2020 metų Pantone spalva

Prasidėjo Naujieji 2020 metai, tad metas pradėti galvoti apie naujas tendencijas ir naujas spalvas. Tendencijų įrašai bloge pasirodys tradiciškai vasario mėnesį, tad kol kas su naujomis madomis neskubėkime. Užtat kol kas galime žvilgtelėti į metų spalvą. Tad tam-tada-dam! 2020 metų atspalviu išrinkta....

ČIA


Pantone 19-4052 Classic Blue
- klasikinė mėlyna. Tikėjotės kažko įspūdingesnio? Pernykštė koralinė buvo visiškai mergaitiška, švelni spalva, labiau tinkama šiltąjam sezonui, kitaip sakant - spalva su trupučiu kibirkštėlės, kaip žavi šaltoji ugnelė. O šiais metais turime visiškai klasikinį mėlyną atspalvį. Manęs toks pasirinkimas nestebina - pastaraisiais metais mados tampa paprastesnės, populiarėja klasikiniai atspalviai ir siluetai, tad toks pasirinkimas atrodo visiškai logiškas.

ČIA
ČIA

Na ir kas gali nemėgti klasikinės mėlynos? Lietuvaitėms tai tobulas atspalvis! Šalta mėlyna spalva išryškina lietuvaičių odos gymį (dažniausiai jis šaltas). Karališka spalva suteikia solidumo ir universalumo: ji gali būti tiek klasikinė konservatoriška, tiek moderni ir žaisminga, priklausomai nuo pasirinkto silueto.

ČIA
ČIA
ČIA

Klasikinė mėlyna interjerams suteikia rafinuotumo. Nors atspalvis gali pasirodyti šaltas, tačiau derinant su kitais atspalviais namuose gali atrodyti elegantiškas. 

ČIA

ČIA

Ir visai nebūtina naudoti vientisą mėlyną atspalvį - labai dailūs mėlyni raštai, interjerui atnaujinti nebūtina pirkti naujų baltų ar dažyti sienų  - pakanka ir kelių raštuotų mėlynų pagalvėlių ar ryškių mėlynų akcentinių detalių.

ČIA

Nuostabi spalva - gaivus, rafinuotas atspalvis ir tikra gaivuma akims, visiems sezonams. O kaip jums šių metų spalva? Ar mėgstate mėlyną? Ar patinka klasikinis mėlynas šių metų atspalvis?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą