CND gelinis lakavimas be UV lempos. CND Vinylux "Chic Shock" pavasario kolekcijos hibridiniai lakai, išliekantys 7 dienas: "#273 Candied"; "#274 Taffy"; "#275 Jellied"

Vasarą manikiūras ir pedikiūras turi būti spalvotas! Vasarą nesinori lakuoti nagų kas antrą dieną! Vasarą norisi mėgautis saule, pramogomis, bet ne atsilupusiais nagais. Tikriausiai natūralu, kad šiais laikais dauguma merginų renkasi gelinį lakavimą, kuris išlaiko daug ilgiau nei įprastas, tačiau bent jau mane erzina ilgas nuėmimo procesas... O jei gelinis lakavimas be UV lempos? Šiandien noriu pasidalinti CND gelinio lakavimo sistema, papasakoti žingsnius ir parodyti nuostabią hibridinių nagų lakų kolekciją "Chick Shock" dedikuotą pavasariui, bet puikiai tinkamą ir vasarai!

"Nuoširdumas tokia pati dovana, kaip grožis ir protas."
V. Kačialovas


1. Nago plokštelės paruošimas.

Kad lakavimas hibridiniu nagų laku ilgiau išliktų, reikia paruošti nago plokštelę geresniam sukibimui su laku, pašalinti nešvarumus ir riebaliuką - reikalingas specialus skystis. Tam tikslui turiu CND Essentials Scrub Fresh priemonę, skirtą natūralaus nago paviršiaus nuvalymui ir laikinam dehidratavimui.


Produktas: CND Essentials Scrub Fresh priemonę, skirtą natūralaus nago paviršiaus nuvalymui ir laikinam dehidratavimui
Gamintojas: "CND". Pagaminta JAV
Paskirtis: laikinai dehidratuoti paviršių, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: natūraliam nagui
Tūris: 59 ml (galima įsigyti ir 236 ml pakuotėje)
Kaina*: 59 ml - 6 EUR; 236 ml - 20 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu

Ką žada gamintojas: Pagerina lako ar priaugintų nagų sukibimą, sumažina lako skilinėjimo tikimybę. Tinka naudoti ir kaip nagų lako valiklis.

Sudėtis: Acetone, Isopropyl Alcohol, Butyl Acetate, CI 42090 (Blue 1).

Su šia priemone sudrėkintu vatos diskeliu nuvalome švarų nagą. Aš valiau iš karto abiejų rankų nagus, mat produktas toks, kad geba nuimti (ar bent jau sugadinti) ir nagų laką, todėl viską iš karto. Kalbant apie tokio tipo priemones, daug pasakyti čia nelabai įmanoma, tiesa? Pati priemonė labai primena nagų lako valiklį, bet man patinka, kad visiškai negadina nago. Ką turiu galvoje? Nuvalius juo nagai nepabaltuoja, kas man signalizuoja, jog priemonė nėra agresyvi.

2. Lakuojame hibridiniu nagų laku.


Produktas: CND Vinylux Weekly Polish "Chick Shock" kolekcijos nagų lakai: "#273 Candied"; "#274 Taffy"; "#275 Jellied"
Gamintojas: "CND". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: natūraliam nagui
Tūris: turiu miniukus, kurių kiekvienas po 3,7 ml (galima įsigyti ir pilno dydžio pakuotėse po 15 ml)
Kaina*: nežinau, kiek tiksliai kainuoja tokie miniukai, bet pilno dydžio, 15 ml lako buteliukas - 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu

Ką žada gamintojas: CND Vinylux 7+ dienas išliekantis, Pro Light technologijos pagrindu sukurtas nagų lakas, atsparus skilinėjimui, veikiant natūraliam apšvietimui su laiku tampa vis stipresnis, formulė praturtinta keratinu, jojoba ir vitanimu E, drėkina, maitina ir apsaugo nagų plokštelę nuo išsausėjimo.
Naudojimas: Gerai supurtome nagų lako buteliuką. Pirmą nagų lako sluoksnį padengiame labai plonai, pradėdami nuo laisvojo nago krašto ir pabaigdami per visą plokštelę. Antru sluoksniu išlyginame, suteikiame spalvai vientisumo ir intensyvumo.

Sudėtis: 
"273 Candied"Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride CopolymerGlycidoxpropyl PolysilsesquixaneStearalkonium BentoniteBenzophenone-1, Benzophenone-3Diacetone Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Hydroxydodecyl Hydroxyethyl Ethylenediamine/ Methyl Acrylate Dendrimer, Propylene CarbonateSilica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilStyrene/ Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, CI 15850 (Red 6 Lake), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (Yellow 5 Lake).

"274 Taffy"Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride Copolymer, Glycidoxpropyl Polysilsesquixane, Stearalkonium Bentonite, Benzophenone-1, Benzophenone-3, Diacetone Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Hydroxydodecyl Hydroxyethyl Ethylenediamine/ Methyl Acrylate Dendrimer, Propylene Carbonate, Silica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Styrene/ Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (Yellow 5 Lake).

"275 Jellied"Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride Copolymer, Glycidoxpropyl Polysilsesquixane, Stearalkonium Bentonite, Benzophenone-1, Benzophenone-3, Diacetone Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Hydroxydodecyl Hydroxyethyl Ethylenediamine/ Methyl Acrylate Dendrimer, Propylene Carbonate, Silica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Styrene/ Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, CI 77266 (Black 2 nano), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide)CI 77891 (Titanium Dioxide).


Suprantu, kad kiekvieno skonis vis kitoks, tačiau man asmeniškai šita kolekcija tiesiog nepaprastai graži... šiltėjant orams ir atėjus vasarai suvokiu, kad šitas šiltasis sezonas man bus pastelinis... tiesiog nepaprastai norisi švelnių spalvų. Skaniai žydra, pastelinė geltona ir švelniai rožinė... Nežinojau, kurios noriu pirma, todėl išbandžiau viską iš karto, dengdama paeiliui ant nagų tai vieną tai kitą.

Man patiko plonas, tačiau vidutinio ilgio šepetėlis, patogus dirbti, gana lengvas manevruoti. Tačiau pats lakas nėra pats nuostabiausias mano gyvenime - pirmas sluoksnis man dengiasi sunkokai - dažnai nori atsirasti dryžių, o jei bandau pataisyti padengtą, bet dar neišdžiūvusį laką, paviršius susigadina, ir jį tenka lyginti tik papildomu lako sluoksniu. Situacija nėra prasta - antras sluoksnis lengvai viską išlygina ir tokios problemos nebelieka. Visgi su pirmuoju taip yra - ir vis galvoju, ar čia bėdų kelia konsistencija, mano negebėjimas greitai dirbti ar labai greitas džiūvimas? Nors džiūvimas gi greičiau privalumas, nei trūkumas? Džiūva iš ties greitai, tad manikiūras man trunka gerokai trumpiau. Apskritai man labai patinka šitie lakai - ir pigmentacija (geltonos kiek prastesnė), ir efektas, ir išdžiūvus vaizdas mane pilnai tenkino.


3. Padengiame viršutiniu nagų lako sluoksniu.


CND Vinylux Weekly top coat - nagų lako viršutinis sluoksnis suteikia spalvotam nagų lakui gelinio efekto spindesį ir užtikrina, kad jis išliktų ilgiau. Apie šitą laką jau esu pasakojusi čia, todėl labai išsiplėsti pakartotinai nesinori. Tačiau būtent šis viršutinis sluoksnis yra esminis, bent jau aš taip manau, kuris iš tiesų padeda išlikti lakui gerokai ilgiau. Esu šitą išbandžiusi ir su įprastu nagų laku, ko pasekoje paprastas lakas tampa blizgesnis ir išlieka gerokai ilgiau, nei be tokio viršutinio sluoksnio. Ką jau ką - tačiau šitą viršutinį sluoksnį rekomenduočiau išbandyti, ypač, jei jūsų manikiūras labai greit nusitrina ir nusidėvi.

4. Palepiname nagus ir apynages aliejuku


Apie CND Solar Oil aliejuką esu parašiusi visą įrašą, su pilna informacija apie aliejuką, tad vėlgi, labai kartotis nesinori. Anksčiau netikėjau, kad tokio tipo aliejai gali duoti kažkokią naudą, bet... aliejus padeda apynagėms ir nagams išlikti gražioms, aliejukas drėkina, suteikia elastingumo, ko pasekoje pagerėja ir manikiūro išlikimo laikas. Ar kada teko susitrenkti nagus taip skaudžiai, kad nutrupa nagų lakas arba nagas lūžta? Pagerėjus nago elastingumui tokie sutrenkimai tampa mažiau pavojingi, todėl savaime suprantama, manikiūras išlieka gerokai ilgiau.

5. Seną manikiūrą nuvalome nagų lako valikliu


Produktas: CND Service Essentials Offly Fast drėkinantis nagų lako, gelinio lako, klijų, akrilo, priaugintų tipsų valiklis/ nuėmėjas
Gamintojas: "CND". Pagaminta JAV
Paskirtis: pašalinti nagų laką, gelinį laką, klijus, akrilą, tipsus nuo nagų
Tinkamas tipas: natūraliam nagui, akrilui, geliui, tipsams
Tūris: 59 ml
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu

Ką žada gamintojas:
- Sheelac sistemos manikiūrui - sudrėkinti CND foil remover wrap kišenėles ir laikyti pagal jų naudojimo instrukciją, likučius pašalinti apelsinmedžio lazdele.
- Įprasto lako - sudrėkinti manikiūro servetėles ir valyti, kol jis pasišalins.

- Priaugintų nagų - sudrėkinti vatą, dėti ant nagų, apvynioti folija.

Sudėtis: Acetone, Tocopheryl Acetate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Šitas nagų lako valiklis yra nuostabus! Man nepaprastai patiko itin greitas nago nuvalymas ir atrodo, kad didesnės žalos nagams nepadaroma: nagų plokštelė po valymo nesijaučia itin sausa, nepabaltuoja po valymo. O lako nuėmimas, bent jau šito hibridinio, yra sekundžių reikalas! Man visgi kliūva priemonės pakuotė (kaip ir dehidratacijos priemonės) - ji atkeliauja apsaugotu kakleliu, bet jį atidarius, buteliuko negalima paversti, palenkti ar paguldyti - priemonė teka lauko pro dangtelio kraštus, tad apie keliones su tokia priemone net nereiktų galvoti. Ne tik tai, bet ir laikymo vietą namuose reiktų gerai apgalvoti, kad buteliukai neapvirstų ir tvirtai laikytųsi horizontalioje padėtyje.


Dar kelios mintys...
Man šita lakavimo sistema labai patiko. Nesikartosiu apie priemonių poveikį ar tai, kaip man patiko spalvos. Tačiau dar būtinai norisi pabrėžti, kad šitas lakavimo būdas labai lengvas, o rezultatai iš tiesų džiugina. Kalbant apie išlikimą - man asmeniškai be priekaištų išliko 6 dienas. Šeštos dienos vakare nuskilo poros pirštu kampučiai (deja, bet mano nagai vis dar šiek tiek sluoksniuojasi, tad spėju, kad tai buvo pagrindinė priežastis), tačiau laisvai su šituo manikiūru išvaikščiojau 1,5 savaitės - tol, kol akių nepradėjo badyti ryškiai nuaugę nagai. Iš esmės manau, kad sistema laisvai gali išlikti savaitę ir ilgiau - auginant vaiką rankas plauni dažniau, nagais vis krapštinėji žaislus, šimtąjį kartą perrenginėji vaiką... viskas labai priklauso nuo darbų, kuriuos darai namuose, tiesa? Na ir nuo nago būklės (apie priežastis, kodėl lakas nelaiko tiek ilgai kiek norisi rašiau ČIA). Tačiau apibendrinant giriu sistemą, džiaugiuosi gražiomis spalvomis ir esu nepaprastai patenkina, kad turiu ir vasaros kolekciją, apie kurią papasakosiu jau kitą kartą.

Panašūs atspalviai:
"#273 Candied" - BARRY M Speedy Quick Dry "537 Kiss Me Quick"
"#274 Taffy" - MOLLON PRO Hardening "106 Greece"



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Labas :) Ačiū už įrašą ;) Šiaip nedažnai naudoju pastelines lako spalvas, bet šitie atrodo gražiai. Sudomino topas ir aliejukas, pasidairysiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. P.S.: lauksiu vasaros kolekcijos ;)

      Panaikinti
    2. Aliejukas superinis. Topas - geras, bet dirbti su juo reikia greitai, dailinti spalvos negalima, nes linkęs paketi šviesesnes spalvas, o gal šviesesnės spalvos tokios?

      Būtinai bus ir vasaros kolekcija ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą