BORN PRETTY Mirror Effect nagų pudra suteikianti veidrodžio efektą "#5 Gold"

Naujuosius Metus kaip visuomet pasitikau blizgiais nagais, tik keistoka buvo tais pačiais blizgiais nagais keliauti į darbą, tuomet atšvęsti Naujus ir vėl su blizgučiais į darbą. Nors mano darbas nėra iš tų reikalaujančių griežtos dalykinės išvaizdos, neutralios spalvos nagų ar kitų biuro taisyklių. Noriu ir pasidabinu blizgučiais, lakuojuosi nagus juodai ar pasidarau kokią žaismingą dailę. Šį kar mano nagus puošė aukso spalvos nagų pudra iš Born Pretty, turėjusi suteikti veidrodinį aukso spalvos efektą.

"Būti žmogumi - tai ir reiškia būti atsakingam."
A. de S. Egziuperi



Produktas: BORN PRETTY Mirror Effect nagų pudra suteikianti veidrodžio efektą "#5 Gold"
Gamintojas: "Born Pretty". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: hmm... negaliu išskirti vieno aspekto
Labiausiai nepatiko: reklamuojamam efektui išgauti privalomos gelinės priemonės
Tūris: 0,5 g
Kaina: US $1.99
Kur galima įsigyti: ebay, BornPretty
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:
1. Paruoškite nagus: ant nagų padenkite gelinį nagų lako pagrindą, gelinį nagų laką ir no-wipe viršutinį nagų lako sluoksnį. Paprastas nagų lakas nesuteiks veidrodinio efekto.
2. Su akių šešėlių aplikatoriumi padenkite pudrą ant nagų.
3. Kartokite, kol išgausite norimą efektą.
4. Padenkite no-wipe viršutinį nagų lako sluoksnį.

Sudėtis: nenurodyta


Mano nuomonė. Nagų pudra atkeliauja plastikiniame maišelyje, kuriame dar randam pridėtą akių šešėlių šepetėlį pudrai padengti ir atsukamą indelį su priemone. Instrukcijoje labai aiškiai parašyta, kad veidrodinis efektas gaunasi tik su geliniu nagų laku, tačiau šiai dienai tokių nebeturiu, tad eksperimentuoju su paprastu. Pirmiausia akivaizdžiai pastebiu, kad šitie blizgučiai siaubingai netvarkingi - jie skraido visur aplink, nusėda ant rūbų, telefono ir stalo, o nuvalyti juos ne taip paprasta.

Va toks efektas turėtų gautis

Kad efektas labiau išryškėtų, pirmiausia nagus nulakavau juodu nagų laku, kuris man regis buvo klaida. Juodas atspalvis persimatė ir atrodė visiškai nepatraukliai galutiniame variante. Tuomet ant viršaus bandžiau visais įmanomais būdais įtrinti pudrą, kad gautųsi tolygus sluoksnis blizgučių ir veidrodžio efektas. Tačiau gamintojas buvo visiškai teisus - su paprastu nagų laku jokio veidrodinio nesigauna, blizgučiai nelimpa ant lako. Galiausiai nusispjoviau ir... sudėjau bligučių ant nagų, netrinant, kad bent jau kažkoks aukso spalvos efektas būtų.


Turiu pastebėti, kad ir čia produktas užsidėjo netolygiai, nedailiai ir nepatraukliai. Ir paviršių tiesiog būtina apsaugoti skaidriu viršutiniu nagų laku, kitaip visur kur eini gali palikti nemenką blizgučių pėdsaką. Aš nežinau kaip vertinti tokį efektą - manęs jis visiškai nežavi ir negavau to, ko norėjau ir tai, kaip atrodė internete. Nors pati esu kalta, kad nesilaikiau instrukcijų. Galbūt nusipirkusi gelinį nagų laką dar papildysiu šį įrašą su rezultatais, o kol kas - iš tiesų neturiu kaip vertinti - blizgus tai blizgus, bet ne toks, kuriuo džiaugčiausi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai