."
Shakira Mebarak Ripoll


Produktas: L'OREAL Infaillible Luminizing primer - švytėjimo suteikiantis makiažo praimeris
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti švytėjimo efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švytėjimo efektas
Labiausiai nepatiko: galbūt tik keli ingredientai sudėtyse, tačiau nelabai turiu prie ko prikibti
Tūris: 20 ml
Kaina*: 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada, Kristiana, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 
PRIVALUMAI
Itin lengvos formulės spalvoti perlai
Suteikia makiažui spinduliavimo, skaistumo ir nuostabaus švytėjimo.
Leidžia odai kvėpuoti, ji neatrodo padengta storu sluoksniu ar riebaluota.
24 valandų drėkinimas
Makiažas ilgiau išlieka.
Naudokite vieną arba ant makiažo pagrindo, tepkite juo visą veidą arba tik vietas, kurioms norite suteikti švytėjimo.
Neužkemša porų.

Kaip naudoti:
Pirštų galiukais užtepkite ant odos ploną bazės sluoksnį ir įtrinkite sukamaisiais judesiais. Tepkite visą veidą arba tik tas vietas, kurias norite paryškinti ir pagyvinti. Naudokite vieną arba kaip tikslinę švytėjimo suteikiančią priemonę prieš makiažo pagrindą arba ant jo.


Aš esu už kuo kompaktiškesnes pakuotės, bet ne visų produktų. Man kreminių pudrų gali būti visokios ir už akių nekliūva, bet... kai makiažo praimeriai pilami į 50 ml tūbeles (kaip kad buvo su Milani), na kam? kodėl? daugiau nei pusę tūbelės tuščia ir tik užima papildomą vietą... L'oreal šį kartą labai pasistengė ir mano nuomone produkto pakuotė pavyko tiesiog puikiai: pradedant nuo storesnio cilindro formos su pompele - na toks mielas, kompaktiškas dydis, ir patogus naudoti. Ir baigiant visomis vaivorykštės spalvomis spindinčio pakuotės dizaino. Man labai patinka!

Kvapas. Labai silpnas ir vos jaučiamas kreminių dekoratyvinės kosmetikos priemonių kvapas.

Konsistencija. Lyg ir skystoka, bet nei kreminė, nei vandens skystumo. Skirstant ant odos turi riebaliuko ar tai slidumo.


Sudėtis:  Hydrogenated Polyisobutene, Isododecane, Isononyl Isononanoate, Isodecyl Neopentanoate, Synthetic  Fluorphlogopite, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Disteardimonium Hectorite, PEG-10 Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, BHT, Tin Oxide, TRIS-BHT Mesitylene, Tocopherol, Citric Acid.
May Contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, Mica, CI77492/ Iron Oxides.


Poveikis. Švytėjimo suteikiantys praimeriai tikrai ne visuomet atlieka švytėjimo ar sveiko spindesio funkciją. Šitas gruntas yra rožinis - sidabriškas - balsvas ir turi daugybę spindesio dalelių. Ant veido pirmus kartus dengiau per visą odą ir tai nėra didelė klaida, mat priemonė dengiasi labai plonu sluoksniuku, neapsunkina odos ir tas švytėjimas labiau sveikas spindesys nei pilnai šviečiantis veidas. Tačiau... po ilgesnio naudojimo šitą spindesį ėmiau dengti tik iškiliausiose veido vietose, kur oda natūraliai spindi ir taip išgaunu gražesnį ir dar natūraliau atrodantį efektą.

Naudojant tokio tipo priemones dar norėčiau priminti, kad sunkaus, o kai kurios ir vidutinio maskavimo kreminės pudros gali užmaskuoti spindesį ir jo nepersimatyti ant veido. Na, ir žinoma, jei tik norisi, puikiai tiks ir hailaiterio funkcijai atlikti. Tik čia man jau nepatinka - blizgučių turintys hailaiteriai man ir patinka labiau ir atrodo gražiau, tad pasilieku šitą priemonę, kai produktą po kreminėmis pudromis.

Bandžiau atrasti nuotraukų su efektu, bet žinokite, labai jau sunku pamatyti, jog tai būtent šito praimerio dėka: veido oda tiesiog atrodo spinduliuojanti, švytinti, sveika, ir jokio pavasariško papilkėjimo kaip nebūta! Labai labai patinka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Kiek tu turi kosmetikos? Atrodo, kad pilnos malkines ar kokie sandeliai įvairių kosmetikos subtilybių pas tave butu. :D labai smagu, kad investuoji tiek į save ir į savo skaitytojus ir jų supratimo apie kosmetiką ir jos priemones ugdymą! :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą