KAMILL Classic rankų ir nagų kremas su ramunėlių ekstraktu

Apgaulinga ši, iš pažiūros tik kalendorinė žiema, oi apgaulinga. Atrodo nei tų riebių kremų nereikia, nei oda maitinimo reikalauja, tačiau... nuo šildomo patalpų oro ir žvarbaus vėjo lauke oda siaubingai sausėja. Na ir kas, kad šaltuko nėra - riebesnio veido kremo odai dar reikia, o ir rankų pamiršti nereikėtų. Pirkdama krūvą kosmetikos gaminių už nemenką kainą Maximos parduotuvėje buvau gavusi mažytę rankų kremo pakuotę ir pagalvojau, kad man jau kažkur matyta. Iš ties aš esu turėjusi pilną šio kremo pakuotę, senai, labai senai, kai apie blogą nei minčių nebuvo. Pamenu tuo menu man kremas labai patiko, o kokia nuomonė šiuo metu?

"Visi žmonės eina tais pačiais gyvenimo keliais, bet ne visi vienodai įmina pėdas."
V. Hugo



Produktas: KAMILL Classic rankų ir nagų kremas su ramunėlių ekstraktu
Gamintojas: "Burnus". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: apsaugoti, regeneruoti ir drėkinti rankų odą ir nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai susigeria
Labiausiai nepatiko: efektas nėra ilgalaikis
Tūris: 30 ml (pilno dydžio pakuotė 100 ml)
Kaina: 100 ml - 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt, Gintarinė vaistinė
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Kamill Chamomile Classic rankų kremas normaliai odai rūpinasi rankų oda, apsaugo, regeneruoja ir drėkina. Sudėtyje yra ramunėlių ekstrakto ir bisabiolio. Organinis ramunėlių ekstraktas iš organinių ūkių.
Be parabenų, mineralinių aliejų, PEG, parabenų, dažiklių.
Tinka veganams. 


Pakuotė. Aš nesu garantuota, kad šio kremo galima įsigyti kompaktiškoje 30 ml pakuotėje - visur mačiau 100 ml tūbeles, nors pastarosios nėra tokios patogios nešiotis rankinėje, įsimesti į darbą ar galiausiai greitam naudojimui. Apskritai manau, kad būtent 30 ml pakuotės yra pačios patogiausios - pakanka pakankamai ilgai (gerokai ilgiau nei 10 ml rankų kremų mažulyčiai indeliai), o ir kartu pasiimti patogiau nei 75 ml ar 100 ml tūbas. Manau, kad ir kremo pakuotė nėra pati universaliausia - tikrai ne visiems patinka atsisukantis dangtelis, dauguma ieško atkemšamos pakuotės dar patogesniam naudojimui. Man asmeniškai nei kiek netrukdo. Dizaino prasme kremas menkai pasikeitė nuo to, ką prisimenu: balta tūbelė žaliais akcentais ir paprasta, tačiau kartu žavinga ramunėlės žiedo puošyba. Viskas labai paprasta, tačiau nė kiek neatstumia, neerzina - man netgi atvirkščiai - tas paprastumas, o gal ir nostalgiški prisiminimai, savotiškai miela.

Kvapas. Rankų kremo pagrindas - ramunėlių ekstraktas, tad visiškai natūralu, kad kvepia ramunėlėmis ir kosmetika. Man maloniai, kelia gerus prisiminimus, nors kvapas ir turi gana ilgą išlikimą, yra gana intensyvus.

Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio atrodo labai lengvas, tačiau turi šiek tiek riebumo ir slidumo, primenančio silikonus.


Sudėtis: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate Se, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Glucose, Stearic Acid, Palmitic Acid, Lactic Acid, Dimethicone, Propylene Glycol, Carbomer, Parfum, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol.

Organinis ramunėlių ekstraktas iš organinių ūkių.
Be parabenų, mineralinių aliejų, PEG, parabenų, dažiklių.
Tinka veganams. 


Poveikis. Rankų kremus skirstai į dvi kategorijas: tuos riebius ir sunkius, kuriais naudojuosi vakarais ir lengvus, greit susigeriančius, kuriuos naudoju dienos eigoje. Kamill kremas yra pastarosios grupės atstovas. Nedidelis kremo kiekis labai greit susigeria į rankas ir bene iškart galima darbuotis kompiuteriu, sėsti prie popierių ar kitų reikalų. Būtent dėl šios priežasties aš jį visuomet turiu darbe, kur reikia greitai sudrėkinti rankas ir turėti galimybę vėl dirbti, nelaukiant kol kremas susigers. Norisi pridurti, kad kiek didesnis nei reikia kiekis ant rankų gali palikti riebią, blizgią plėvelę, kuri ilgiau gersis ir gali erzinti dienos darbų sūkuryje.

Priemonė atlieka tas visiškai elementarias rankų kremo funkcijas: greitai sudrėkina odos paviršių, palengvina rankų odos tempimą ir nemalonų sausumo jausmą, suteikia komfortą. Akivaizdžių atkuriamųjų poveikių stebėti neteko - viskas čia labai paprasta - pasitepei, sudrėkinai rankų odą ir geli toliau keliauti prie darbų. Smagus darbo vietoje ar dienos eigoje į rankinę įsimesti greitam poveikiui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai