2019 metų mano mėgstamiausi III: kūnui, rankoms nagams ir kitos mėgstamos smulkmenos

Na va, ir mėnuo nepraėjo, kaip spėsiu pabaigti mėgstamiausius. Jeigu be ironijos, man regis dauguma puikiai supranta, kad prioritetai lieka prioritetais ir pirmiausia darai tai, kas duoda pavalgyti, skiri dėmesio artimiausiems, na ir tuomet visi hobiai ir pomėgiai. Šį kart jums noriu papasakoti apie paskutinę dalį į kurią sudėjau viską, kas nebetilpo pirmose dviejose: čia ir priemonės kūnui, rankoms, mylimi nagų lakai... visko po truputį. Pasižiūrim?

"Geras charakteris - viso gyvenimo turtas."
V. Gezlitas


KŪNUI:


2019 metai man buvo Rituals atradimų metai, kuriais išbandžiau krūvą gaminių ir pamilau nemažai produktų. Vieni įspūdingiausiųjų man - putojantyss kūno prausikliai ar tai prausimosi putos. Švelniai prausiančios, maloniai kvepiančios, o labiausiai įsimintinos iš visų - riboto leidimo žiemiškoji Yalda. Ne tik smagiai naudojasi, bet ir duše tikra kvapų terapija.



Pats nuostabiausias, švelniausias aliejinis kūno prausiklis, kuriuo galima visiškai pasitikėti, net ir tuomet, kai kūno oda būna sudirgusi ir jautri. O ir tinkamas jis visai šeimai, nuo mažiausiųjų vaikų iki suaugusių.


Žodis žodin tą patį galiu pasakyti ir apie A-Derma prausiklį. Šita priemonė man ne tik padėjo susitvarkyti su išsausėjusia, pleiskanojančia oda, bet ir nepabijojau naudoti veido odai bei džiūgavau dėl efekto.

2019 metais daug rečiau susiruošdavau pagulėti vonioje ir joje praleisdavau gerokai mažiau laiko nei anksčiau. Natūralu, kad ir priemonių šiais metais turėjau gerokai mažiau, tad iš visų išskirčiau tik voniai skirtą skystį, kuris labai padėdavo peršalus, jaučiant pirmuosius ligos požymius. Kas kart atrodydavo, kad po vonios ir kvėpuoti būdavo lengviau ir sloga nebe taip užgulusi nosį.



Aš mėgstu masažą, labai ir namuose su vyru praktikuojame vakarus, kai padarome vienas kitam masažą, neretai ir švelnus masažiukas daromas mano vaikui prieš miegelį, dažniausiai sekmadienio vakarais. Tad geras masažo aliejus yra būtina priemonė. Šiemet labai džiaugiuosi šituo - jis nesusigeria į odą itin greitai, tačiau neapsunkina odos paviršiaus, nepalieka riebios plėvelės ir žinoma, kvepia maloniu, atpalaiduojančiu kvapu.



Nuostabus, daugiafunkcinis produktas, tinkamas tiek kūnui, tiek plaukams. Iš pradžių aliejų taupiau tik plaukams, bet galiausiai sunaudojau kūno odai ir man atrodo kūno odai man patiko kiek labiau nei plaukams: atrodo kad aliejus šildo kūno odą, kartu ją drėkindamas ir suteikdamas malonaus komforto jausmą. O jau apie kvapą visą atskirą novelę galima parašyti - nuostabus.



A-Derma kompanijos produktais dar neteko nusivilti - bene visi paliko neišdildomą įspūdį, tad būtinai noriu paminėti dar vieną - kūno kremą. Pastarasis man padėjo nuraminti vasarą stipriai sudirgusią, sausėjančią, pleiskanojančią odą, ją sudrėkinti, pamaitinti. Oda po kelių savaičių nemalonaus tempimo jausmo, niežulio, kraujuojančių žaizdų ir nuolatinio pleiskanojimo pagaliau atgavo malonų komforto jausmą. Labai geras kremas toms rimtoms odos problemoms spręsti, beje - vienintelis, kuris nedegino ir neerzino atvirų žaizdelių.



Šitas mylimas produktas nepaprastai skalsus - keturi mėnesiai ir aš vis dar jį naudoju! Nors kvapas gan intensyvus, tačiau aliejinė konsistencija padeda išsausėjusiai odai, suteikia jai sveiko spindesio ir padeda atsikratyti visų nemalonių tempimo ir niežėjimo pojūčių.



Man patinka L'Occitane kompanijos rankų kremai, po daugybės bandymų su įvairiais šios kompanijos produktais, aš vis dar esu įsitikinusi, kad tai pati geriausia kompanijos priemonė iš visų. Rankų kremai greitai susigeria į odą, nepalikdami jokio nemalonaus pojūčio, greit drėkina, suteikdami komfortą, tad puikiai tinka dienos metui. Galimybė įsigyti vienas mažiausių rinkoje (vos 10 ml) pakuotes džiugina - rankinėje užima labai mažai vietos ir visuomet kvepia nuostabiai. Nė karto įsigijus kompanijos kremą neteko nusivilti.



Be išimties, holografinis nagų lakas yra mano mylimiausias jau ne vienus metus! Žėrinčios vaivorykštės ant nagų su kiekvienu saulės spindesiu ar dirbtinės šviesos žybsniu. Nors amžius jau turėtų įpareigoti rinktis klasiką ar konservatyvesnius sprendimus, bet holografinis nagų lakas mane vis dar žavi ir nepaprastai džiugina.



Nors šepetėlių plovimo priemonė tikriausiai visiškai netinka nei vienai kategorijai, tačiau tiesiog privalėjau paminėti tarp pačių geriausių atradimų. Plauna tobulai lengvai, žinote, įveikia net ir tas sunkiai įveikiamas makiažo kempinėlių dėmes, kurių įprastas muilas niekaip negeba išvalyti. Skalsus, labai efektyvus, ir tokia smulkmena, kaip gaivus švaros kvapas šepetėliuose nuteikia labai maloniai.

-----------------------------------------------------
Viskas, mano paskutinė dalis ir paskutiniai mylimiausi. Stebiuosi, kad šiais metais tų neprastų perliukų buvo visai nemažai, atradau šaunių gaminių ir sprendimų, kuriais galiu pasitikėti pasikartojus tokios siaubingais sausos odos, kokią turėjau vasarą, problemoms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai