GABRIELLA SALVETE Diamante Primer - spindesio suteikiantis makiažo gruntas su argano aliejumi ir deimantų dulkėmis

Man regis visą mėnesį neparašiau nei vienos dekoratyvinės kosmetikos apžvalgos, tačiau ir nenusipirkau visiškai jokio dekoratyvinės kosmetikos produkto! Ir ne vieną mėnesį! Užtat namuose vėl pildosi knygų lentynos, kurioms vėl jaučiu alkį ir didelį norą skaityti. Džiaugiuosi šiuo etapu ir grįžtu po truputį prie to, kuo noriu būti. Kadangi apie dekoratyvinę įrašai visuomet populiaresni, skubu taisyti padėtį ir pasakoti apie praimerį arba makiažo gruntą arba makiažo bazę - kaip kas vadina, iš Gabriella Salvete.

"Gero išsilavinimo požymis - kalbėti apie didžius dalykus paprastais žodžiais."
R. V. Emersonas



Produktas: GABRIELLA SALVETE Diamante Primer - spindesio suteikiantis makiažo gruntas su argano aliejumi ir deimantų dulkėmis
Gamintojas: Gabriella Salvete s.r.o., Pagaminta Monza, Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lygina odos paviršių
Labiausiai nepatiko: kemša poras
Tūris: 15 ml
Kaina: 11,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Makiažo grintas skirtas visų tipų odai prižiūrėti. Švytėjimo suteikiantis makiažo pagrindas papildytas argano aliejumi ir deimantų dulkėmis. Jis padeda paslėpti poras ir raukšles, suteikia odai švelnumo bei spindesio.
Sudėtyje yra argano aliejaus, deimantų dulkių.


Pakuotė. Skaidraus stiklo nedidelis buteliukas su rožinės spalvos pompa atrodo gana paprastai, tad tikriausiai mano žvilgsnį patraukė spindinčios priemonės dalelės, matomos pro skaidrias sieneles. Turiu pastebėti, kad nedideliam kiekiui gamintojas pasirinko didesnę, nei reiktų pakuotę. 15 ml kuo puikiausiai tilptų ir mažesnėje pakuotėje, tačiau didesnė pakuotė iš ties apgauna akis - pirkdama buvau įsitikinusi, kad čia standartinis 30 ml pakuotės variantas.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje nenaudoja kvapiųjų medžiagų (Valio!), tad aromatas natūralus, lengvas ir visiškai neutralus.

Konsistencija. Skaidrus, itin slidus gelis su blizgiomis dalelėmis, kurias fotografijoje pagauti sunkoka užduotis.


Sudėtis: DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, ARGANA SPINOSA KERNEL OIL, MICA, DIAMOND POWDER, TOCOPHERYL ACETATE, CL 77891.


Poveikis. Kažkodėl šį kart man norisi pradėti pasvarstymu - kaip manote, ar tokios kainos produktas gali turėti deimanto dulkių sudėtyje? Aš taip pat nenoriu labai jau tikėti. Pagal sudėtį matau, kad joje yra žėručio ir minėtų deimanto dulkių - abi priemonės suteikia spindesį, tačiau neaišku, kokiu santykiu kurios čia yra. Logiškai mąstant, jei čia ir yra deimantų, tai tik labai labai menkas kiekis, o blizgučiai, kuriuos matome pro sieneles turėtų būti pagrinde mica žėrutis.

Pagrindinė šio praimerio funkcija yra suteikti spindesio, tačiau turiu pastebėti, kad tiek ši, tiek ir kitos tokio efekto priemonės efektas matosi tik tuomet, kai naudojami itin lengvi makiažo pagrindai. Sunkesni iš karto viską užmaskuoja, paslepia ir spindesio nebesimato. Užtat atradau visiškai netikėtą priemonės funkciją - slidus silikoninis paviršius tobulai išlygina odos paviršių, maskuoja poras, raukšles bei nelygumus, suteikia lygesnės odos efektą, tad ir visas makiažas atrodo ženkliai geriau, o oda - jaunesnė. Visgi, yra čia ir trūkumų - silikoninė priemonė labai stipriai kemša veido poras: po vieno naudojimo oda tikrai nejaus kažko negero, tačiau po 4-7 dienų matau šviežiai besiformuojančius spuogelius ir visus požymius, kad priemonė tiesiog užklijavo poras, oda nekvėpavo, užsikimšo.

Nepaisant to praimeris man iš ties patinka: padeda išlyginti veido odą, nesijaučia sunkus ant veido. Gaila, kad to spindesio mažai, gaila, kad senka sparčiai, bet iš esmės tai fainas produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai