Patys prasčiausi 2019 birželio - gruodžio kosmetikos produktai (2019 II d.)

Sausio pradžioje laukia nemenkas blokas įrašų, kurie nusakys mano vieno ar kito etapo mėgstamiausius, jūsų mylimiausius įrašus, nemėgstamiausias pusmečio priemones. Vis galvoju sutrumpinti metų mylimiausių produktus, bet kol kas tai palieku ateičiai - rašydama nuspręsiu ar talpinti viską į vieną dalį ar visgi ne. O šį kart jūsų laukia labai labai neigiamas įrašas, kuriame surinkau savo didžiausius kosmetinius pusmečio nusivylimus, didžiausias klaidas, perkant kosmetikos gaminius. Patys prasčiausi, patys nemėgstamiausi produktai, kurie nuliūdino, nuvylė ar dar blogiau - erzino ir sukėlė problemų. 

"Ilgas tik toks darbas, kurio nesiryžtame imtis."
Š. Bodleras




Aš galvoju kad tai vienas prasčiausių kremų nuo saulės, kokį kada esu bandžiusi ar naudojusi. Kadangi bandžiau jau senokai, tikrai ne viską prisimenu, teko žvilgtelėti į apžvalgos įrašą prisiminimams atšviežinti. Aiškiai pamenu, kad losjonas niekaip nesigėrė į odą, paliko intensyvų lipnumo jausmą ir saldų kvapą, kuris traukė visus paplūdimio vabalus patyrinėti mano odos ir paragauti šleikštokai saldaus produkto. O ir gamintojo pažadai, kad jis atsparus vandeniui visiškai nerealūs - viską nuploviau tiesiog nusimaudžiusi vandenyje. Tačiau dėl visos šios situacijos yra ir džiuginantis aspektas - smagu, kad išbandžiau prastą mėginį, o ne nusipirkusi pakuotę išmečiau po vieno panaudojimo. Gyvenime nepirkčiau lipnaus, vabzdžius viliojančio ir vandeniui neatsparaus produkto.
Prastoka druska, kurioje labai jaučiasi kokybės trūkumas. Man regis druska kurta akmens druskos pagrindu, sunkiai tirpo vandenyje, tačiau labiausiai erzino priemonės kvapas. Turėjo kvepėti pušimis ir padėti atsipalaiduoti, tačiau viskas ką užuodžiau buvo cheminė piguma. Nepatiko - mieliau investuosiu kiek daugiau, bet turėsiu kokybiškas priemones, padedančias atsipalaiduoti, o ne tokias pigienas, kurias naudodama nejaučiu jokio malonumo.


Aš suprantu, kad viešbučiuose tikrai nereiktų tikėtis super kokybiškos ar tuo labiau specializuotos kosmetikos, tačiau šie gaminiai buvo skirti penkių žvaigždučių Hilton viešbučio svečiams! O gavosi taip, kad tik kvepėjo labai maloniai, bet kokybe nepasižymėjo - visos priemonės sausino arba suteikdavo labai trumpalaikį poveikį.



Iš vienos pusės smagu, kai greit ir be jokio vargo nusivalai nagų laką - šis iš ties greitas, tačiau jis stipriai sausina nagų plokšteles, dirgina ir sausina odeles. Kartais nusiperku kai reikia greito valymo, bet iš esmės šitas valiklis mano nagams netinka.


Paprastai tokie dalykai kaip pastos labai retai atsiduria tarp prasčiausių - visų mūsų poreikiai labai skirtingi. Visgi, aš tikiu, kad elementarius dalykus dantų pasta privalo atlikti, o ši deja, nesugebėjo net apnašų tinkamai nuvalyti, burnos ertmė jautėsi nešvari, trūko elementaraus švaros ir gaivos pojūčio. O ir žadamas balinimas visiškai niekinis - pasta net nesugebėdavo palaikyti turimo dantų baltumo. Manau prastesnės nesu naudojusi.


Patys prasčiausi šepetėliai tarpdančiams! Apskritai visi tokio tipo šepetėliai nusidėvi gana greit, tačiau kai nei vienam kartui vieno Foramen šepetėlio nepakanka, kai jis nusilanksto, susisuka, šereliai nusidėvi dar net nespėjus pereiti visų tarpdančių. Prastai. Labai prastai.



Pamenu įraše įvertinau visai neprastai, mes priemonė suteikdavo veido odai švaresnės, skaistesnės odos išvaizdą ir matizuoja - nuima riebaliuką. Tačiau visas šis produktas visiškai ne apie tai - priemonė prisižadėjo valyti inkštirus, o trys inkštirai per 30 minučių nėra tas rezultatas kuris nudžiugintų. Pamenu po apžvalgos vis bandydavau save nuteikti naudoti, bandyti ir gal atrasti jos kažkokį gėrį. Na o bet tačiau... nėra čia to gėrio, bent jau ne tokio, kokio tikiesi po įspūdingų reklamų ir drąsių reklamos kompanijos pažadų.


Šita priemonė tik vos vos sugebėdavo pakelti makiažo pagrindo paviršinį sluoksnį. Aš manau, kad micelinis turėtų be didesnio vargo nuvalyti veido odą, o jei dar ir blakstienų tušą įveikia - nudžiugina. Šis deja valo itin prastai, tiksliau nevalo, nors konsultantės gyrė kaip itin gerą produktą. Pastas, smirdantis ir savo vertę bandantis pakelti nerealiais pažadais.


Kai galvoji, kad visi purškiami vandenys vienodi, tai užtenka nusipirkti vieną prastesnį, kad suvoktum - toli gražu. Vanduo visiškai toks, lyg purkščiau vandenį įsipylusi iš krano, efektas nepadarė įspūdžio, tiksliau jo vargiai buvo. Tikrai prasčiausias ir nevertas dėmesio.


Šveitiklis iš ties neblogo efekto ir odą, kaip kad buvo žadama, pašviesindavo. Užtat pojūčiai labai prasti: jausmas lyg praustumiesi muilu, kuris dar ir siaubingai sausina veido odą. Jau po kelių naudojimų nustojau tepti ant veido ir likučius tiesiog baigiau kaip pėdų šveitikį. Vien tam, kad nemesčiau lauk.



Praimeris manęs neerzina, neturi kažko labai blogo, tačiau neveikia taip, kaip turėtų. Priemonė turėtų suteikti spindesio ir tam čia turime rožinę spalvą ir blizgučius. Bėda ta, kad abu aspektai čia labiau parodomieji, pasislepia po makiažo pagrindu ir jokio spindesio nebelieka. Makiažo bazės konsistencija kreminė, neturi slidumo, tai ir veido odos paviršiaus nelygina. Apskritai - nedaro nieko, tad man kyla klausimas - ar reikia priemonių be efekto? Aišku, kad ne.


Ir visgi ne... Apie efektą ir patikusius aspektus čia jau nebesikartosiu, tačiau niekaip nesuprantu priemonės, kurios šviesiausias atspalvis oranžinis. Ir čia prisitaikantis prie odos atspalvio makiažo pagrindas? Paprastai menka čia bėda, tiesiog sumaišai su šviesinančiais lašiukais, tik va, tokio tipo priemonės visiškai nesimaišo su šviesinančiais kremais, o rezultatas bandant šviesinti prastokas. Didžiausia bėda čia aiškiai atspalvis.


Pamenu, kad tik paėmus į rankas labai sudomino - kaip tas švytėjimas atrodys ant veido ir kaip nerealu spindinčias priemonės tiesiog užpurkšti ant veido odos. O realybė tai visiška tragedija - priemonė ant veido nusėdo blizgiais plėmais, atrodė visiška tragedijų tragedija. Po poros bandymų taip ir neradau kur galima panaudoti ir bandžiau maišyti su kūno kremais kojoms tepti vasaros metu. Idėja faina, tačiau išpildymas labai prastas.


Labai prasta konsistencija, priemonė per sausa, tad tikriausiai dėl šios priežasties labai sunku, o mano neįgudusiai rankai ir neįmanoma tolygiai išsklaidyti. Vargau, bandžiau, bet galiausiai tiesiog išmečiau kai visiškai nevykusį produktą.



Efektas iš tiesų gražus ir man labai patiko. Tačiau priemonė nuo pat pradžių tepė odą aplink akis, o ir tirštėjo itin greit, ko pasekoje ėmė sparčiai byrėti. Nemanau, kad toks tušas vertas dėmesio - galima rasti puikų efektą be jokių tepliojimų, be tokio spartaus tirštėjimo ir tokio greito sugedimo. Apmaudu, bet prastai.


Ir tos pačios linijos, tikriausiai to paties leidimo tušas, kurio efektas man patiko mažiau. Su šituo tušu tekdavo ilgai vargti, kol pavykdavo išgauti norimą efektą. Nors tušas netepliojo, bet rekordiškai greit sutirštėjo. Situacija ta pati - nesvarbu, kad pigus - man atrodo tai, kiek tokių tušų perki per metus, pilnai galėtum investuoti į porą kiek brangesnių ir dar sutaupytum.


Visiškas natūralisčių produktas, kai praktiškai nenaudoji makiažo ir reikia super natūralaus efekto. Atrodo nieko čia blogo - blogo ir nėra, kiekviena prekė atranda savo pirkėją, tačiau bėda su flomasterio veikimu. Jo karpyti dantukai turėjo padėti išpiešti plaukelius, bet paprasčiausiai to nepavyko padaryti, dantukai labai greit nusidėvėjo. Problema buvo ir priemonės padavimas į flomasterio galiuką - jei pradžioje produkto išgaudavau pakankamai, tai kuo toliau, tuo dažniau pasitaikydavo atvejų, kai flomasteris nepiešdavo, tekdavo purtyti priemonę ir baksnoti į servetėlę. Aš tokio produkto tiesiog nepirkčiau - naudojimas visai nedžiugino, netgi erzino, o ir efektas buvo visai ne toks, kokio tikėjausi ir "tatuiruotės" tipo priemonės.


Kreminės konsistencijos antakių pudra palikdavo gumulėlius ant antakių, kuriuos iššukuoti prireikdavo antra tiek laiko, kiek pasidažyti antakius. Dažant antakius suteikti jiems formą tokiu produktu yra neįmanoma misija: pudros vis pasidengia virš ir po antakiu, nusidažo oda ir rezultatas atrodo labai netvarkingai. Lyg ir norėta sukurti greito veikimo priemonę, bet bėda ta, kad padengus spalvą tenka ilgokai šukuoti lauk gumulėlius, valyti odą aplink antakius, tad naudojimas čia vienas vargas.
---------------------------------------------
Štai ir viskas. Uch... kiek daug visokių prastų dalykėlių ir neigiamų emocijų čia prirašiau, o norėjau labai trumpai ir konkrečiai. Tačiau labai džiaugiuosi, kad šį pusmetį tų prastų priemonių jau gerokai mažiau. Pirmiausia aišku dėl to, kad nebegaunu didžiulių siuntinių su visokio plauko produktais. Antra - mažiau visko perku ir valdau savo trumpalaikius įgeidžius bei norus. Galiausiai net ir perkant naują produktą retai pasiduodu avantiūrai ir atsargiai, apgalvotai vertinu savo būsimus pasirinkimus. Viskas, kitas toks įrašas jūsų lauks tik birželio mėnesį, jei tik tų prastų prastų priemonių dar bus - visai norėčiau, kad tokių nebebūtų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai