TOP 5 skaitomiausi 2019 m. įrašai

Kiekvienų metų pradžioje turiu tradiciją peržvelgti metinius duomenis, pasižiūrėti statistiką bei įrašų skaitomumą. Ši platforma turi neįtikėtinų galimybių statistinius duomenis, per kuriuos galiu pasižiūrėti ir sekančiųjų statistinį amžių, lytį, šalių skaitomumo statistiką iki tokių aspektų kaip aktyvių skaitytojų apsilankymas konkrečiu laiku, dienos, savaitės, mėnesio ar metų statistinius duomenis. Tad kur jau čia kartas nuo karto nepasižiūrėsi kas, kaip ir ko ieško, skaito bei kiek laiko praleidžia prie vieno įrašo. Kartu su metinės statistikos analize, jau kelis metus jums paruošiu jūsų skaitomiausiųjų įrašų penketuką. Tad šį kart jam ir kviečiu - penki įrašai kurie praeitais metais buvo tarp skaitytojų populiariausi.

"Kiekvienas girdi tik tai, ką supranta."
J. V. Getė



Nr. 5.

Jau ne pirmus metus šis įrašas puikuojasi tarp populiariausiųjų, nors aš nemanau, kad tai pats geriausias mano įrašas. Anksčiau iš ties daug laiko praleisdavau soliariumuose, stengdavausi paslėpti savo baltą odą. Natūralu, kad tuo metu išbandžiau tikrai nemažai skirtingų soliariumo kremų ir Autralian Gold juodasis kremas, va būtent šis buvo pats geriausias ir leido greičiausiai įdegti. Tačiau kodėl jis vis dar tarp populiariausiųjų? Rašytas 2017 metais įrašas neprarado aktualumo, o su laiku regis tik populiarėja. Ar soliariumo saulė vėl madinga ir vėl tampa vis populiaresnė? Tikriausiai. Šio soliarumo kremo vis dar galima įsigyti, tik pasikeitė šio kremo pakuotė. Bandėte?


Nr. 4.

O va tendencijų įrašai tarp populiariausiųjų manęs visiškai nestebina. Šiais metais jūs labai dažnai ieškojote šaltojo sezono šukuosenų įkvėpimo ir kirpimų pavyzdžių; domėjotės kas bus madinga. Man būtent šis įrašas yra vienas iš mėgstamiausių tendencijų dalių: Dievaži jei tik turėčiau kiek daugiau talento susitvarkyti su savo plaukais, mielai daryčiau trumpus įrašus - pamokas, skirtas parodyti kaip pasidaryti vieną ar kitą šukuoseną. Bet neturiu, tad lieka pasižiūrėti į tendencijas bei bandyti kažką panašaus susikurti namuose.


Nr. 3. 

Dar viena labai populiari tendencijų dalis - nagai, nagų lakų spalvos bei nagų dailė. Ši sritis absoliučiai muša visus rekordus. Aš pilnai suvokiu kodėl: mūsų influencerės dažnai kalba apie madingus rūbus, batus, neretai apie madingą naujo sezono makiažą, tačiau labai reta apie nagus. Ant trečiosios pakopos esantis įrašas skirtas praėjusių metų pradžiai ir 2018 pabaigai, tad lyg ir neturėtų būti tas pats populiariausias, tačiau stebėtina, kai net vasaros metu dienos statistikose vis rasdavau skaitančių šį įrašą ir besidominčių regis jau praėjusiomis madomis.



Nr. 2. 

Tačiau dar dažniau ir dar daugiau dėmesio jūs skyrėte 2019 metų vasaros nagų tendencijoms, kuriose ir pas mus jau išpopuliarėję geltonos spalvos nagų lakai, švelnūs neutralūs manikiūrai bei minimalistinė dailė. Ir nors bloge yra vienas šviežesnis nagų tendencijų įrašas, tačiau šios žiemos nagų tendencijos į populiariausiųjų penketuką nepateko.


Nr. 1.

Na, o pats, pats, pats populiariausias 2019 metų įrašas, dažniausiai ieškomas mano tinklaraštyje ir nuolat besisvečiuojantis tarp savaitės populiariausiųjų buvo nefritiniui veido masažuokliui skirtas. Žinau, kad jo populiarumas šiais metais sumušė visus rekordus. Šokoladas Sielai autorė bene labiausiai prisidėjo prie volelio populiarumo Lietuvoje, tad kilo susidomėjimas ar toks daiktas veikia? Ar būtina pirkti tikro nefrito masažuoklį? Kaip reiktų jį naudoti? Ar verta investuoti? Taip, iš ties masažuoklis veiksmingas, bet tik tuo atveju, jei naudojamas periodiškai ir taisyklingais judesiais. Prieš pirkdama aš ir pati ieškojau informacijos, tačiau Lietuvoje apie jį dar lyg ir niekas nekalbėjo, o nuomonės užsienyje buvo labai dviprasmiškos. Man smagu matyti, kad domitės, ieškote informacijos ir tikriausiai įvertinę savo poreikius bei finansines galimybes, priimate racionalius sprendimus.


Va tokius įrašus 2019 metais dažniausiai skaitėte jūs. Apskritai Lietuvoje pastebiu, kad domėjimosi labiausiai sulaukia populiarios, garsios, išreklamuotos prekės arba visiškos rinkos naujienos. Dažnai pakanka, kad kažkas vienu ar kitu įrašu pasidalina savo platformoje ir tas įrašas kurį laiką tiesiog sprogdina peržiūrų rodiklius. Va užvakar sulaukiau kelių tūkstančių peržiūrų iš Indonezijos, tačiau prasimušė ten ne kažkoks konkretus įrašas, o visa Gėlėtos kosmetinės blogo platforma. 
Na, o tarp šių skaitomiausiųjų ar yra jūsų pamėgtas blogo įrašas? Kurį skaitėte jūs? O gal kažkurio trūksta tarp asmeniškai jūsų pamėgtų praeitų metų įrašų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai